Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Offf off süperdi 2 bölümde;

Minato

Animedeki şuan en güçlü adam madarayı 2 dkda madara etti. Yaşasa kim bilir neler yapardı. Minato'yu izlemek harikaydı bir daha izlicem bu bölümleri.

Anlamadığım

Kyubinin bütün çakrası narutonun annesindeydi. Naruto bebek diye mi hepsini narutoya mühürleyemedi. Çünkü hepsini mühürleyebilse Minato ölmeyecekti. Diğer soruysa Kyubinin gücü yarıya düştüyse Kyubi hala nasıl en güçlü kuyruklu olabiliyor?

sorunun cevabını minato kendisi veriyor bölümde, oraları dikkatli izlersen görürsün. kyuubi ile beraber teleport olduğunda, yani kushina ve naruto'nun yanına geldiğinde chakrası zaten bitmiş oluyor artık. kyuubi'nin gücüne yetişemeyeceği için yalnızca yarısını mühürleyebiliyor.

abi tekrar tekrar izliyorum, tekrar tekrar boğazım düğümleniyor. valla anama babama sarılasım geldi gece gece bak.
Sosyal ağlarda paylaş

narutonun ilk bölümünü tekrar izledim.
o ilk bölümde bir dakikada gördüğümüz kısa kısmı, bu yıl 4 bölüm halinde görmek ne zevkli oldu ha. bilmiyorum belki fazla büyütüyorum bu 4 bölümü ama "ağladım" diyenleri görünce az bile hissettiğimi farkettim. 4 bölümün tadı damağımda kaldı hala, belki bi ara tekrar izlerim.
nerden nereye geldik narutoda. bir zamanlar kendini insanlara kanıtlamaya çalışan velet büyüdü de şimdi babasının izinden gidiyor.
bi de dizinin ilk bölümü 2002'de çıkmış. 10 senedir narutoyla uğraşıyoruz demek ki. rocks müziği de ayrı güzel.

annesiz babasız büyüyen ve bir aile hasretiyle yaşayan narutonun, arkadaş edinerek bir aile yaratmaya çalıştığını düşünürsek, annesi ve babasıyla karşılaştığı bu 4 bölüm, tüm geçmiş 500 bölümün ağırlığını birden attı üstüme...
belki de bu yüzden fazla etkilendim, bilemiyorum.

yalnız şu soru var aklımda.
o kadar fazla chakrasının olması (yüzlerce shadow clone yapması, rasengan çekmesi felan) uzumaki olmasından gelen chakra potansiyeli mi, yoksa içindeki tilkinin verdiği chakra mı...
şimdiye kadar "tilkinin chakrası sayesinde o kadar güçlü jutsular çekiyor" diyordum da, tilkinin chakrasını kullanınca nine tails chakra mode'una geçmiş olması ve bu 4 bölümde sürekli uzumaki klanına vurgu yapılması "acaba tilki chakrası olmasa da bu kadar güçlü jutsular yapabilir miydi" sorusunu getiriyor aklıma...
Sosyal ağlarda paylaş

chakro sorusu cevabı

Anime manga birbirine karıştı bende buldugumu okuyup izler durumdayım o yüzden spoilere aldım. Chakrası uzumaki olmasından dolayı fazla anneside chakram fazla oldugu için beni seçtiler diyordu, bir bölümde de kakashi (söyleyen oydu diye aklımda kalmış, chakra ile yaprak kesme bölümü) aşırı fazla çakrası var bir kısmınıda nine taili bastırmada kullanıyor gibi bişiler demişti.

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu

Simdi kyubi bu kuyrukluların en güçlüsü değil mi? Yarısı gitmiş Kyubi bilemi en güçlü öbürleri o kadarmı kötü :D

Bide

Altyazı kurbanı oldum sanırım da Minato Kyubinin bütün çakrasını birine mühürlemekte mantıklı omaz dedi zaten. Bu altyazı hatası değil mi? Çünkü öyle olsa annesine neden hepsini mühürlüyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

ya işte hepsini adamgibi seallıyamam, en fazla yarısını seallıyabilirim o yüzden önce yarısını shinigamiyle seallıycam dedi.

ama diyom işte adamın ayak üstü yaptığı seal alemin kralı seal.

sanırım annesı zaten ölücekti icinden cıkardıkları ıcın kyubiyi

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...