Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Sam

Biliyorum... Orada bir kilit isim var bana göre taktiksel olarak. Ha ne var Jiraiyanın ölmesi bi kere kesinleşmiş öyle veya böyle ölecekti öldü de üzüldük falan ama öldü yani.Ama Jiraiyanın yenilmesindeki en büyük etken olayı tam olarak çözemeyişi bana göre bir sanıyo 3 çıkıyor aha 3 diyor 6 çıkıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaşlar o hesapla tartışmaya gerek yok, sasucke de yazar istediği zaman dövüyor karşısındakini gücüne bakmadan. pain şu ana dek hikayede görünen en godlike iki karakterden biri. madara hariç akatsuki'den kimse yanına yaklaşamaz.

sonradan gelen üç eleman yeteneklerini kullanmadı, kullansalardı zaten jiraiya'yı ne kadar sevsem saysam da yapabileceği birşey yok. göreceksiniz ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer 3 pain'in olayını bilmeden döver dövemez demek akıllıca değil. İlk üçü hakkıyla aldı. Ki 6 tane adamın momentumuyla savaşamaz jiraiya. Mage okuyanlar biliyor zaten, sadece o bizim gördüğümüz ana pein modeli yeter jiraiya'yı dövmeye. Adam boşu boşuna God'ım diye bagırmıyor emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

140

Başta Itachi ve Sasuke'nin çocukluğu görünce ve ardından da birkaç tane yüz kere izlediğimiz flashback'i izleyince aha dedim gene aynı şeyleri görücez.

Ama öyle bir anlattı ki Tobi, vays be dedim. Geçen bölüm aklıma gelenlerden çok farklı şeyler anlattı. Feci heyecanlandım ha.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...