ajmet Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 4 Türk genci, arama motorunun logolarına el attı. Ellere var da bize yok mu? sloganıyla yola çıkan googlebizelogoyapsana.com Türkiye tarihinin önemli günlerinde, arama sitesinden diğer ülkeler için yaptığı gibi özel logolar istiyor. kaynak:interbethaber arkadaslar sitede bu girisime destek olabilmek icin ne yapabiliriz gibi aciklamalarvar.guzel bir fikir destek destek tir konu acilmis ise affola ... [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 13:15 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Aralarından birkaç tanesi çok kişisel olmuş sanki. Sadece google.com.tr de çıkacaksa hepsi olabilir tabi, bilmiyorum ülkelere özel şekilde mi çıkıyor ama öyle değilse -sanıyorum ki değil- bile uluslarası üne sahip olan 23 Nisan pek tabi duyurulabilir. Dünyayı değiştiren zaferlerimiz de yer alsa pek tabi hoş olur ama pek istemezler sanki :) Bunun dışında kabotaj bayramından, galatasaray'ın UEFA şampiyonluğundan dünyaya ne kardeşim. Hani "nasıl koduyduk amaa" diye mesaj verilse gülerim de vermezler sanki :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Hazır 17 Ağustos kutlanıyorsa, Fatih'in istanbul'u fethetmesi de kutlansın, ne de olsa diğer şehirlerde yaşanan deprem ve felaketlerin önemi yok :/ Google yapacaksa 23 Nisan için yapsın, hatta sadece tr sayfasında değil, .com sayfasında da yayınlasın. güzel olurdu. Bir de Naim süleymanoğlunun birinci olması, galatasarayın uefa kupasını alması felan mühim olaylar değil pek. zaten google bu tip "ülkesel zaferler" üstünde pek durmuyor. ancak aşık veysel'in doğumu, ibn-i sina'nın doğumu felan kutlansa güzel olurdu. zaten google bu tip şeyler kutluyor, arada anadoludan insanlar görmek de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 naimle gugıl cok hos olmus hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 proje güzel. özellikle 23 nisanve 30 ağustos gibi bayramlarımızın yayınlanması hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bence çok hoş bir fikir. Tasarımlar da harika yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 site tasarımı güzel referans icin iyi bir fikir olmuş onuda tebrik edmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 naim süleymanoğlu ve mozart ööeh diyorum bu arkadaşa :) adamın konuşması da bi acaip anlayamıyorum çoğu dediğini arada bir de espri yapıyo galiba. her neyse fikir hoşuma gitti benim de ama bunlardan bazıları alınabilir tamamı değil. mesela 23 nisan'ın tüm dünyada çocuk bayramı olarak kutlanması atatürk'ün bir armağanıdır, kesinlikle kullanılmalı. 30 ağıstos da olabilir tabi ama sadece .com.tr için ise olabilir. yoksa her ülke için zafer günlerini koyarsa zaten boş gün kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bunların hepsi com.tr için değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Aklıma mc donalds reklamı geldi. Google logosu yapsak adı Gugıl olurdu :P Bence baya gereksiz bir hadise ama google başka milletlere böyle birşey yapıyorsa bize de yapsın kardeşim, aşağı kalır yanımız kalmasın. İşleri ne ehe memnun etsin bizi google, yoksa yahoo ya geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bahsedilen projenin sitesi: Google Bize Logo Yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ben çok sinir oldum bu adamlara.. zaten işleri reklam piyasası ama... işi o kadar fazla çıkar kapısına dökmüşler ki... daha çok gözümüze soka soka kendi reklamlarını yapıyorlar kanımca. fikir güzel ama tavır kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 neymiş ki bunlar, neyin reklamını yapıyomuş? şirket değil, firma değil, sitede de reklam görmedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bireysel reklam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 bence çok saygısız bir uslüpla anlatılıyordu vidyosu. fikir güzel ama orda hazırlayanlar şudur budur. şunu görünce kaçın diyip ciddiyeti bozmuş. (keşke yapsalar bi 23 nisan ne güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 TDK süper olmuş :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 ben de en çok tdk ve kabotaj'ı sevdim ama kabotaj'ı kabotaj değil de istanbul'u anlatması için daha güzel gider .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 yuzde 70 i anlamsiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar