Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.googlebizelogoyapsana.com

ajmet

Öne çıkan mesajlar

4 Türk genci, arama motorunun logolarına el attı. Ellere var da bize yok mu? sloganıyla yola çıkan googlebizelogoyapsana.com Türkiye tarihinin önemli günlerinde, arama sitesinden diğer ülkeler için yaptığı gibi özel logolar istiyor.

kaynak:interbethaber

arkadaslar sitede bu girisime destek olabilmek icin ne yapabiliriz gibi aciklamalarvar.guzel bir fikir destek destek tir

konu acilmis ise affola ...

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 13:15 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aralarından birkaç tanesi çok kişisel olmuş sanki. Sadece google.com.tr de çıkacaksa hepsi olabilir tabi, bilmiyorum ülkelere özel şekilde mi çıkıyor ama öyle değilse -sanıyorum ki değil- bile uluslarası üne sahip olan 23 Nisan pek tabi duyurulabilir. Dünyayı değiştiren zaferlerimiz de yer alsa pek tabi hoş olur ama pek istemezler sanki :)

Bunun dışında kabotaj bayramından, galatasaray'ın UEFA şampiyonluğundan dünyaya ne kardeşim. Hani "nasıl koduyduk amaa" diye mesaj verilse gülerim de vermezler sanki :)))
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır 17 Ağustos kutlanıyorsa, Fatih'in istanbul'u fethetmesi de kutlansın, ne de olsa diğer şehirlerde yaşanan deprem ve felaketlerin önemi yok :/

Google yapacaksa 23 Nisan için yapsın, hatta sadece tr sayfasında değil, .com sayfasında da yayınlasın.
güzel olurdu.

Bir de Naim süleymanoğlunun birinci olması, galatasarayın uefa kupasını alması felan mühim olaylar değil pek. zaten google bu tip "ülkesel zaferler" üstünde pek durmuyor.
ancak aşık veysel'in doğumu, ibn-i sina'nın doğumu felan kutlansa güzel olurdu.
zaten google bu tip şeyler kutluyor, arada anadoludan insanlar görmek de isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

naim süleymanoğlu ve mozart ööeh diyorum bu arkadaşa :)
adamın konuşması da bi acaip anlayamıyorum çoğu dediğini arada bir de espri yapıyo galiba.

her neyse fikir hoşuma gitti benim de ama bunlardan bazıları alınabilir tamamı değil. mesela 23 nisan'ın tüm dünyada çocuk bayramı olarak kutlanması atatürk'ün bir armağanıdır, kesinlikle kullanılmalı. 30 ağıstos da olabilir tabi ama sadece .com.tr için ise olabilir. yoksa her ülke için zafer günlerini koyarsa zaten boş gün kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma mc donalds reklamı geldi. Google logosu yapsak adı Gugıl olurdu :P

Bence baya gereksiz bir hadise ama google başka milletlere böyle birşey yapıyorsa bize de yapsın kardeşim, aşağı kalır yanımız kalmasın. İşleri ne ehe memnun etsin bizi google, yoksa yahoo ya geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...