Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osman keşfedildi


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben olsam adini ATZ-2 koyardim...

Her neyse cok mal bir 1 nisan sakasi olmus, sonucta bilim adamlari genelde soyadlari ya da adlarini gezegenlere koyuyorlar inanin Osman adli bir gezegen hic komik olmazdi.

Ha peki boyle bir sey gercek olsaydi bilim askiyla yanip tutusan halkimiz bunu protesto eder miydi? Ederdi...

[ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 15:58 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Bu dikkatsiz davranışı ve halka sormadan bilimsel konularda karar verdiği için TÜBTAK'ı protesto ediyoruz


diger gezegenlerde de bu tür birşey bulan kişinin ismi ve soyadını alma gibi birşey varsa, cok da abartılcak bişi deil. Osman ismi bize tanıdık geldiginden, gülünç görünüo sadece :)

ben asıl yukardaki lafa takıldım, bilimsel konularda halka danışmak? yeni bi deyim harelde. tam olarak manası nedir kavrayamadım.
Mesaj tarihi:
said:
Yüzlerce yıllık bilim ve astronomi tarihinde şimdiye kadar Türkler tarafından yapılan en büyük keşfin daha dikkatli adlandırılması gerektiği vurgulanan duyuruda, "Bu dikkatsiz davranışı ve halka sormadan bilimsel konularda karar verdiği için TÜBTAK'ı protesto ediyoruz"


Muhah çok güldüm bu cümleye
Mesaj tarihi:
aha olmuş işte rekalm gerçekleşti hakketden uzaya çıksak halay çekerdik robot yapsak kanka derdik şimdi gezegene osman adıı koyarız valla yakışır bize
×
×
  • Yeni Oluştur...