Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin(rip)

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Hastadam said:

yanlız bu oyun cidden o gameplay vidyolarındaki gibi olursa efsssane olur. gelsin d&r a falanda alalım deniyelim hemen. monthly fee yokmuş galiba, oda baya iyi olur açıkçası.

Monthly fee var, ya bir aylık alıyorsun 9.99 dolar ya da 20 saatlik alıyorsun o da 5-6 dolar gibi bişeydi
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

öncelikle sağol jonq
*latency sıkıntı oluyor mu. şu an oynadığım herhangi bi oyunda
latency problemim olmadı ama yine de serverların durumu nasıl merak ettim?
*pve'si nasıl? questler pve mi pvp mi ağırlıklı
*karakter gelişimi nasıl? lvl up gibi bi durum var mı

bi de tr'den alabilir miyiz bu oyunu ?

-Avrupa Serverlarında oynadığımız için öyle çok büyük lag problemi yaşamadım. Ha bazen oluyor, genel de akıyor. TTNET'e mi bağlasam oyuna mı bilemedim :)

- Oyunda PVE yok. NPC ler sadece size görev vermek için varlar. Birde sokakta dolanan npcler var. Criminaller gidip onları soyabiliyor felan ama görev olarak NPC lerle kapışma felan yok.
Oyun tamamen PVP uzerine kurulu.

Şöyle anlatayım, ( Criminal oynadıgım için criminal örneği vereceğim ) bağlı olduğunuz NPC size sürekli görev gönderip duruyor. Görev almak için NPC in yanına gitmenize gerek yok.
Görev çeşitleri Duvar boya, Bankamatik soy, Araba soy vb. gang işleri. Bu görevleri yaparken de Enforcer ( yani kanun adamları ) tarafındaki NPC de Enforcerlara "Şurda bir araba soyuluyor git onu engelle" gibi bir görev veriyor. 2 tarafta aynı arabayı soymak/soygunu engellemek için combata giriyorlar ve kazanan taraf ödülü alıyor. ( money ). Ha şanslı iseniz görevi hiç combata girmeden de bitirebiliyorsunuz. Bu da o görev bölgesindeki karşı tarafın yoğunluğu yada gönderilen görevi kabul edip etmemesine bağlı.

-Bir sürü MMO oynadım. Hayatımda gördüğüm en ayrıntılı ve geniş karakter customize olayı bu oyunda var. Kendi elbisenizi, logonuzu, dövmenizi vs. kendi kafanıza göre tasarlıyor, kullanıyorsunuz.

- Dağıtıcı firma EA olduğu için muhtemelen bu hafta içi satış mağazalarına düşmesini bekliyorum ama getiren de ARAL olunca insan tedirgin oluyor.

@Hargonan
Yeni bölge eklenmesi için baya süre geçmesi lazım en az 3-4 ay beklersin :)

Şimdi oyun 50€ ve bu oyunu alınca 50 saat oyunda kullanma hakkı veriliyor. 50 saat sonunda "Monthly Fee" vererek oyuna devam edebilir herşeyden full yararlanabilirsiniz yada "ben casual takılıyorum öle çok oynayamam" diyen biriyseniz. Oyunun store'undan RTW alır bununla da oyunda oynayacağınız kadar Süre satın alırsınız. Ayrıca BOX aldıktan sonra herhangi bir ödeme yapmadan SOCIAL bölgesinde takılabiliyorsunuz. Tamamen FREE. Social bölgesi de combat yapamadığınız ama diğer customize skilleri kasabildiğiniz bir bölge.
Sosyal ağlarda paylaş

level up yok ama rank up var.
ne kadar çok adam öldürür, quest yaparsan, paran artıyor, rankın artıyor.
yeni itemlar açılıyor.
şahane bişi.
betada oynamıştım, mesela bir yerde bizim elimizde dandik dandik smg'ler felan var, adam rank kasmış açmış sniper rifle'ı, uzaktan bir yerden tek atıp yatırıyordu bizi. daha da güçlü itemlar varmış ilerde.

mardox said:

Bone said:

aynı şeyi kaç kere soracaksınız lol.

valla kötü niyetle sormadım. yanlış anlaşıldıysa sorry :) başlıyasım vardı baksana oyun siteleri çok düşük vermişler.

o oyun sitelerine bakma sen, halo'ya ve gears of war'a 10/10 veren kişiler.
wow bekliyorlardı herhalde, pve ortamı olmadığı ve epic lootz olmadığı için herhalde hayal kırıklığına uğramışlar.

oyun team deathmatch + gta kombinasyonu olmuş, böyle bir oyun arıyorsanız oldukça seveceğinizi düşünüyorum.

character customization, araba customization konusunda epey abartmışlar.
grafikleri güzel.
grup halinde arabayla giderken ilginç bir tat alıyorsunuz.
"polis" tarafı witness, "suçlu" tarafı kapkaç yapabiliyor felan.
oldukça detay koymuşlar oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

gameplay vidyoları da çok iyimiş.
bişi danışmak istiyorum arkadaşlar
oyunu ea store'dan alırsak http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/html/pbPage.index_en/
85 tl civarı bişi oluyor.

g2play.net oyunu 49 tl'ye satıyor.
gittigidiyor'da cd-keyi 35 tl'ye satıyorlar.

mağaza fiyatları nedir bilmiyorum ama bu kadar fiyat farkı nedir?
mağaza fiyatlarını bilen biri varsa sevinirim çok fark yoksa box almak daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...