Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ultima Online unutulmaya yuz tuttu ama yeni serverlerle can bulacak baslanginc olarak ben 2 adet server le biri levelli dieri duz olmak sarti ile baslanginc yapmak niyetindeyim fikir ve goruslerinizi bekliyorum
Mesaj tarihi:
isim galiba taner'di evet. Hatırlıyorum. Xhearon da bi baya oynadık HG den sonra geçtik oraya çünkü levelli öğrendik levelli devam ettik. Baya adam vardı bizim burdan (İstanbul/Kartal) çünkü neredeyse herkez HG playeriydi.

Valla artık level sistemi server tutarmı tutmazmı bilemem. Ancak normal server arayışlarında şu anda oynayanlar çünkü eski HG - Ags oynayıcılarından kimse kalmadı neredeyse.. askere gidenler evlenenler çoluga çocuga karışanlar iş kuranlar kariyer yapanlar falan herşeyini engelliyodu çünkü.. Level 22 üstü charı olanlar zaten manyak gibi oynuyolardı.. Xhearon güzeldi evet zevkliydi. Bacaklık virtue cloack kastık level 15 tim 23 adam kesiyodum cok rahat yani herşeyin oynayanda biteceği bir oyun tarzıdır Level sitemi..

Nasip kısmet kader üçlüsü :)
Mesaj tarihi:
Elan Realms yeni haliyle çok çok güzel oldu kişisel kanaatimce. Gelmenizi tavsiye ederiz yani =P

(Yanlış hatırlamıyorsam Ağustos'ta açıldı 3.sü)

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 17:44 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

bana kalırsa artık uo shard açana veya açmayı düşünen arkadaşların nigtmare in rengini 0548 bilmem kaç yapıp değiştirip yeni binek yapıp sonrada sitelerinde utanmadan yeni sistemlerimiz filan deyip sunmaktan vazgeçmeleri gerekir.. uo gibi geliştirmeye açık bi oyunla bence yeteri kadar ilgilenilmiyor.. dediğim gibi hala birçok shardın web sitesine girin ve yeni sistemler diyerek playerlarına önerdiği şeylere bir bakın dediğimi anlıycaksınız.. benim üzerinde çalıştığım %70 oranda tamamlanmış bi proje war yaklaşık 5 ay oldu uğraşıyorum. bazı ssleri paylaşiyim dedim..

işte bunlar arkadaşlar... sakın ha 5 aydır uğraşıo sadece 3-4 tane menü yapmış filan diye düşünmeyin bunlar sadece menü örnekleri yani en ufak menü bile yukarıda gördüğünüz menüler gibi.. yeni itemler yeni animasyonlar ekledim , orta dünya açmayı düşündüğüm için orta dünyaya bir şehir daha ekledim.. oynayanlar bilirler rohan köprünün ilerisine bir orc camp inşa ettim action u kolaylaştırmak için.. levelli pvp serveri olucak inşallah bitirebilirsem..

görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar? nasıl oluyor?

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 15:41 tarihinde, pozitiff tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
oy gayet başarılı oluor =) Ben ovedrondayken playerla uğraşmakdan anca ufakt tefek çapta şeyler yapiyordum.
Koyamadığım ve içimde kalan güzel şeyler .

Elflerin ; Hayvana dönüşme.
Ağaç Modül.
( bi ara görüş açılarıyla uğraşmıştm yarım kaldı )
Katil bir player gelmeden önceden sezme.
bir kaç şey daha vardı human orc ve diğerleri icin yaptıklarım =) ama elimde patlamıştı ozmn.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...