Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ahah süper pankart http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages/işte%20o%20anlar/miting/26.jpg http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages/işte%20o%20anlar/miting/29.jpg [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 20:17 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo]Ülkeyi böyle amcalar kurtarmış işte Odtülüler; tebrik ettim Bu bayrak 3.2 km uzunluğunda İlk gidişm, mütiş biyermiş anıtkabir[/spo] [spo]Ben =) çok gazım evet[/spo] [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 20:27 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ha!? Müslümanlık laikliğe uygun olmaz olur mu yahu? hangi çağda yaşıyoruz, laikliğe uygun olmayan din mi varmış? Gayet tabii laikliğe en oturacak din İslam'dır.. Din neden devleti yönetsin ki? Herkes kendi namazını kılar, orucunu tutar, zekatını verir, haccına gider... Başörtüsü kendi yorumu ve tercihidir, benim yorumuma göre şu anki türban kullanımı Kur'an'a göre şart değildir, ha ama devlet dairelerinde kullanımı açılsa da benim açımdan farketmez, -türbanı bir simge, sembol olarak kullananlara kılım ayrıca onu da belirteyim, şahsi görüşümdür-.. Daha ne laikliği istiyorsunuz? İlla cumhurbaşkanının üstünde tarikat lideri 8 tane molla mı oturmalı? Devlet heryere Kur'an kursu mu açmalı? Neresi laikliğe uygun değil bunun? Dinini yaşayan insandır, devlet değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: Madem laiksin insanların dini seni neden rahatsız ediyor Cemad? Sana ne? Ne kaybediyorsun huun'un müslüman olduğu, michael'in hristiyan, moshe'nin yahudi olduğunu bilince ne değişiyor hayatında? ben de bunu diyorum bana ne senin dininden şova mova dökemezsin devlet-kurum işlerinde bukadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: Benimde demek istedigim islamin laiklige musait bir din olmadigi. hah şöyle açık açık söyleyin hedeflerinizi neler yapmak istediklerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 harika bir gün olmuş gerçekten. medyanın ilgisizliği biraz üzdü beni ama yine de bu kadar büyük bir insan kitlesi sanırım cumhuriyetin en iyi şekilde korunduğunu ve korunacağını en iyi şekilde dile getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bu arada Tuncay Özkan dün çıkıp Eğer olmazsa; 40 gun sonra burada 40 mılyon olarak toplanıyormuyuz dedi. yani 40 gun sonra bırdaha gıdebılırız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Tuncay Özkan da bizi 10gün de bir toplayacak bu gidişle. sene 2070 -tuncay abi yine mi ya... -öhö öhö aa de-de demme öyle öhö nasıl geldik bu günlere -abi bu seferlik toplanmasak bak bişey değişmiyo he? -Toooplaaann çok konuşma deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 =) ordakı belkıde tek duzgun konusan oydu ya. Baykal çıksa 2 laf etse gaz verse fena mı olurdu Bazen cten ce syan edıyorum, Neden dün orda Rauf Denktaş gibi konuşabilen Şerefsiz ahmet kaya gibi türkü söyleyen birileri yoktu - edip akbayram bir yere kadar - Bu kadar mı korkuyor insanlar ya akp den? 1950-60 arasına donduk resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: DorukHa!? Müslümanlık laikliğe uygun olmaz olur mu yahu? hangi çağda yaşıyoruz, laikliğe uygun olmayan din mi varmış? Gayet tabii laikliğe en oturacak din İslam'dır.. Din neden devleti yönetsin ki? Herkes kendi namazını kılar, orucunu tutar, zekatını verir, haccına gider... Başörtüsü kendi yorumu ve tercihidir, benim yorumuma göre şu anki türban kullanımı Kur'an'a göre şart değildir, ha ama devlet dairelerinde kullanımı açılsa da benim açımdan farketmez, -türbanı bir simge, sembol olarak kullananlara kılım ayrıca onu da belirteyim, şahsi görüşümdür-.. Daha ne laikliği istiyorsunuz? İlla cumhurbaşkanının üstünde tarikat lideri 8 tane molla mı oturmalı? Devlet heryere Kur'an kursu mu açmalı? Neresi laikliğe uygun değil bunun? Dinini yaşayan insandır, devlet değil.. Allahin kelami yukarda yazili oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Allah'ın kelamı herkes ilgilendirmez, herkes Allah'ın kelamına göre yaşamak zorunda değildir, Türkiye laiktir ve öyle kalacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ozaman her turlu sıctık desene Uysak dünyada yanıcaz uymasak cehennemde. şaka bir yana, Allah'ın kelamı yukarda türkçe yazıyor. Basit bir kitabın türkçe çevirisi bile bir sürü anlam kaybolmasına yol açıyorken, nasılda türkçeye çevrilmiş bir Kur'an a göre yorum yapabiliyorsun ki? Tabi arapça öğrenmemek bizim suçumuz, hakkaten 4.dil olarak arapça almak lazım. Gerçi kompleks bir kitabı anlayabilmek için kafadan 8-9 yıl eğitim almak lazım. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 allahın kelamı devlet dairelerinde geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 exhalted git iranda yaşa birader, allahın kelamı ordaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Allah'ın kelamı kişiseldir, kimseyi zorla buna uymak mecburiyetinde bırakamayız. Devlet dinsiz yürür, dinini inancını isteyen yaşar kendince. İnsanları zorla silahla devletle dine uydurmaya çalışma devri ortaçağda kaldı, o zaman yaparlardı Araplar Türklere, Türkler balkanlara... Gerçi yine en hoşgörülü Türklerdi diğer ülkelere bakıldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 allahın kelamı orda yazıyo olabilir, exhalted, da şöle bi sorun var kuzum Allahın Kelamı muslimanları ilgilendiriyor, laik bi devlet olarak Turkiye musliman değil dolayısıyla Türkiyeyi ilgilendirmiyor. Allah orada demişki senın yasan benım, başkasının sözüne itibar verme. Türkiyede yaşıyan bir türkiye vatandaşı olarak, Allah'ın kuralları uyarken türkiyenınde kurallarına uyarsan kimse sana karşı cıkmaz, ama sen cıkıpta başka insanları islamiyet altında yaşatmaya calışırsan sen Allah'a karşı cıkmış olursun keza, din inanç, kulla yaradan arasındadır, sen karışamazsın. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:46 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 konu dın vs laıklık degıl. o tarafa cekmeyın zıra bazılarınız baskalarının hassasıyetlerını anlayacak olgunluga sahıp degıl ve hos olmayan sekılde konusabılıyor bu konuda. mıtıng de ısteyınce sesımızın cıktıgını gosterdıgı ıcın cok hos olmus ama bıraz gec ve gereksız oldu. 5 senedır o serıat getırcek denılenler bu ulkeyı yonetıyolar. c.baskanlıgı zaten tayyıpın ıstemedıgı bı pozısyon bu mıtıng sadece ona prım kazandırcak mazlum oldum hesabı. genel secım oncesı de bı k.ırak harekatı oylar gene eskı sevıyeye gelıcek. o mıtınge gıdenler bence tayyıbı, akp yı degıl baykalı elestırmelılerdı zıra o oldukca akp rakıpsız malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 onlarıda eleştirdik hepsini. Hatta önümüzden geçti direk Baykal bağırdık eetik bizi siz bu hale getirdinis die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 şimdi o süper günün tekrarı yayınlanıyor kanaltürk te.görmek isteyen izlesin bir milyonu. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 03:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 iktidarin birakilip muhalefetin elestirildigi tek ulkede turkiyedir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 o değilde eleştrilmesi gereken muhalefetse muhalefetinde eleştirildiği bir ülkeyiz desek.. edit: gerisi dötümüze girebilir geçekcesi ile editlenmiştir.. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:13 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yürüyüş dine veya islama karşı değildi. Şeriat yanlısı ve cumhuriyeti bölmeye çalışanlara karşıydı. Yoksa ordaki %99 herkes müslüman o konuda kimse merak etmesin. [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 09:24 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kafa basmıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Demin hurriyet gazetesinin web sitesinde gördüm. Çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 şu sıra ntv'de bu konuyla ilgili haber var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar