Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 said: bu string dedigi serpent sting mi oluyor? g-string ile karıştırmıştır, o adult benim şu adult senin diye geze geze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yeni nesillerinde ozceliki yasamasi lazim up o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 okumaya çalıştığım her satırda resmen bilincime fireball yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adam super anlatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Abi. Son Savaşçı'dan sonra bunu kaldıramam sanırım, ilk birkaç satırdan bunu anladım. Her gün küçük küçük parçalar halinde vücuduma enjekte etmeyi planlıyorum bu adamın postlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adam privatede falan oynayıp bütün wowu öyle mi zannediyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu topicte bi postum olmadı /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 özçelik'ten yine çok özverili ve özgüvenli bir post daha kutluyoruz. yakın zamanda "How to kill hunters?" diye de postunu bekliyorum açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bence gerçek değil ya bu,bu kadar mal olmak mümkün deil,kesin efsane olmaya çalışan bi eleman kasıyo bööle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 mortimmer said: Wlel i was in a bgg vs tihs guy & he sented his pet on me :((( so seriuz blizz waht is tish???? & he string shot me i didnt see him cuz he ran and my string got so tite i cudlnt walk and was at 32% hp.... ahahaa bitirdi bu beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ah öteki konuları kaldırmışlar forumdan :( okuyamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Up görünce bi anda yeni bilgilerle geri döndü sanmıştım bende. Efsaneydi kendileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bende devamı geldı sandım cok sevındım bole ama hayal kırıklıgına ugradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 alamo'nun yandan yemişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sabahın ilk ışıklarında acayip neşesiz geçen bir gecenin ardından iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 nameless said: alamo'nun yandan yemişi (tu) alamo ilktir :D ama buda türk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bence bu adam milletle kafa buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Fatih Terim Wow'a sarmis olmasin son zamanlarda? Bana o gibi geldi buyrun bakin. http://www.youtube.com/watch?v=ChkFtdzDKxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu adam playerları mob gibi zannediyor bir süre sonra agro pete döncek. böyleleri kaldı mı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 trick 2)) how do u kill warlocks?? warlocks can use cloth and leather bittiğim an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Yazık la... Türkwow felan bunnarı bu hale getiriyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 adam herkesi kafalamış/kafalıyo kimse farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Lastguard said: adam herkesi kafalamış/kafalıyo kimse farkında değil. tabi abi,bariz fake.o kadar mal olunmaz yani imkanı yok.ama yine de güldürüyo insanı hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Lastguard said: adam herkesi kafalamış/kafalıyo kimse farkında değil. Malesef böyle insanlar var bizzat denk geldim yani. Misal bir mage vardı bg de 10vs1 galip gelmiş bir berserkerla bi nova atıp ice lance ile katliam yapmış vs. Kıssadan hisse analar ne yiğitler doğuruyor bu ülkede tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hayır her kelimede hata yaparken özellikle aslı sting olan string i hiç hatasız yazıyo hep, bile bile kafa yaptığı küçük detaylarda gizli:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar