Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hehe öyle oluyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 6 aydır falan filler var herhalde. Siteyi bile açmıyorum yer yer bu konuya bakıyorum ilerleme var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 243'ten beri ana hikayeye döndü. neredeyse 1 ay olcak fillerların bitişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sıradaki bölümü çok bekledim. Bazı bölümlerde ileri falan sardıgım oluodu 246yı tadını cıkara cıkara geri sara sara izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://i.imgur.com/T2pDJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 en son pain-naruto olayını izlemiştim. ondan sonraki filler mi yeni bitit daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 pain-naruto olayından sonra epey bölüm geçtiler. çok şey kaçırdın, hokageler şov yaptılar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Buddha said: Sıradaki bölümü çok bekledim. Bazı bölümlerde ileri falan sardıgım oluodu 246yı tadını cıkara cıkara geri sara sara izlicemabi evett sıradaki bolum mukemmel olucak!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 of çok iidi bölüm ^_^ aynen devam gelecek hafta da ANNELİ bölüme devam das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ahaha öyle bir durumda anlatılcak şeymi o ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bone said: http://i.imgur.com/T2pDJ.jpg hahah ama burdaki Sasuke delikanlı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 246 mükemmeldi, belki de fazla iyi. allah kahretsin şu animeyi hazırlayanları. 20 dakika yetmedi lan. bitmesin daha çok uzun sürsün istedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mortis said: of çok iidi bölüm ^_^ aynen devam gelecek hafta da ANNELİ bölüme devam das ABİ İŞTE BÖYLE OLUR BÖLÜM. GO GO ORANCİİİİİĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bölüm çok güzeldi. Konuşmaları filan çok hoş yapmışlar. Yalnız kyuubinin yanında çocuğun bütün sülalesini komple seallediler mi içeri? Yarın öbür gün dayısı, dedesi, halası filan da "merhaba naruto, kyuubiye bir de biz vuralım dedik" diye çıkıcak mı, yoksa sırf babasıyla annesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Yok bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 çok filler vardı bölümde, belki de bu yüzden çok sevdim bölümü. adamlar hızlı hızlı geçmemişler eski olayları. umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Tryin' too hard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yok lan güzel yapmışlar işte. o kadar da zorlamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 243 den mı baslıyoruz sımdı ızlemeye edit : 243 denmiş bir sayfa once ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 anne katmışlar belaltı vurmuşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bone said: yok lan güzel yapmışlar işte. o kadar da zorlamamışlar. Söylediğimi bu şekilde algılamak için aptla olman lazım. Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yetmedi tekrar izledim yetmedi devamını tekrar okudum.. of allem haftaya da olmazki simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Minato'nun göründüğü kötü bir Naruto bölümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 screwy said: yetmedi tekrar izledim yetmedi devamını tekrar okudum.. of allem haftaya da olmazki simdi 50 kere izlesem de yetmiycek ki, sorun orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Streamden sonra bölümü tekrar izlemek için indireyim dedim, fransızca altyazılı indi. C'EST PAS VRAI... MY RAGE KNOWS NO BOUNDS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar