Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati'nin ilk gününden bu güne çok şey değişti be :)

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Evet pati kapandı açıldı baya uzun zaman oldu ben hiç bu kadar bi siteyi seveceğim aklıma gelmezdi ama bağımlılık gibiydi bazılarımız için.. neyse patiye olan ilgim bi yana dursun site kapandı açıldı baya uzunz aman oldu yukarıdada belirttiğim gibi benimde hayatımda baya şey değişti hem ruhen hemde ne bilim tavır ve hal olarak..

Öncelikle süper bi sevgili buldum ama bu sevgilim yuzunden bir çok arkadaşımdan oldum.. Kardeşim dediğim insanın kız arkadaşım hakkında atıp tutmaları yuzunden onunla çok sağlam papaz olduk. Şimdi meraba merabadan öteye muabbetimiz yok. Eskiler hatırlarmı hatırlamazmı bilmem ama nerden hatırlıycaklar sanki benim topiclerimi takıp ediyolardı neyse aşık oldugum bi insan vardı. Ben ondan sonra hiç kimseye böyle baglanabileceğimi düşünmezdim ama oldu işte :) Gözüm ondan başkasını görmüyo hayatım onunla geçiyo , güne onunla başlıyorum iyi geceler demeden gözüme uyku girmeyen bi sevgilim var artık bende mutluyum.. Ufacıktım ilk postumu attığımda buraya :) baya zaman oldu evet o günden bu zamana kadar çok şey değişti hayatımda. yeri geldi ben burdaki arkadaşların yardımlarıyla atlattım bazı şeyleri..

Çok şey kazandım bu zamanda.. Bi insanı nası el üstünde tutabileceğini , kime ne kadar değer vermen gerektiğini..

Şimdi hiç bir şey eskisi gibi değil.. En azından artık eskisi gibi abidik gubidik postlar atmıyorum :) eheh şaka bi yana gerçekten çok işe yaradı Paticik.com hayatımda.. Üstelik yeni i kedim de var :) 3. kendisi ama olsun :)

Tekrar teşekkür ederim herkeze herşeye.. Hadi bakalm nice patili yıllara..:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pati çok durgun bu günlerde malesef yok kimse yok sabah post atıyorum akşam geliyorum post hala sonda olmazki :P

evet ya eskiden nasıldı mesajı atardım bi f5 çekerdim baktım post gelmiş diyodum millete malum oluyo heralde :] nese artık bakalım ufak ufak toparlanıcaz..

Saolasın :) Seninde başına gelir inşallah böyle güzel bişey :) benim hayatıma gelen en güzel şey gibi bişey şu anda.. hemde gençliğimin baharında. Tutunabilirsem tutunucam yoksa zaten kasmam heralde başka bi insana ki şu anda son derece güzel bi ilişkim var.. tekrar saol :)
Sosyal ağlarda paylaş

üye alımını bilerek açmıyolar.. bi aralar KO bölümünden herkez illallah etmişti. Kapatılsın yeter yeter diye. çünkü son derece entellektüel olan paticik.com bünyesi altındaki her bölüm ayrı bi kefeye konuyo her birinde değişik değişik ilgi çekici konular varken KO bölümü böle çocuk parkı gibiydi. OHOO NOLCAK BU CHARIN HALI PARTY AGA fln diye gezen elemanlar fln. yörünge dışı olan yeni acc alıyodu..

bide aksi gibi onlar diğer bölümlerede kayıyolardı.. biraz daha toparlansın herşey yerine otursun yeniden açılır aslında.. zaten ne dedi Dyna yöneticiler için yeni paneller falan filan onların daha kolay iş yapabilmesi için.Gaza getirmeyin yörüngeye gibielri gibi artık ali kıran baş kesen onlar olucak :) sabır.
Sosyal ağlarda paylaş

benim yapicak isim yok manyak gibi yatagima uzanmis (yakinda webcam chat acicam pati uzerinden sys adminle gorusmekteyim) siteyi refris yapip yapip duruyorum. Belli oluyordur zaten :p
paso download yapiyor.Arada alemlere akiyorum iste.en son mesajimi 5dk once atmissim anlayin ki ya disardayim ya da uyuyorum.Tamam mi!!!!!111!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...