Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Masakari said: çok koydu lan ben biraz hava alayım. haha hakkaten lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi felaket ağladım BITCH TEARS döktüm ya BITCH tears manly falan değil inanılmaz OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tekrar izledim şimdi. bi 10 kere daha izlerim heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Buddha said: Offf off süperdi 2 bölümde; Minato Animedeki şuan en güçlü adam madarayı 2 dkda madara etti. Yaşasa kim bilir neler yapardı. Minato'yu izlemek harikaydı bir daha izlicem bu bölümleri. Anlamadığım Kyubinin bütün çakrası narutonun annesindeydi. Naruto bebek diye mi hepsini narutoya mühürleyemedi. Çünkü hepsini mühürleyebilse Minato ölmeyecekti. Diğer soruysa Kyubinin gücü yarıya düştüyse Kyubi hala nasıl en güçlü kuyruklu olabiliyor? sorunun cevabını minato kendisi veriyor bölümde, oraları dikkatli izlersen görürsün. kyuubi ile beraber teleport olduğunda, yani kushina ve naruto'nun yanına geldiğinde chakrası zaten bitmiş oluyor artık. kyuubi'nin gücüne yetişemeyeceği için yalnızca yarısını mühürleyebiliyor. abi tekrar tekrar izliyorum, tekrar tekrar boğazım düğümleniyor. valla anama babama sarılasım geldi gece gece bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aynen ben de gittim annem babamla falan konuştum bi de gurbetteyim zaten ananızın babanızın kıymetini bilin cidden haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi... ağla ağla bi hal oldum bu ne böle. insaf ya. bi insana bu kadar duygu yüklenirmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 su anda cözdüm ve aklım gitti, minato madarayı, narutonun zabuzaya cektiği hareketle yeniyo... Annesinin son konusması inanılmazdı ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 anneli bolume mi geldi anime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 narutonun ilk bölümünü tekrar izledim. o ilk bölümde bir dakikada gördüğümüz kısa kısmı, bu yıl 4 bölüm halinde görmek ne zevkli oldu ha. bilmiyorum belki fazla büyütüyorum bu 4 bölümü ama "ağladım" diyenleri görünce az bile hissettiğimi farkettim. 4 bölümün tadı damağımda kaldı hala, belki bi ara tekrar izlerim. nerden nereye geldik narutoda. bir zamanlar kendini insanlara kanıtlamaya çalışan velet büyüdü de şimdi babasının izinden gidiyor. bi de dizinin ilk bölümü 2002'de çıkmış. 10 senedir narutoyla uğraşıyoruz demek ki. rocks müziği de ayrı güzel. annesiz babasız büyüyen ve bir aile hasretiyle yaşayan narutonun, arkadaş edinerek bir aile yaratmaya çalıştığını düşünürsek, annesi ve babasıyla karşılaştığı bu 4 bölüm, tüm geçmiş 500 bölümün ağırlığını birden attı üstüme... belki de bu yüzden fazla etkilendim, bilemiyorum. yalnız şu soru var aklımda. o kadar fazla chakrasının olması (yüzlerce shadow clone yapması, rasengan çekmesi felan) uzumaki olmasından gelen chakra potansiyeli mi, yoksa içindeki tilkinin verdiği chakra mı... şimdiye kadar "tilkinin chakrası sayesinde o kadar güçlü jutsular çekiyor" diyordum da, tilkinin chakrasını kullanınca nine tails chakra mode'una geçmiş olması ve bu 4 bölümde sürekli uzumaki klanına vurgu yapılması "acaba tilki chakrası olmasa da bu kadar güçlü jutsular yapabilir miydi" sorusunu getiriyor aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 chakro sorusu cevabı Anime manga birbirine karıştı bende buldugumu okuyup izler durumdayım o yüzden spoilere aldım. Chakrası uzumaki olmasından dolayı fazla anneside chakram fazla oldugu için beni seçtiler diyordu, bir bölümde de kakashi (söyleyen oydu diye aklımda kalmış, chakra ile yaprak kesme bölümü) aşırı fazla çakrası var bir kısmınıda nine taili bastırmada kullanıyor gibi bişiler demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yok kendi chakrası cok öküz zaten. bi sürü seyi hiç tilkiye bulasmadan yapıyo, bi de üstüne tilkiyi bastırmak içinde chakra harcıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 uzumaki StAyLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bone ağlamış beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Yahu Simdi kyubi bu kuyrukluların en güçlüsü değil mi? Yarısı gitmiş Kyubi bilemi en güçlü öbürleri o kadarmı kötü :D Bide Altyazı kurbanı oldum sanırım da Minato Kyubinin bütün çakrasını birine mühürlemekte mantıklı omaz dedi zaten. Bu altyazı hatası değil mi? Çünkü öyle olsa annesine neden hepsini mühürlüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ikincisine cevap yok shinigami muhuruyle hepsini kendine muhurkeyip yok etmek mantıklı olmaz güc dengesi lazım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 normalde seal etme olayını gayet ritual şeklinde yapıolar bu minatonun ki tek başına durum kurtarma seali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi alemin en kral sealını yapıyo, durumu kurtarma diye yanı? ha hepsini ole iyi sealla seallıyamıycaktı diye diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hayır normalde böle oturup sealliolar ninjalar toplanıp flaan kimsenin ölmesine gerek kalmio sealladıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya işte hepsini adamgibi seallıyamam, en fazla yarısını seallıyabilirim o yüzden önce yarısını shinigamiyle seallıycam dedi. ama diyom işte adamın ayak üstü yaptığı seal alemin kralı seal. sanırım annesı zaten ölücekti icinden cıkardıkları ıcın kyubiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 adam yondaime ne yapsa hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Cuce said: su anda cözdüm ve aklım gitti, minato madarayı, narutonun zabuzaya cektiği hareketle yeniyo... Annesinin son konusması inanılmazdı ama ya suna tekrar dikkat cekmek istiyorum cok sahaneydi cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 adamın adı LİMAN bi kere das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 limanmı demek adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evet hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar