Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

144

Yalnız bu Utakata'nın olayı büyük aslında, şans eseri Manga resimlerinden birinde görmüştüm. Eight Tails ile kapışma kısa sürdüğü gibi bu bölümde ne olduğunu görmeyi beklerken başka bir filler görmek ayriyetten garibime gitti. Naruto'nun Kage Bunshin + Rasengan combosunu bir filler bölümünde görmediğime ise sevindim, yukarıdan saldırdığında Rasengan yapmasını bekliyordum. Sevindirici bir haber artık her fırsatta bunu yapmaması sdf.

Mesaj tarihi:
esas ben bir bölümde sasuke gözükmemesine sevindim.
filler olsun arkadaşım bu fillerlardan neden uzak duruyorsunuz anlamadım, mis gibi sasukesiz bölüm izlemiş oluyoruz.
emolu emolu baydı ya.
Mesaj tarihi:
abi çoook bariz böle naruto bağırıcak çağırcak herifle kapışcak dövicek çocuğu işte kendine gel bu ne falna o senin için işte şunları yapio bilmemen (kızdan bahsederek) sonra çocuk böle farkına varıcak , işte seni düşünen seni seven insanlar var falna filan ayağı ile dayakla karışık çocuğun bu böle götü kalkık sasuke ayaklarını bozucak

fuckin naruto
Mesaj tarihi:
Phae said:

Ben baloncuk çubuğuyla kunai parryleyince rage oldum ama.

Artık orjinal yeni jutsular bulamıyolar galiba baloncuk jutsu ne ya =)
bloodline limit bide sanırım o zamazingo, elemanın ensede 3 baloncuk amblemi var :P
Mesaj tarihi:
Sam said:

sasucke bile naruto filler'dan iyi ki.

böyle diyeni sasuke ile başbaşa bırakacaksın, sonra "tamam tamam filler'a önyargıyla yaklaşmıycak, sevicem, öpücem" felan diye çıkacak...
Mesaj tarihi:
olm japonya görmüş etmiş adamsin, hedef kitleyle gittin el sıkıştın, hala neden baloncuk diye sorma.

zaten bölümlerin 4te 3'ü saske olmuş, izleyen kız sayısı iyice artmıs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...