Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 combat bok gibiydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Air Gear ve Naruto Shippuuden : Kizuna gibi yapımların yönetmeni Hajime Kamegaki'nin seminerine katılmıştım. Biz böle mangadan farklı şeyler katarak animeyi daha eğlenceli kılmaya çalışıyoruz demişti. Tamam düşünce güzel ama bu bölüm olmamış ki böle, saçma eklentileri ve fan-art çizimleriyle... @Sam Acme olayına yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 minato'nun 4. hokage yazan ceketi bana şunu hatırlattı http://img139.imagevenue.com/img.php?image=46668_Untitled_1_122_480lo.jpg of bi resim yükliyemedim, fail üstüne fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 "Yondaime Hokage ... o.O oha.." tribi çok iyiydi. Önümüzdeki bölümde büyük ihtimal yine action'a nazaran hikaye gelişimi ağır basacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 fan art çok daha başarılıydı youtube da izlemiştim bulursanız birde onu izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 kaldı ki "naruto delirdi çizimler ondan böyle" diyenler oldu bence hiç mi hiç alakası yok çünkü çizimlerin bu derece bozulduğu orochimaru arcı var orada da berbattı. işin teknik boyutunu bilemiyorum. 20 dakikalık animasyon için kaç çizim yapılıyor vs. ama bunu, normal bölümü çizdikleri sürenin çeyreğinde çizmişler, bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Aksiyonun uzaması harika ama böyle eblek eblek suratlarla saçma sapan dağ taş ova bayır demeden saldırmalarla olmaz bu iş... Adam gibi jutsu yapıp yarsalar dağıtsalar tamam da poposundan element uydurur gibi aksiyon yapmışlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahahaha bunu normal bölümü cizmelerinin 10 katı sürede cizmisler en az. teknik kısmın bilmiyosan atıp tutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bölüm olmamış diyenlere cevaben, ben bir önceki yorumumda olduğu gibi kesinlikle bu çizer tayfasının devam etmesinden yanayım. combat bana göre enfesti, her harekete ' ya bunu yapınca ölmeliydi, en azından sakat kalmalıydı ' diye bakarsak, kaç yüz bölümlük naruto serisinde ne combatlar çıkartırım ben ortaya. en basitinden naruto'nun teee seneler önceki ilk bölümünde, naruto'nun ilk kage bunshin yaptığı bölümde aynı anda yüzlerce bunshin'in saldırdığı Mizuki'nin yalnızca burnu kanamış, yanağı şişmişti. Gibi gibi.. Su efektine gelince, bildiğim kadarıyla Konoha'nın Birinci ve İkinci Hokage'ler tarafından kurulduğu sıralarda Birinici Mokuton yetenekleri ve Nidaime'nin Suiton yetenekleri kullanılıyordu. Yani Konoha'nın temellerinde devasa ağaçlar ve tonlarca su var. Bölümün başlarında da gördüklerimiz muhtemelen bunlardı. genel olarak bölümde taş ile çakma sahnesinde pain'in bir şey olmamış gibi devam etmesi ve kyuubi'nin chakra kollarını el ile durdurma kısımları overpowered anlardı, ancak çizimlerin kalitesinden ve akıcılıktan çok da umursamadım, hafif sırıttım geçtim. Bence sanat boyutunda bir bölümdü, helal olsun diyorum tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 öncelikle spoiler kullananlara teşekkürler bölümle ilgili ben açıkçası izlerken çok düşünmedim neden böyle çizmişler diye. Actionla çizimler güzel uyuşmuş, adamlar değişik bir tad vermişler bu bölümde. bazı kısımlar abartı geliyor elbet de farklılık iyidi, monotonluktan kurtarır. fanatik bir şekilde karşı durmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 daha önceden de mangada olmayan combatlar falan eklemişlerdi ve gayet güzel olmuştu. ama bu sefer ipin ucunu kaçırmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 spo ya hayır mangada olmayan combat eklemeleri hoş.hinatanın kapışması gayet iyiydi mesela. orochimaru kapışmasında doğaldı bu tarz çizim , ki zaten bu kadar abartı deildi.üstelik orochimaru yılan hani eğilip bükülmesi anlamlı.kyuubi de çok şekil deiştirmiyodu orda. bu bölümde yeni bişey denemeye çalışmışlar bence.izleyicinin tepkisine göre devam edecekler yada etmicekler diye düşünüorm. tadında bıraksalar çok hoş bi düşünceymiş bence ama baya abartmışlar abi.hani kyuubi nin saldırılarından böle artistik bi şekilde eğilip bükülüp kaçsa tamam da,pain in undead bedeniyle neler yaptırdı abi.kafayı taşa sıkıştırıp üstüne kayalar yağdırdı adamın kafası falan kopmadı.off daha neler neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Off aman yarabbi. Nasıl fail olmuş bu bölüm böyle. Özellkile ilk yarısını direk uydurmuşlar, bari güzel uydursalarmış. Çizimleri de açıkçası çok beğenmedim. Manga'da Pain'in kişiliği yüz ifadeleri falan çok daha iyi yansıtılmıştı. Üstelik ilk 10 dakikalık kısım o kadar saçma olmuşki... Mangada çok daha iyiydi bence bu dövüş. Daha kısa ama gayet yeterliydi. Diğer taraftan, Minato'nun geldiği kısmı çok iyi yapmışlar orası için de tebrik etmek lazım adamları. Müziği falan iyi ayarlamışlar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 gelecek bölüm tanıtımındaki çizimler normal çizimler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 deno, abartma filan değil direkt konunun içine limon suyu sıkmışlar. bir sonraki bölümün bütün olayını batırdılar, bu bölümle öyle bir tutarsızlık olacak ki manga okumadığınız için hepinizin kafası karışacak, "ya bu niye böyle oldu ama geçen bölüm şöyleydi" diyeceksiniz. neden? çünkü road runner vs coyote'yi naruto ve pain skinleyip canlandırmış adamlar. böyle yer üstüne hoverjet gibi süzülüp gidiyor filan komik komik işler, bunları denetleyen eden yok mu arkadaş. adamlar naruto hikayesinin en iyi bölümünü en kötü bölümü haline getirmeyi başardı. mangadan donuk kareleri alıp uç uca ekleseler gene böyle fail olamazdı. yani ilginç ama, demek michael bay veya roland emmerich'e çektirseler millet bayram edecek. tek tek not ediyorum ama isimleri, özellikle cüce avatar 2'ye burun kıvırınca "ANİMASYONUN KIRALI VAR SEN NE DİYORSUN, ŞU KADAR ZAMANDA ÇİZİLMİŞ HABERİN VAR MI" diye döşeyeceğim. :D http://i183.photobucket.com/albums/x99/Rodimus_Cloud/1277990458056.gif http://www.cwgsy.net/community%2Ftosy/images/roadrunner.gif http://img34.imageshack.us/img34/9315/1278056418727.png http://static.bf2s.com/files/user/28748/wtf_is_this_shit2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 sam mesajlarımı okursan anlarsın neden dert yanıp neden yanmadığımı. tarzın animasyonun kötü bir yanı yok gayette uymus, ama önceki combatların üstüne bu gelince tutarsızlık yaratmıs. git bak ne demisim konunun micheal bayle Roland Emmerichle falan ne ilgisi var onuda anlamadım, ikiside kötü yönetmenler, animasyondan anlamazlar. "bunu seviyanız her türlü abartıyıda seversiniz sizi gidi sizi kötü sinema izleyicileri" falan gerke yok yanı bu söylemlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 e zaten okumuşum dediğini. bütçeyi, cafcafı bassınlar da gerisi np demişsin. "basta biraz fazla deformasyon kullanmıslardı. tek basına osa sorun değilde, önceki bölümlerdeki combatlarla uyusmuyodu. yinede lazım böyle bölümler ara ara güzeldi güzeldi" thor'u da versinler bu adamlara da her çekiç çakarken "I'M SHITTING BRICKSSS" yüzü yapsınlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 e ne demisim sam? önceki combatlarla tutursuzluk var demidimç bunun teknikle bilmemneyle ilgisi yok. tarzıda bağlamısım bi yere, dimi onun hakkındada bir yorumum var. peki senin iddaa ettiğin gibi "cok zor bunu yapmak o yüzden güzel!" nerde demisim? bilmeden konusmayın demisim, cünkü bilmeden konusuluyo. atıp tutuluyo, forumda yanlsı bilgi bulunmasına gerek yok. yersiz laf atmıssın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 cuce hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bu animatörlerin üzerinde hidan & kakuzu zamanında da yapmıştık sohbetini, o zaman da "ooo süper animasyon, şu kadar bütçe bu kadar vakit tutmuştur" söylemi vardı, bugün de öyle. şu bölüm eleştirilince de benzer şekilde savunulmadı mı? hoş gerçi burada değil, başka anime forumlarına da baktım orada da aynısını söyleyen var. "güzeldi güzel, böyle daha yapsınlar" demişsin, tarz iyi güzel demişsin, bunu da neden dediğin belli. dokundurmamın neresi yersiz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm evet sam, cok para harcansın sektorde para dönsün diye diyorum. sen benim verdiğim bilgiyi savunma olarak görmüşsün. üzgünüm böyle söyliycem ama yanlış görmüşsün. o zamanada dönelim istersen, o zamanki savunmamda "ben iyi olmus biraz titrek animasyon gerekliyd, bölüm cok dinamık daha iyi oturmus" demistim. insanlar "abi yine ucuza getirmisler ciziktirip gecmisler" diyince bende yok o öle değil böyle, asıl bunu yapmak zor ve masraflı daha büyük ekip ister diye düzeltmistim. ha benim animasyon zevkime laf ediyosan o baska bir konu tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yanlış anlaşmışız o halde ama esas mesele de animasyon zevkiyle alakalı değil pek. hellsing ova'daki animasyon misal tarz olarak benim beğenime uygun düşmese bile beğeniyorum çünkü orijinal manganın tarzıyla uyuşuyor ve bunun yanısıra başarılı. ama tutup da naruto'nun içine flcl animasyonu koyunca bu uymuyor birincisi, ama esas 167'yi iğrenç yapan şey bütün hikayeyi alıp üstüne doldurup sıvamaları ki bu kadar alakasızlığı reimi'nin spider-man serisi bile beceremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 iste yanı o abuk, önceki bölümlerde ki combatlrı anlamsızlastırıyo. onunla benımde derdim var. hanı devamını bilmiyorum mangayı okumuyorum ama celiskiler yaratıcka. o üzücü evet ama naruto gibi bir animeninde arada belini kırması lazım biraz abartması lazım. bu sefer cok oldu, shikumaru vs hidan+kakazu iyidi o nun üstüne cok cıkmamalrı gerekiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sam said: deno, abartma filan değil direkt konunun içine limon suyu sıkmışlar. bir sonraki bölümün bütün olayını batırdılar, bu bölümle öyle bir tutarsızlık olacak ki manga okumadığınız için hepinizin kafası karışacak, "ya bu niye böyle oldu ama geçen bölüm şöyleydi" diyeceksiniz. neden? çünkü road runner vs coyote'yi naruto ve pain skinleyip canlandırmış adamlar. böyle yer üstüne hoverjet gibi süzülüp gidiyor filan komik komik işler, bunları denetleyen eden yok mu arkadaş. adamlar naruto hikayesinin en iyi bölümünü en kötü bölümü haline getirmeyi başardı. mangadan donuk kareleri alıp uç uca ekleseler gene böyle fail olamazdı. yani ilginç ama, demek michael bay veya roland emmerich'e çektirseler millet bayram edecek. tek tek not ediyorum ama isimleri, özellikle cüce avatar 2'ye burun kıvırınca "ANİMASYONUN KIRALI VAR SEN NE DİYORSUN, ŞU KADAR ZAMANDA ÇİZİLMİŞ HABERİN VAR MI" diye döşeyeceğim. :D http://i183.photobucket.com/albums/x99/Rodimus_Cloud/1277990458056.gif http://www.cwgsy.net/community%2Ftosy/images/roadrunner.gif http://img34.imageshack.us/img34/9315/1278056418727.png http://static.bf2s.com/files/user/28748/wtf_is_this_shit2.jpg sam manga okuyorum. yani manga'yı önden okumuyorum, anime nerde bitiyorsa benim için manga da o hafta orda bitiyor. eğer ki manga'da olduğu uzunlukta olsaydı bu savaş, muhtemelen 1.5 dakika bile sürmeyecekti. ee, ilk sezonda combatlar böyle miydi ? kaç bölüm aynı kişilerin kapıştığını görmedik mi biz ? ve daha shippuuden'in ilk bölümlerinde dert yandığımız konu değil miydi bu sakura ve sasori kapışmasına kadar ? ben sadece insanların çok fazla takıldığını düşünüyorum bu konuya. yani, sasuke 25 metre tepeden naruto'yu kafa üstü çaktığında da naruto'nun boynunun kopması gerekirdi, en azından kafasında bir çizik olması gerekirdi değil mi ? ya da kafanın dümdüz olması gerekirdi. bu bölümdeki yanlış kısım, söylediğim gibi chakra kollarının pain tarafından savuşturulduğu sahne, çünkü bundan 100 bölüm önce orochimaru ile olan savaşta çizilenler ile ters düştü bu, bunu anlarım. ama senin koyduğun resimler, yok pain'in ayakları hızlanmış, yok roadrunner, bunlar fazla detaya girmek demek oluyor. gerçekten, öyle şeyler çıkartılır ki ortaya, takıldığımız şeye bakın dersiniz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 yine de ... güzel ama be road runner benzetmesi sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar