Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 jiraiya hepsini döverdide, mevzu aqu'nun dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aquila'ya yazdığım mesajımda typo var ve düzeltemiyorum. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sam Biliyorum... Orada bir kilit isim var bana göre taktiksel olarak. Ha ne var Jiraiyanın ölmesi bi kere kesinleşmiş öyle veya böyle ölecekti öldü de üzüldük falan ama öldü yani.Ama Jiraiyanın yenilmesindeki en büyük etken olayı tam olarak çözemeyişi bana göre bir sanıyo 3 çıkıyor aha 3 diyor 6 çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 valla arkadaşlar o hesapla tartışmaya gerek yok, sasucke de yazar istediği zaman dövüyor karşısındakini gücüne bakmadan. pain şu ana dek hikayede görünen en godlike iki karakterden biri. madara hariç akatsuki'den kimse yanına yaklaşamaz. sonradan gelen üç eleman yeteneklerini kullanmadı, kullansalardı zaten jiraiya'yı ne kadar sevsem saysam da yapabileceği birşey yok. göreceksiniz ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ya sam mangada Pain in kendisi eger öbür bedenlerimi saklamasaydım Jiraiya yı yenemeyebilirdim diyor. Oldu olacak Jiraya en baştan domalsaydı deseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 spoiler'a girmeden daha fazla anlatabileceğim birşey yok burada, anime'de hikaye yeterince ilerleyince tekrar tartışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Diğer 3 pain'in olayını bilmeden döver dövemez demek akıllıca değil. İlk üçü hakkıyla aldı. Ki 6 tane adamın momentumuyla savaşamaz jiraiya. Mage okuyanlar biliyor zaten, sadece o bizim gördüğümüz ana pein modeli yeter jiraiya'yı dövmeye. Adam boşu boşuna God'ım diye bagırmıyor emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yanlissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=104311 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 140 yaaa madara böyle imba, ilk hokage böyle imba. çok güzel tarih dersi gördük. adam kyuubi'yi saldırtıyor heh süper kapışma sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konoha nasıl kuruldu öğrendik galiba bundan sonra hadi gidelim uchiayı öldürme emrini verenleri biçelim şeklinde olcak.E ama bi tarafatan da akatsuki var görücez bakalım.Ya bide bana çok yavaş ilerliyor gibi geliyor anime.Mangayı okusam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Double post olcak ama şimdi baktım son bölümler hep 3.6 ile 2.2 chapter kapsıyormuş bu son episode 3 chapter yol gitmiş. Yani iyi ilerliyomuş aslında ben meraklandım heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Öf Sasuke görmekten sıkıldım biraz sarı fırtına naruto görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Eh be ne clanmış arkadaşım baydık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sarı fırtınayı gec, Yeşil canavarı görelim asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bence how troublesome gorelim daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Evet kesinlikle. Shikamaru'yu baya özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 shikamaru 100 bölümlük ownaj yaptı, benım canım lee cekiyo cok, koysunlar filler'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=W0cE9yJtUqg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=c2_A-g6ftrg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Pain, Jiraiya'ya göre çok üstün abi..İleride yapacaklarını göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 140 Başta Itachi ve Sasuke'nin çocukluğu görünce ve ardından da birkaç tane yüz kere izlediğimiz flashback'i izleyince aha dedim gene aynı şeyleri görücez. Ama öyle bir anlattı ki Tobi, vays be dedim. Geçen bölüm aklıma gelenlerden çok farklı şeyler anlattı. Feci heyecanlandım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 asıl 1. hokage+2. hokage combosu baya cılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar