Dela Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Oncelikle formata karar vermek lazim, anket olacaksa baslik; En xxx (ufak aciklama) ya da gozlemsel elestiri yazisi olacaksa kisaca tespiti ozetleyen aciklayici bir baslik, mesela geografik boyutu tanimlayan bir terim sonrasinda ana konu, misal; Amerikada International House of Pancakes ve Obezite topicin icinde hic sasmaz bir format var ki akademik essaylerinizde de kullanmaniz gereken tartisma formatidir bu. Birinci tekil sahis agzindan yapilmis bir gozlem ve yorum. Amerikada boyle bir aliskanlik oldugunu farkettim. Ozellikle obezitenin kaynaginin bu oldugunu dusunuyorum. ondan sonra arguman bolumu var, kisa cumlelerle. Losttan tanidigimiz Hurleyin durumu dikkatimi cekti. Sawyerin ona taktigi en son lakabin da bunda etkisi var. International House of Pancakes ve benzeri sagliksiz beslenmeyi tesvik eden mekanlarin artisi cok onemli bir durum. Turkiyeye bunun sicramasi durumunda kendimizi amerikan gencligi gibi hissedecegiz. sonraki bolumler ise akla esen bir dusunce ve bitirici bir yorum. Her sabah musli yemek yerine pancake yiyen, bacon yiyen amerikalilarin sagliksizligi bana bir fikir verdi. Eger Amerikaya yoresel Turk kahvaltiliklari ihrac edersem zengin olurum. Sonucta sagliksiz pancakes yerine gozleme yemeyi tercih ederim. Kaynakça: http://forum.paticik.com/konu.php?id=179588 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179321 http://forum.paticik.com/konu.php?id=178456 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179486 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179485 herkesin boyle ilk cumleden taninan bir uslup sahibi olmasi dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 hemen uygulayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bence pati'de anket sistemi olmaması bone'yi sınırlıyor. derhal anket özelliğinin paticik forumlarına eklenmesini talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Güzel gözlemleme kabiliyeti + rep + terazi + tartı + kantar + baskül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bone'un "online olsan bile ilk 15-20 mesaj şahsına yöneltilen sorulara ya da eleştirilere cevap vermeme" taktiğide vardır. ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 "daha once acilmisti arkadasim" *3-5 link koyar* bide bu vardir mesajlari olarak p.s. IHOPu tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Pancake kadar güzel birşey var mı ya?? Burada da yaygın olsa da yesem hep, ooff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 oa okuyup tuto yapmış. ben genelde başlığı okurum sadece geri kalan 107810471 satır yazıda tekrar tekrar tasvirlenen herşey başlıkta mevcut aslında. başlığa göre cevap verin yine konuyla ilgisi oluo mesajınızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 bonec deme delı oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 boneC olacak zaten..b küçük c büyük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 <3 bonek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ertuğrul özkök gibi yazı yazma rehberine benzemiş; "geçtiğimiz hafta yurtdışında idim.".. ... "başbakanımızla halep'e fenerbahçenin maçını izlemeye gidiyoruz." ... "uçakta başbakana yanaştım ve sordum" ... "kısaca cumhurbaşkanlığında gözü yok" vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 lol süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bone cevap yazmamış yalnız o da ayrı bi not =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tutorial bölümüne bakmıyorum ki kardeşim. bana ne. bu tutorial olmamış. eski topicleri de incelemen gerekirdi. sadece son açtığım bir iki topic üzerine konuşmuşsun. bu yüzden birçok noktayı eksik bırakmışsın. otur sıfır. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 15:20 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Bone'un "online olsan bile ilk 15-20 mesaj şahsına yöneltilen sorulara ya da eleştirilere cevap vermeme" taktiğide vardır. ekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 adam köşe yazarı tadında yazıo abi daha ne istiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 online olmak derken msn'i kastediyorsanız, msn'den mesaj gitmiyor ki cevap verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 işin düşerse geliyor ama..pis yalancı kaka çocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: Bone demiş ki: bu tutorial olmamış. ehueuhuehueh buna cok guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bonec tarzi cevap yazmak: konuya cevap atilmadan once itinayla google veya local arama motoru acilir, konu ile envai cesit arama yapilir ve o aramalarin isiginda cevap yazilir eger topicdeki biri soru soruyorsa "www.hebele.com, eyvallah" der noktayi koyar tartismaysa okudugu parcalari yukardkai ornekteki gibi kendi bilgileriyle harmanlar ve ortaya bonec tarzi akedemik bir tez cikarirki bazen topicde adamin ismini gorunce meburen asagi kaydirirsiniz eger topic daha once acilmissa acanin vay haline topicle ilgili konulari bir bir bulup yapistirir gorunce direk kacin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 lol öldüm lan okuyunca:D hurley de hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 dela rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben de yeni gördüm, süpermiş hehe. dela seni mühendis yapalım sende gelecek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar