Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Pursuit of the happyness...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Yapım Yılı: 2006
Süre: 117 dk
Tur Dram
Yönetmen Gabriele Muccino
Senarist Steve Conrad
Oyuncular
Will Smith (Chris Gardner) Jaden Smith (Christopher) Thandie Newton (Linda) Brian Howe (Jay Twistle) James Karen (Martin Frohm)

Chris, eşi evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

* Film gercek bir hikayeden alinmis.Kacirilmamasi gereken bir film. Will Smith oscar adayligini hakeden performansini hakli cikarmis.Ozellikle cocuguyla farkli bir Will Smith izliyoruz.Cocuguda inanilmaz tatli :)
Film gercekten cok geriyor huzunlendiriyor izlerken kendinizden birsey buldugunuz kesin.Size yasam dersi veriyor.Bircok sinema sitesinde yapilan oylamalarda cok iyi puanlar almis.Mutlaka izleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
genelde filmlerde başarıya 10 dakikalık zaman diliminde fastforward olarak ulaşma olayını 1 saat 45 dakkadaya çıkartmış bir film
çalışınca oluyor olayının güzel bir motivasyonu
genelde bu tür şeylerin filmlerde hemen olmasına alışkın olduğumuzdan yordu, fazla karamsarlığa itti, ah şurda çuvalladı sanrısına bile yol açtı ama izlenmeye kesinlikle değen bir film.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
DarKRideR said:
Normalde filmlerde hiç duygulanmam,böyle ay çok feciydi triplerine falanda girmem ama;

Metro İstasyonu

Metro istasyonunun tuvaletinde yatmak zorunda oldukları gece,kötü oldum ya

Güzel filmdi bayağı

kesinlikle katılıyorum spoylırına. en çok o kısım etkiledi beni de. adamlar açmaya çalışırken ayağıyla itiyordu ya kapıyı, aynı anda çocuğuna da hissettirmemeye çalışıyordu çaresizce.

çok iyi filmdi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...