Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Nisan 2007 Anıtkabir Yuruyusu..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Emniyet 50.000 kisi bekliyomus ve 10.000 polis gorevlendirmis.. Cozemedim ben bu isi bence 50 k dan fazla olacak.. Acaba az gorevlendirip olay cikmasini sagliyip gunun anlam ve onemini gume mi gondericekler?

edit: zaten 50 k kisi giderse cumhurbaskanligi tayyip'in hakkidir bence.. demokrasi sonucta.. 70 milyonluk ulkede 50 k gidiyosa kimsenin bisi soylemeye hakki kalmaz..

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 16:59 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyide,
Bizim okuldan gelmek isteyim gelemeyen birsürü arkadaşım var. Sınavları var heriflerin
osu busu var gelemiyorlar.
Onları temsilen ben gidiyorum beni bi çarp bakim 10 la.
500k edior =).
Bu arada tüm sarıyer RTE yi istiyor sanırım. Oyoyy taşlayacaklar beni burda =).

yiyecek alalımmı yanımıza?10 milyon para, kimlik bide telefon alıcam okadar.
Birde nereye yürücez?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya iyide,
Bizim okuldan gelmek isteyim gelemeyen birsürü arkadaşım var. Sınavları var heriflerin
osu busu var gelemiyorlar.
Onları temsilen ben gidiyorum beni bi çarp bakim 10 la.
500k edior =).
Bu arada tüm sarıyer RTE yi istiyor sanırım. Oyoyy taşlayacaklar beni burda =).

yiyecek alalımmı yanımıza?10 milyon para, kimlik bide telefon alıcam okadar.
Birde nereye yürücez?

Ya haklisinda yanlis anlama bisi dicem.. Bu onem meselesidir, onem verirse gelir.. Yani farzi mahal bu adamin bi yakinina bisi olsa adam sinav minav dinler mi? Guya savas olsa canimizi veririz diyoruz, eh bir mitinge katilmaya tembellik ediyoruz..

Demek ki o kadar onemli degilmis o adam icin.. en az 500 k kisi olmasi gerek o meydanda.. 100 k bile bi anlam etmez. Sadece Ankara'da kac milyon insan var. Cidden vatan-millet-sakarya meselesi ise 500 k gelmeli derim, o zaman anlami olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark gece meydanda toplasip pankartları indirelim ^^

Ama sariyer istiyor mu istemiyor mu bilmem ama sariyerde genel ağırlık sağ kesimden yana mhp nin onlar için bir şeyler yapması şu an fantezi gibi duruyor RTE de onların isteğini büyük ölçüde karşılıdığı için sanırım RTE yi destekliyorlar kötü yapıyorlar ama neyse canları sağolsun demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

doru dion aslında.
Ha birde mitingin asker odaklı olması yüzünden gelmeyenler var.
Rte'nin adaylığına karşılar ama Mitingede gelmiyorlar.
Tabi onlara böyle zamanlarda taraf tutmak gerektiğini,
ya kötüyü yada daha kötüsünü seçmek gerektiğini belirttim.

İnşallah çok büyük bir kalabalık görürüz yarın orda.
Bu arada Anıtkabire ilk gidişim olucak =) vesile oldu buda heh.

Necro;
Sarıyer güzel nezih bir yer biraz da "kapalı" bir yer.Tabi kesinlikle yobazlığa, aşırıya kaçmıyor insanlar
Tesettürü varsa öbür türlüsüde var bu yüzden seviyorum burayı - ama o yazılara kılım =) yok trabzonlular grubu felan =) -
Indirelim o yazıları :D:D.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 18:32 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bekleninden daha fazla katılım olucak gibi gözüküyor.
Katılamadığım için üzülüyorum :/ keşke zamanımı ona göre ayarlasaydım.

Bu arada bizim basın hala bu konuda suskun.İktidar yalakaları şerefsiz basın.
Reuters ajansı bu haftanın en önemli olayı olarak kabul etmiş.Yabancı basında birçok köşe yazarı yarın olucak mitingi yazıyor.
Farkettiyseniz bizde hala gazetelerde ne sürmanşet ne de manşet oldu.
Sadece tayyibin konuşmasında geçti 14nisan mitingi.

Bu kadar rezalet bu kadar körlük olmaz olsun.Allah belalarını versin hepsinin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...