Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 üfürmüş işte yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yok öle bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 emin olmayın belli olmaz kimin ne olduğu ! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 öle her önüne gelen de sage mode kullanamıyor dikkat ettiyseniz.jiraya ve narutodan başka sage çakra kullanabilen insan olmadığı geçmişti animede.(fukasaku söylemişti) yondaime süs köpeği deilse kimin ne olup olamayacağı aşağı yukarı belli baba .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ama böyle skill based olsun, istediğim path'da ilerleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bişi söylicem ama gülmeyin. gerçi mortis'e söylemiştim bunu ben de, ben naruto mmo'su için content yazıyorum şu an. detaylı da yazıyorum baya, oyundaki silah çeşitlerinden tutun geniş jutsu ağına kadar. şu finallerim bitsin daha bir yoğunlaşıcam o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MMO değil de wc3'te haritası var Naruto Ninpou diye, çok iyi harita o. Gerçi biraz imbalanced ama olsun gene de baya keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahah ben onları oynıyamıyorum spoiler olucak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Var zaten ya mangaya göre yapıyorlar haritaları. Oynayamayın mangayı takip etmiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 -Deno- said: bişi söylicem ama gülmeyin. gerçi mortis'e söylemiştim bunu ben de, ben naruto mmo'su için content yazıyorum şu an. detaylı da yazıyorum baya, oyundaki silah çeşitlerinden tutun geniş jutsu ağına kadar. şu finallerim bitsin daha bir yoğunlaşıcam o işe. uo freeshard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 facebookta var cruncyroll yapmıs official browser based bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bölüm sonlarındaki 1-2 dakikalık geyik kısımların derlenmiş halini bulma ihtimalim nedir ahali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hl 2 modu vardı bitane baya iyiye benziyordu oda linkini verene +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ZiFir said: facebookta var cruncyroll yapmıs official browser based bi oyun çok kötü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yeni bölümü çıksın ya. 20 dakikalık şey için 1 hafta beklemek sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Manga yı okuduğumdan beri bekliyordum bunu, çok güzel olacak çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 su seriyi takip edip yondaime'nin sage oldugunu anlamamis olan mumkunse en yakin kopruden asaa atlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Yok ki öyle bir şey? (Bir ayağımı attım köprüye yinede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 shipitducy said: su seriyi takip edip yondaime'nin sage oldugunu anlamamis olan mumkunse en yakin kopruden asaa atlasin. hacı genjutsu yemişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben sadece sey yüzünden demistim, hani oda frogcu, oda scrollu tasıyodu, ayrıca taaa ilk bölümde gamabuntanın kafasındayken, üstündeki cloak narutonunkine benziyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 shipitducy said: su seriyi takip edip yondaime'nin sage oldugunu anlamamis olan mumkunse en yakin kopruden asaa atlasin. nerde geçmişti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bence kopruden sen atla çünkü yok oyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 http://naruto.wikia.com/wiki/Minato_Namikaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 zaten zem zem suyuyla beslenen devasa kurbağalar konsepti nedir abi hermit olanlar büyük adam olamazlar, aha buraya yazıyorum. sasuke ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar