Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yap bize ordan bi orta dünya shardı o zaman yardıralım.
pozitiff Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 benim bu yaptığım levelli pvp shard olcak ama birkaç gün içinde normal orta dünya aççaz şimdi reklam olmasın açılınca özel mesaj atarım ben sana dostum
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ben de yaza gelirim. Ya da bu sınavlar falan bitince gelebilirim. Çok güzele benziyo, uzun zmaandır gördüğüm en ciddi proje
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Nixdorf, bana da haber verirsen sevinirim açılınca. Vaktim oldukça gelmeye çalışırım. (2. oynayacağım server olcak ama yapıcaz bişiler artık)
Coder Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ss lerdeki çalışmalar çok kaliteli cidden tebrik ederim uzun zamandır bu kadar güzel çalışma görmedim..
pozitiff Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 burdaki insanların birçoğunun bu işten gerçekten anlayan , bu işte kalitesini ispatlamış olduğunu bildiğim ve yaptığım iş beyenildiği için çok mutlu oldum.. saolun arkadaşlar devam ediyorum çalışmaya
Alexian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 -pozitiff- Acele et !! Senin yüzünden Ultima'ya geri dönesim var... :D
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paticik bile bir acılıp bir kapanıyor. Elan niye kapanıp açılmasın :) Ayrıca yaklasık 8 aydır açığız. pozitiff, Gercekten güzel çalışmalarda bulunmuşsun eline sağlık. Sphere in ( Runuo cu degilim sphere e gore yorum yapıyorum:) ) su son haliyle cok daha esneklik ve kolaylık sağlaması bakımından artık UO u Sphere Sunucular açısından geliştirmek binekleri boyamaktan çok daha öteye gitmesi gerektigide açık. Ancak şu var ki , geliştirmeye emulatorler açık olsada oynayan kitlemiz buna açık mı? 3.cu serverımızı hayata gecirdik ve her seferinde oldugu gibi bunda da farklı birseyler deneyelim diyerek kendimize özgü level-skillgain sistemimizi yazdık. İlk basta cogu kisiye kompleks gorunsede sistemi çözmeye başladıgınız da herkes tarafından memnun ve tatmin edici olduguda kabul edildi. Ama dedigim gibi bunu kabul eden UO kitlesinin bir kısmı cunku buyuk cogunlugun beklediği seyleri vermezseniz beklediginizin cogunu alamıyorsunuz. Ne yazık ki UO kitlemizin çoğunlugu sunucu da yapılan sistemlerin zevklimi, eglencelimi , faydalımı vs oldugun bakmıyor. Bu kitlenin cogunlugu Janjanlımı beni god mode yapıyormu diye bakınıyor. Bu kadar guzel çalışmaların arasına sen "Janjan Robe" koyup uzerine de bir poison/fire resist ve birazda armor koymazsan beklediginin daha azıyla karşılaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda emek veren kişinin içinde bi burukluk oluşturuyor. Kısaca Emulatorler geliştirilmeye çok açık ancak kitlemiz ne yazık ki değil. Kolay gelsin
pozitiff Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 aynen katılıyorum jong. eğer renkli bineklerin süper mega ultra robelerin yoksa yazdığın yaklaşık 1mb lık script in de bi anlamı kalmıyo gerçekten.. ben bu olayı tamamen oynayan kitlenin yaş düzeyine bağlıyorum.. pokemonlarla büyümüş bi jenerasyona bişiyleri beyendirmesi zor oluyor malesef
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 +1 to Jonq (aka Nemesis) Elan Realms'ın yeri bir çok kişi için bambaşkadır jonq. Bunu sakın unutma. Mesela ben Elan Realms olmasa, eğer o gün, 28 Ağustos günü Elan Realms ile tanışmamış olsam çok ama çok büyük ihtimalle -zaten çok kısa olan- Ultima Online hayatıma son vermiş olacaktım. Kaldı ki Elan'ı Elan yapan playerlarından öte sizlersiniz. Elan Kadrosu yani. Kaldı ki Türkiyedeki Ultima Online sunucuları arasında bir çığır açan kişiler de sizlersiniz. Bırak saçmalasın bazı kişiler, bırak konuşup dursunlar boş yere. Haksız olduğu durumlarda bile haklı olduklarını düşünerek direk olarak size saldırsınlar. Küfür ettikten sonra hesapları kapatılınca neden diye konu açsınlar. Elan Realms'a bir daha kapanmayacak ümidiyle başladım, başladık. Diğer oyuncuları bilmem ama benimle birlikte olan 7 kişi var ve bu 7 kişinin hepsi de benimle aynı görüşte. Kaldı ki aynı görüşte olan başka oyuncularda var. Elan Realms devam etsin, lütfen .. @Nixdorf: Pokemon'a laf yok! Pokemon demek anime demek. Anime demek benim en çok zevk aldığım şey demek. O yüzden laf yok =P Şaka bir yana; suçun asıl kimde veya kimlerde olduğunu herkes çok açık şekilde biliyor. Olay yaşta bitmiyor yani. Nasıl bir çocuğun davranışları ailesinin onu yetiştirmesine bağlı ise küçük yaştaki bir çocuğun Ultima Online isimli oyundaki bakış açısı ve zevk aldığı şeyler, UO'daki davranışları da onları yönlendiren sunuculara bakar. Bu da -genellikle- onların ilk oynamaya başladıkları sunucu olur. Kendimi örnek vericem ama ben UO'ya başladığımda Orta 3'e gidiodum. Ha kardeşim var mesela. O Orta 1'de idi. Yani çocuk seviyesindeydi. Ama çok da güzel seviyesini koruyup Elan Realms ortamında tatsızlık çıkarmıyordu. Dediğim gibi olay yetiştirende bitiyor... [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 18:47 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Öyle bir niyetimiz yok zaten Silmarwen biz kendi halimizde devam ediyoruz. :). Zaten ilerisi için planlarımız var bambaska seylerle Elan'ı renklendirmeye devam edeceğiz. Not: "Janjan Robe" fena fikir değil aslında eklesem mi bir ara :)
pozitiff Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yoo bis kavga etmiyoruzki :) sana öyle gelmiş ama jong benim janjan robe fikrimi çalarsa kavga edicez hehe ben buldum onu jong hırsızlık yapma
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ohoo olmadı şimdi telif haklarını alıcam ben :) yada söyle yapalım sen janjan yap ben cincin yapar rengini degisirim olur :)
pozitiff Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 tamam al janjan senin olsun beni hiphop robe yapıcam üstünde nike işareti filan.. thigh boot larıda puma yapıcam genç işi hehe
go2hell Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yok size demedim soru sordum sadece :)
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Arkadaşlar 1.5 yıldır arkadaşımın hazırladıgı bir server var.. Göz Atmanızı Öneririm.. http://www.mithas.gen.tr/
taz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 pozitiff başarılı olmuş, devamını getirirsin umarım bu kadar uğraşmışken. ama bence uo devri bitti arkadaşlar :)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 görmeyeli gençler kendilerini geliştirmişler hadi bakalım oynayın hoplayın zıplayın... bu arada endor'a ayıp dosyalarını aldığınız ve kullandığınız yerlerin isimlerinide veriniz... [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:32 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ]
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 dakika bir gol bir çok ters yazmak istemiyorum ama Endor serverının haritasını mullarını alıp bu gibi işler yapmak pekte zor değil.sslerden gördüğüm kadarıyla scplerde bana çok uzak gelmedi açıkcası.yani demek istediğim arkadaşlar kendi yaptıklarımızla övünmeliyiz.başkalarının yaptıkları ile prim yapmak kolay. Elan Realms kalitesini her yönü ile göstermiş bir sunucudur.Jonq'da bu işi bana öğreten insanlardan biridir.Kendisi ne kadar övünse ağzımı açıp bişey demem orası ayrı.Neyse pozitif arkadaşımızada başarılar diliyorum umarım serverını açar ve isteklerine ulaşır ama gönül isterdiki çizimlerini aldığı serverlarında bilgisini verseydi.hiç olmadı en azından altına bi not ekleseydide ilk görüşte bize acaba dedirtmeseydi .. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:34 tarihinde, Arq_PiSMeN tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar