cado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şaka gibi ne filler i ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yani düşününce fillersız uzun bile gitti shippuuden a göre hehe =) neyse artık yapcak bişey yok. izlicez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ehauah abi naruto galiba yamatoya karşılık verdi bu bölümde korkunç suratı takınınca yamato ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yeni teknik Şu yeni emo tipli karakterin kullandığı baloncuklu jutsu ne işe yarıyor öyle? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 @QoS gömçürtüyo direk mahvediyo adamı yok ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 eighttails 8 kuyruklu olayı çok kısa sürdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 GUUUREEENSAAAAANNN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benten diye eleman var lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 tentenin abisi heralde. haftaya alyene filan donusurse fena olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben10 diye bi çizgi film vardı herhalde. ordan mı esinlenmişler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben de zaten ona gonderme yaptim mesajimin ikinci kisminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 haha bilmiyorum zaten olayını ben10'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 saati var böyle tv kumandalı casiolar gibi salak salak şeylere dönüşüyo saate basıp öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi en lanet bölümdü herhalde acaip sıkıcıydı be bari naruto kapışsaydı herifle ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Kısa sürse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 144 Yalnız bu Utakata'nın olayı büyük aslında, şans eseri Manga resimlerinden birinde görmüştüm. Eight Tails ile kapışma kısa sürdüğü gibi bu bölümde ne olduğunu görmeyi beklerken başka bir filler görmek ayriyetten garibime gitti. Naruto'nun Kage Bunshin + Rasengan combosunu bir filler bölümünde görmediğime ise sevindim, yukarıdan saldırdığında Rasengan yapmasını bekliyordum. Sevindirici bir haber artık her fırsatta bunu yapmaması sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 neyse bu sefer, yenı cocuk default olarka naruto modunda, sımarık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 esas ben bir bölümde sasuke gözükmemesine sevindim. filler olsun arkadaşım bu fillerlardan neden uzak duruyorsunuz anlamadım, mis gibi sasukesiz bölüm izlemiş oluyoruz. emolu emolu baydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sasucke bile naruto filler'dan iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ben baloncuk çubuğuyla kunai parryleyince rage oldum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 abi çoook bariz böle naruto bağırıcak çağırcak herifle kapışcak dövicek çocuğu işte kendine gel bu ne falna o senin için işte şunları yapio bilmemen (kızdan bahsederek) sonra çocuk böle farkına varıcak , işte seni düşünen seni seven insanlar var falna filan ayağı ile dayakla karışık çocuğun bu böle götü kalkık sasuke ayaklarını bozucak fuckin naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Phae said: Ben baloncuk çubuğuyla kunai parryleyince rage oldum ama. Artık orjinal yeni jutsular bulamıyolar galiba baloncuk jutsu ne ya =) bloodline limit bide sanırım o zamazingo, elemanın ensede 3 baloncuk amblemi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Sam said: sasucke bile naruto filler'dan iyi ki. böyle diyeni sasuke ile başbaşa bırakacaksın, sonra "tamam tamam filler'a önyargıyla yaklaşmıycak, sevicem, öpücem" felan diye çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 baloncuk hiç karizma değil kesinlikle böle orblar falna çıakrsın hapseden falna ama baloncuk ne ya hehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 olm japonya görmüş etmiş adamsin, hedef kitleyle gittin el sıkıştın, hala neden baloncuk diye sorma. zaten bölümlerin 4te 3'ü saske olmuş, izleyen kız sayısı iyice artmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar