xueshen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 hulk olmuş bu be :) ayrıca adam zamanla bol boxer giymeyi bırakmış, insanın spor yapasını getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 8.6.2004 en guzel hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA diyesim geldi. 5 aydan sonra sabitlemeliymiş fazlası kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ya iğrenç olmuş bence de ilk seneden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 göğüslere hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ps gibi duruyo :S değilsede kol çalışması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 kol çalışınca kanat gibi bişi çıkıyor iyicene çok dandini duruyor..gerçi amcam maximum dandiniliğe ulaşmış bence(kedi -- ciğer -- mundar ilişkisi mi acaba =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 acayip ps. herifin surat mimikleri kaç aydır aynımı fotoda.. töbe töbe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben de bu hafta başlıycaktım tam fitness'a.. kilomun yerinde olduğunu düşünürsek adamın 5 aydaki pozisyonu ben 2.5 ayda alabilirim belkim. hadi bismillah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 2 kere denedim, 2'sinde de ilk ayı bitiremedim. Amcam azim etmiş hakikaten de, biraz fazla kaçırmış sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ilk hali de son hali de sux arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ortadan bir yerden verelim? Buarada adama 7/6/2004ten sonra "gül lan! reklam yapıyoruz burda" demişler sanırım. [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 00:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 benim vücudumu tercih ederim... ayrietten o adama kız olsam vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bu aylarda definisyon kassa tamamdır eleman. Sonra o vücudu koruma amaçlı çalışır. O işkinliği de düzeltmiş olur hem. 4 sene azmetmek de dile kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 adamın Yüzüde kaslarıda Peter North a benziyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 her bloğa ayri insan diye baktim hic yuzler benzemiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bence 4. ay gayet yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 4 senede yapmış oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bunun ilk 3 ayını ele alalım, o kadar gelişim için ne ağırlıkta bir program olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 12/06/2004 den sonra kötüye gitmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 abi 4 günde göbeği eritip kas yapmaya mı başlamış? nasıl oluyor bu iş yahu, fake felan olmasın? metodu söyleyin de benzeri bir göbeği ben de eritiyim bari :P bir de kafam karıştı. adam 4 günde o göbeği eritip kollarında kas yapmayı becerebiliyorsa, neden o kadar ay uğraşıp neredeyse hiç değişiklik olmadı adamda. arnold gibi birşey olması gerekmez miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ecnebilerin bir huyu var, biz Gün/Ay/Yıl şeklinde yazarken onlar Ay/Gün/Yıl şeklinde yazıyorlar. Yani o 4 gün değil, 4 ay. Her ayın 6'sında çekilmiş fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 tarihler ay/gün/yıl edit:asteroth adamım buraların en hızlı ay/gün/yıl yazanı benim tamam mı? [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 08:44 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ecnebiler degil, bazi ecnebiler, gun/ay/yil kullanan cok var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 adamın kilolu iken üzgün bir şekilde poz verişi, vücut şişmeye başlayınca 32 dişini göstermesi komik olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar