Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Evet pati kapandı açıldı baya uzun zaman oldu ben hiç bu kadar bi siteyi seveceğim aklıma gelmezdi ama bağımlılık gibiydi bazılarımız için.. neyse patiye olan ilgim bi yana dursun site kapandı açıldı baya uzunz aman oldu yukarıdada belirttiğim gibi benimde hayatımda baya şey değişti hem ruhen hemde ne bilim tavır ve hal olarak.. Öncelikle süper bi sevgili buldum ama bu sevgilim yuzunden bir çok arkadaşımdan oldum.. Kardeşim dediğim insanın kız arkadaşım hakkında atıp tutmaları yuzunden onunla çok sağlam papaz olduk. Şimdi meraba merabadan öteye muabbetimiz yok. Eskiler hatırlarmı hatırlamazmı bilmem ama nerden hatırlıycaklar sanki benim topiclerimi takıp ediyolardı neyse aşık oldugum bi insan vardı. Ben ondan sonra hiç kimseye böyle baglanabileceğimi düşünmezdim ama oldu işte :) Gözüm ondan başkasını görmüyo hayatım onunla geçiyo , güne onunla başlıyorum iyi geceler demeden gözüme uyku girmeyen bi sevgilim var artık bende mutluyum.. Ufacıktım ilk postumu attığımda buraya :) baya zaman oldu evet o günden bu zamana kadar çok şey değişti hayatımda. yeri geldi ben burdaki arkadaşların yardımlarıyla atlattım bazı şeyleri.. Çok şey kazandım bu zamanda.. Bi insanı nası el üstünde tutabileceğini , kime ne kadar değer vermen gerektiğini.. Şimdi hiç bir şey eskisi gibi değil.. En azından artık eskisi gibi abidik gubidik postlar atmıyorum :) eheh şaka bi yana gerçekten çok işe yaradı Paticik.com hayatımda.. Üstelik yeni i kedim de var :) 3. kendisi ama olsun :) Tekrar teşekkür ederim herkeze herşeye.. Hadi bakalm nice patili yıllara..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 e hayırlı olsun o zaman ne mutlu sana... hatta darısı benim başıma =) pati çok durgun bu günlerde malesef yok kimse yok sabah post atıyorum akşam geliyorum post hala sonda olmazki :P Senin adına sevindim gereçkten... üni ye gideyim bende siyamıma kavuşacağım... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: pati çok durgun bu günlerde malesef yok kimse yok sabah post atıyorum akşam geliyorum post hala sonda olmazki :P evet ya eskiden nasıldı mesajı atardım bi f5 çekerdim baktım post gelmiş diyodum millete malum oluyo heralde :] nese artık bakalım ufak ufak toparlanıcaz.. Saolasın :) Seninde başına gelir inşallah böyle güzel bişey :) benim hayatıma gelen en güzel şey gibi bişey şu anda.. hemde gençliğimin baharında. Tutunabilirsem tutunucam yoksa zaten kasmam heralde başka bi insana ki şu anda son derece güzel bi ilişkim var.. tekrar saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 UltimaTR // pepelek // paticik.. şaka bi yana cidden seneler oldu be ama şu uzun süreli kapanmalar olmasaydı daha güzel olucaktı herşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ultima tr den sonra gelen isimler 10 kisiyle ofsaytta kalmis takim gibidir efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 biz wardık kalmayız yane ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bu sıralar mesaj yazılmamasının nedeni okul vakti olması. kışları hep durgunur. yaza girince gör bi de sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 üye alımının açılması yeterli olacaktır diye düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 üye alımını bilerek açmıyolar.. bi aralar KO bölümünden herkez illallah etmişti. Kapatılsın yeter yeter diye. çünkü son derece entellektüel olan paticik.com bünyesi altındaki her bölüm ayrı bi kefeye konuyo her birinde değişik değişik ilgi çekici konular varken KO bölümü böle çocuk parkı gibiydi. OHOO NOLCAK BU CHARIN HALI PARTY AGA fln diye gezen elemanlar fln. yörünge dışı olan yeni acc alıyodu.. bide aksi gibi onlar diğer bölümlerede kayıyolardı.. biraz daha toparlansın herşey yerine otursun yeniden açılır aslında.. zaten ne dedi Dyna yöneticiler için yeni paneller falan filan onların daha kolay iş yapabilmesi için.Gaza getirmeyin yörüngeye gibielri gibi artık ali kıran baş kesen onlar olucak :) sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Yok yok uyeler cok yaslandi. Yalan mi bi suru veteran var forumda. Ben sirf skintidan yaziyorum butun gun bosum ehehe. yapicak bi isim olsa sadece okurum. keza diger uyelerde oyle pek topic acasi gelmiyor milletin. hepimiz olucez burda boyle bi koloni olduk ciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Her ne kadar uye aliminin kaliteyi dusurdugu tecrube ile sabitlenmis olsada acilmasi gerektigini dusunuyorum.. Yillarca tartisildi.. Ultimatr zamanindan beri burdayim hicbir hali beni rahatsiz etmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bence cozumu yanlis yerde ariyoruz. Kaliteli uye alacagimiza kalitesiz uye banlayalim. SlyOne, aquila, dela vs. aquila zaten her gece post kasiyor, abd'deyim imaji cizmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 valla ben iş yaparkene arkada açık bırakıyorum operayı.. arada bakıyorum.. bakmakla kalmıyorum dalıyorum! ha bazen kantarın topuzu kaçıyor ve saçmalıyorum ama kasaba kilosu, çamaşırcıya bornozu sorulmaz! (üzerinde çalıştığım yeni bir atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 benim yapicak isim yok manyak gibi yatagima uzanmis (yakinda webcam chat acicam pati uzerinden sys adminle gorusmekteyim) siteyi refris yapip yapip duruyorum. Belli oluyordur zaten :p paso download yapiyor.Arada alemlere akiyorum iste.en son mesajimi 5dk once atmissim anlayin ki ya disardayim ya da uyuyorum.Tamam mi!!!!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 abi böyle bi manyaklık yok ya tamamen bağımlılık yapıyo :) sırf foruma girim diye okuldan kaçtım varmı böle bişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 allah akil fikir versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 amin cümlemize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ... 18imde 17imi çocuksu buldum 19umda 18imi salak buldum 20imde 19umu hareketli buldum 21imde 20imi düşüncesiz buldum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: Bence cozumu yanlis yerde ariyoruz. Kaliteli uye alacagimiza kalitesiz uye banlayalim. SlyOne, aquila, dela vs. aquila zaten her gece post kasiyor, abd'deyim imaji cizmek icin. ben bunu yeni gordum, zaman asimindan dolayi cevap vermiyorum, ama intikamim aci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 birde şifrelerini unutan bi çok üye vardır onlara nolucak Ben kendiminkisini uzun uğraşlar sonucu buldum şahsen:) ekşi sözlükteki gibi tavsiyeyle üye olma olayı yapılsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 paticikle büyüdüm resmen. ultimatr zamanlarında bebektim, forum ne demek bilmezdim. skilleri okurdum. sonra forumun ne olduğunu öğrendim. saçmasalak şeyler yaptım küçüklüğün verdiği acaiplikle. 2 sene sonra ne yaptığımı anladım, güldüm geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sen mi ben mi :) Bonechrusher azarlardı resmen beni ufakken böyle topic mi açılır diye :) eski işte ne anlardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 said: sen mi ben mi :) Bonechrusher azarlardı resmen beni ufakken böyle topic mi açılır diye :) eski işte ne anlardık :) euh. konu nedir anlamadım ben. "eski işte ne anlardık" derken neyi kastettin? ne zaman ne yapmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 şu yeni sisteme geçelim üyeligi açalım o zmn :) eskisindende bin kat daha iyi olur gerçi herşeyin kücüü daha hoş o günler kücük ve bi okadar güeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar