Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sapıtmalıyım

Llama

Öne çıkan mesajlar

sıkıntı var sıkıntı balkona çıkıp çığlık atıyorum olmuyor herkez bakıyor zati deli damgası yedik aprtmanda, geçen arabalara mandal atıyorum annem kızıyor her hafta mandal almaktan sıkıntı geldi yeter diyor, odama geliyorum son ses müzik dinliyoruz camlar cızırdıyor o bile yamuk yapıyor, dışarı çıkmak istiyorum ne yapılır bu saatde bilmiyorum şimdi çıkıcam salak salak sarıcam insanlara dayak yicem oturcam olmıcak, delirmek istiyorum delircem donla koşturcam küçükparkta bi üçtan bi uça olmuyor artık iki gram beynim vardı onuda bugün yitirmek istiyorum evet evet sapıtmak istiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da arada oluyor bu. Donla koşma özellikle.
Sorun arpa fazlası.
Çözüm
Don ile değil de t-shirt şort ile koşabilirsin uygun şekilde ben çıkıp depar atıyordum sokakta insan yoruluyor kendine geliyor.
Bisikletin var ise şort giymen normal bile karşılanabilir, 30kilometre mesafeyi 1saatte gitmeye çalış çok etkilidir.

Mandal atma olayına çok güldüm, ben boncuk tabancası ile boncuk atardım daha ucuz.
Bi de yastığa kafanı gömüp bağırmak da işe yarıyor
Sosyal ağlarda paylaş

gecen arabalara mandal atmak ne be...

-wuuu mercedes slk... hii! senin sereffsssizin ccocuuguu. nerde lan ye$il var di bitane cift kiskacli nerde o mandal...

ben canim sklinca gece cikiyorum disari insanlarin arasinda yuruyorum veyahut kavga ediyorum veyahut gidip tek basima kiyida kosede iciyorum veyahut essek gibi spor yapiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben canim sklinca gece cikiyorum disari insanlarin arasinda yuruyorum veyahut kavga ediyorum veyahut gidip tek basima kiyida kosede iciyorum veyahut essek gibi spor yapiyorum.

ahah bir bucuk ay önce esek gibi spor yüzünden böbrek üstü lifleri ve sag ayaktaki lif gibi bisileri yırttım bir hafta yatakta yattım.ilk basta cok gaz baslıyor insan koyucam cok sportif olacagım diye gözünün siyahı öküz gibi büyüyene kadar kosturuyordum sonra yırttım eli ayagı.hala sag ayagıma tam basamıyorum dsgf
Sosyal ağlarda paylaş

enerji birikmesi oluşmuş. sakin olunuz, uzun sürmez...
eskiler yemiş yemiş sıçamamış der başka bişey için, onun gibi...
çare olarak;
order tarafım spor yap diyor,
chaos tarafım ne diyor anladın sen onu :P

bahar, hormonlar, kıç üstü oturup sabahtan akşama chat yapmaklar filan derken olur öyle. paniğe mahal yoktur.

bunun ileri versiyonu iş hayatında oluyor. şimdi darlanınca en azından cam titreterek müzik dinleyebiliyorsun filan... bunu da yapamadığın, elinin kolunun -hem de for life- bağlı olduğu, kendini köle isaura gibi hissederken sıkıldığın durumlarda bu istek "sokaklarda üst-baş yolarak, salyalar fışkırtıp avaz avaz bağırarak, saç-baş yolarak koşturmak istemek" şeklinde tezahür edebiliyor.

çok tehlikeli tabi.. aman diyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...