Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 nedir ne değildir anlatabilir mi birileri? En yakın arkadaşlarımdan birinin hastanede bu hastalık yüzünden bir kaç gündür yattığını öğrendim bugün..babası ilaç tedavisine başladıklarını eğer bu tedaviye cevap verirse ancak görebileceğimizi falan söyledi..nedir bu illet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ilik nakli olması gerekiyor sanırsam iğleşmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ilaç tedavisi ne oluyor peki?ilik nakline gerek kalmadan çözülemiyor mu bu iş?ayrıca kemoterapi miydi bu kansere uygulanan ondan yapılıyor mu?ilik nakli kesin çözüm mü?ilik uyuşması ne kadar zor bir olasılık taşıyor?bir sürü soru ve küfür var aklımda soruları kendime soruyorum ama bilmiyorum küfretmekten başka bir şety de gelmiyor elimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 http://tr.wikipedia.org/wiki/L%C3%B6semi [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 12:05 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 lösemi bi kanser türü..kan hücrelerinin kanseri..ortaya çıkış ve ilerleme hızına bağlı olarak isimlendiriliyor..İki özelliğe göre gruplanırlar: İlki hastalığın gelişmesi ve ilerlemesindeki hız. İkincisi de löseminin hangi kan hücresinden ortaya çıktığı. Löseminin ortaya çıkış ve ilerleme hızına bağlı olarak "akut lösemi" ve "kronik lösemi" tanımları kullanılır. Akut lösemide anormal hücreler genellikle olgunlaşmamış durumdadır ve sahip oldukları görevleri yerine getiremez. Anormal hücre sayısı hızla artar ve hastalık ilerler. Kronik lösemide de olgunlaşmamış hücreler bulunmaktadır ama lösemili hücrelerin çoğu olgunlaşmıştır ve normal işlevlerinin bir bölümünü yerine getirirler. Hücre sayısındaki artış ve hastalığın ilerleme hızı akut lösemiye göre daha yavaştır. Çok zor bir tedavi dönemi var ama sonuncunda başarıya ulaşılabiliyormuş..bi kaç tedavi yöntemi; Lösemisi olan hastaların büyük bir çoğunluğu ilaç tedavisine ('kemoterapi') alınır. Bazılarına ayrıca radyoterapi ve/veya kemik iliği transplantasyonu veya immunoterapi uygulanır. Bazı durumlarda dalağın alınması (splenektomi) da tedavinin bir parçası olabilmektedir. Birde moral olarak hastayı hep destekleyici ve güçlendirici bir ortamda tutmak gerekiyormuş..eğer teşhiş erken konulursa tedavide o kadar etkili oluyormuş.. geçmiş olsun...üzücü bir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ilaç tedavisi dedikleri direk kemoterapi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 evet..çok sevdiğim bi küçüğünde aynı hastalığın pençesini düştüğünü öğrenmiştim geçen sene..daha 3.5 yaşında ama erken teşhis sayesinde tedavi baya yararlı olmuş..haberlerini alıyorum..ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım tedaviye rağmen tamamen geçirilebilen bi hastalık değilmiş..cennaro(küçüğün babası) babama doktorların "40 yaşına kadar yaşayabilecek" dediğini söylemiş..ama hastalığın türünü bilmediğimden bi yorum yapamıyorum.. edit:anlatım bozukluğu.. [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 12:13 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 hastalığın hangi durumda olduğunu falan ben de bilmiyorum ancak teşhisin koyulmasını sağlayan olay,dişten olunan ameliyat sonrası dişte kan pıhtılaşması ve bunun dikkat çekmesi.kemoterapi sonuna kadar bizlerle görüştürülmeyecekmiş..peki moral vs durumları nasıl olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Dün sabahın ilk saatlerinde birol ayrıldı aramızdan..ruhu şad olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Of çok başın sağolsun gerçekten , çok zor bir durum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 nur içinde yatsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başın sağolsun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başın sağolsun kutulu, allah anne babasına ve sizlere sabır versin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 çok zor bir durum allah gani gani rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Başın sağolsun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başın sağolsun ferit kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 allah sabır versin,kolay değil elbette. başın sağolsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Başın sağ olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 basin sagolsun zor bir olay :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Allah rahmet eylesin.. Düşmanımın başına bile vermesin böyle bir hastalığı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Basiniz sagolsun cok hizli ilerlemis sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başınız sağolsun.. Nur içinde yatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başın sağolsun abi=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar