Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

arada geliyorlar flashback olarak. bazen filler'dan sonraki birkac bolumde de oluyorlar. ama filler'larda cok hayvan karakterler var. bazilari ana karakterlere 5 falan basar(konusu acilinca, sora'nin buyuk rol oynayabilecegi geldi bi' an aklima son bolumlerde) keske aktif rol oynasa dediklerim olmadi degil. sora'nin konoha'da bi' takima girmesi, hidden star'dan birkacinin konoha'ya transferi falan. iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

of tatildeydim diye 3 bölümü arka arkaya çaktım, naruto'ya doydum resmen. kyuubi ile dost olacaklar artık gibime geliyor, hepten coşturacak herhalde tailed beast mode'u. son bölümdeki flashback güzeldi, naruto'lu fillerlar çok baymıyor bölümün geneli güzelse. şu western filmlerindekine benzeyen parça da süper, sasuke'nin naruto'yu yere yatırdığı sahnede.
Sosyal ağlarda paylaş

karakter develop'u cidden berbat.
kaç bölüm geçti, naruto'nun hinata ve sakura ile ilişkisi hakkında adam gibi bişi göremedik.
sürekli savaştan savaşa atlamasının da etkisi var tabii de, bu biraz da mangayı çizenlere bağlı. romans veya karakter ilişkilerinin savaşlar arasında pace eklemesine de etkisi var.

bir pace ekleyemedikleri için de, bölümleri uzatabilmek için küçük bir detayı 3-4 sayıda açıklamaya çalışabiliyorlar mesela.
ama o sayfalar mesela kiba'nın karakterini geliştirmek için kullanabilirlerdi vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...