bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Yapım Yılı: 2006Süre: 117 dkTur DramYönetmen Gabriele MuccinoSenarist Steve Conrad Oyuncular Will Smith (Chris Gardner) Jaden Smith (Christopher) Thandie Newton (Linda) Brian Howe (Jay Twistle) James Karen (Martin Frohm) Chris, eşi evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır. * Film gercek bir hikayeden alinmis.Kacirilmamasi gereken bir film. Will Smith oscar adayligini hakeden performansini hakli cikarmis.Ozellikle cocuguyla farkli bir Will Smith izliyoruz.Cocuguda inanilmaz tatli :) Film gercekten cok geriyor huzunlendiriyor izlerken kendinizden birsey buldugunuz kesin.Size yasam dersi veriyor.Bircok sinema sitesinde yapilan oylamalarda cok iyi puanlar almis.Mutlaka izleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 filmin alındığı kitabi zaten Chris Gardner yazmış.Kendi otobiyografisinden yapılmış bir film.Ayrıca film çekilirken sürekli yönetmenin yanındaymış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 hmm bunu bilmiyordum.Ben orjinal ismi kullanacaklarini tahmin etmemistim. Ya gercekten beni son zamanlarda hicbir film bu kadar etkilememisti. Hele sonunda o surat ifadesi o hayatinin son kismi....Sanki kendim yaptim gibi hissettim. Mutlaka izleyin gercekten inanilmaz bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 genelde filmlerde başarıya 10 dakikalık zaman diliminde fastforward olarak ulaşma olayını 1 saat 45 dakkadaya çıkartmış bir film çalışınca oluyor olayının güzel bir motivasyonu genelde bu tür şeylerin filmlerde hemen olmasına alışkın olduğumuzdan yordu, fazla karamsarlığa itti, ah şurda çuvalladı sanrısına bile yol açtı ama izlenmeye kesinlikle değen bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 cok super bi film izleyin mutlaka adamdaki hirs inanc son safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Normalde filmlerde hiç duygulanmam,böyle ay çok feciydi triplerine falanda girmem ama; Metro İstasyonu Metro istasyonunun tuvaletinde yatmak zorunda oldukları gece,kötü oldum ya Güzel filmdi bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çok beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Harika bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 DarKRideR said: Normalde filmlerde hiç duygulanmam,böyle ay çok feciydi triplerine falanda girmem ama; Metro İstasyonu Metro istasyonunun tuvaletinde yatmak zorunda oldukları gece,kötü oldum ya Güzel filmdi bayağı kesinlikle katılıyorum spoylırına. en çok o kısım etkiledi beni de. adamlar açmaya çalışırken ayağıyla itiyordu ya kapıyı, aynı anda çocuğuna da hissettirmemeye çalışıyordu çaresizce. çok iyi filmdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bir kaç kere izledim. Nedense bu baba oğul ve maddiyat ilişkileriyle ilgili filmler beni iki gözü iki çeşme bir hale sokuyor. Aynı şeyi babam ve oğlumda da yaşamıştım.Konular aynı olmasa da bu sanırım beni etkileyen bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Çok iyi yansıtıyordu gerçeği. Özellikle Will Smith'i böyle bir filmde izlemek, garip gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 süper bir film. gerçekten tavsiye ederim izlenilmesi gereken bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Will Smith'e moron sarkici muamelesi yapiliyor bu forumda ama kendisi gayet iyi bir oyuncu, hafiften tiyatroculugu var. Son derece duzgun efendi bi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 konu başlığını görünce direk duygulandım gene. çok güzel filmdi. will smith gerçekten çok iyi bir oyuncu oldu. adam yetenekli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 evet ben de will smith'in oyunculuğunu çok beğeniyorum ve böyle mükemmel bir filmden sonra hancock u çekmesinden dolayı onu kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar