Sylian Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: tokuşturr tokuşturr kafaları tokuşturr bizede faşo diyenler ya komunist ya puştturrr... *TROOK* (Kafa tokusturma efekti)
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Sylian nasıl bir kafa yapısıdır o abi " trook " diye ses çıkıyor tokuşturunca =)
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Ancak bizim millet kendisini bölmeye çalışanları kahraman ilan edip sokaklarda kendi hakkı yerine bölücü hakkını arar. Kafa tokuşturma veya ülkü ile alakası yok biraz tarih bilsen bizim Bosna veya Kosova da yaptığımızın şu an doğu ve g.doguda bize yapılmaya çalışıldığını anlarsın. Çok değil birkaç seneye yalakalığını yaptıklarını (ermeniler) örnek gösteren birileri (PKK yandaşları) yüzünden UN barış gücü o bölgelere güya soykırım engellemek için girerse (çünkü geçmişte yapmış olduğumuzu sen ve senin gibi gençler inkar etmek ve ispatlamak yerine gidip kafa tokuşturmak veya aydın görüncem diye ona buna laf atmakla uğraştığından) hiç şaşırma. Ermeni olayının Türkiye için ne büyük tehlike olduğunu bilip bilmeden kendi milletinin insanına başkalarına hava atıcam diye laf etme olafları yedirirler adama.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Hepimiz ermeniyiz sevmiyorum bu lafi ve dunyanin en sacma lafi olarak goruyorum. Tamamen provakator bunyelerin yarattigi bir lafti. Madem hepimiz istendigi zaman ermeni oluyoruz. Neden ? Saraybosna da Kosovada 300bin e yakin musluman olunce.Hepimiz Bosnaliyiz Kosovaliyiz olamadik. anlamiyorum. Ideolojilerini acik bir sekilde belirten bir halki nasil sahiplendigimizi anlamiyorum. Zihinler kolay yikaniyor cok kolay...
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 zihinlerin yıkanması için insanların belli bir bilgi sahibi olması lazım bu ermeniyiz hrantız oyuz buyuz diye takılanlarda hiçbirşey yok rüzgar nerden eserse oraya giden tiplerden magazin medyamız saolsun
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 OHA diyorum cikan maddeye tam ingilizce metni incelemedim ama... BU NE BE direk turkiyenin egemenlik haklarina mudahaledir bu cikan sey ister iletisim kurariz ister kurmayiz sana ne be adam biz sana irak tan cik git diyormuyuz kaldiki dunyadaki en buyuk terorist devletsin su anda biz sana soruyormuyuz mcdonalds i yasakla die soruyormuyuz dunyada en cok nukleer bomba sende varazalt sunnari diye iyi be ezik hukumeti buldunuz iyice somurun sanki burda amerikanin dominyonuyuz bushbakan in danismadi demisti zaten "kullanin bunu" die o yuzden gik cikmiyor vatandasa kopurmeyi hakaret etmeyi biliyorsun RTE haydut devlet ulkenin egemenlik haklarina tecavuz edince sesin niye cikmiyor? cikmaz tabi ABD ye "hortumlarini kestik cart curt" seklinde yuklenemiyorsun papagan gibi ayni laflar gak guk olay ulkeyi savunmaya gelince fiyyyy sonrada TSK ya yuklenirler cikar amerikaya cevabini verirse "asker kim oluyo die" asil cevap vermesi gereken uyuyor farkina varsa bizim entel dantel tipler
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 NTV sitesinden alıntıdır: said: Tasarının tamamına karşı olan Türkiye de, en azından gerekçe bölümündeki ‘Ermeni soykırımı’ ifadesinin metinden çıkarılmasını veya değiştirilmesini istiyordu. Bugün oylanan tasarıda, bu ifade yer almadı ve ‘Hrant Dink Ermeni soykırımından bahsettiği için’ yerine “Hrant Dink, ’1915’teki Ermeni katliamını soykırım olarak değerlendirdiği için’ hakkında 301. maddeden işlem başlatılmıştı” dendi. Adamlar bunu kaldırmış oradan. Ki 301'in kaldırılmasını istiyorlar. Bence gayet sevindirici bir haber. Şu hükümet onların her dediğini yapıyor nasıl olsa, 301'i de kaldırsınlar da kurtulşalım o saçma yasadan. Ki gayet de haklılar. Herkes tarih konusunda istediğini söyleyebilir, olduğuna yada olmadığına dair bir kanıt yok, dolayısıyla o tarihte yaşanmadan bilinemez. Ama bunu söyledi diye adamı yargılarsan bu komiktir, adam bu sebeple vurulursa bu da trajiktir. ABD'nin karışması ne kadar doğru tartışılır ama bence haklılar ve 301 kaldırılmalı.
Horrible Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Olmadığı kanıtlanmış bişey benim bildiğim... Nitekim Amerika o dönemde gelmiş ermenilerin yaşadığı bölgeye ve ermenilerden çok türklerin mezarı bulunmuştur...
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Evet, ben hiç bir şey bilmeyen vatan haini, satıcı, salak, popülist adamın tekiyim. Tek başına düşünemem bile... Sizlerden çok özür diliyorum. Bu havayı solumam hata sanırım. İyi günler hepinize.
cemad Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: ben ermeniyim. ben kürdüm. ben türküm. ermesini kürdü türkü insan gibi yaşadıktan sonra hepsi gözümde aynıdır. ülkeye zarar vermeye çalışan kürt,ermeni kadar türk de var bu ülkede sırf kürt,ermeni diye karşısındakini dışlayanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar benim gözümde pkk'dan farksız açıkçası hrant dink cinayetinden sonra hepimiz ermeniyizi de sanki sözde ermeni soykırımını kabul ediyormuşuz diye algılamak çok yanlış. o lafın bu ülkeyi bölmeye çalışanlara bir tepki olduğunu anlamak zor olmamalı. bu arada zamanında hepimiz bosnalıyız demekten çoook daha ileri gidildi, ki bu da çok iyi oldu. 301. madde yumuşatılabilir ama kesinlikle kaldırılmamalı bence
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 301'i kaldırmak ne demektir ya. Allah aşkına gidip Paris'te, Londra'da bi' gösteri yapsanıza ne kadar Fransız, İngiliz varsa bu dünyada alayına sin kaf diye bağırsanıza. Sonra AB'den eleştiri gelir, Türkiye'de artan milliyetçilik zart zurt diye. Milliyetçiyiz bilader, Türk'e, Türkiye'ye laf edeni de 301'den yargılarız. İkiyüzlülük olur, olmaz değil ama bu Batı'nın ki artık net ibnelik. 301'i kaldıracak hükümetin başbakanına 18 koli bozuk yumurta hazırladım kafasında patlatmak için.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: Penthesilea demiş ki; oha, deja vu oldu. Bildigin Osmanli'nin cokus donemi yahu bu, ABD yerine Ingiltere yazinca ayni oluyo. Artı bir buna.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Huun Türklüğe hakaret etmeyen birçok insan da yargılanıyor 301'den. Kime göre neye göre hakaret. Küfür etmeyenler falan da var. Hepimizin bildiği bazı hoş olmayan gerçekleri belirtince "Türklüğe hakaret" oluyor. 301 kaldırılmasa bile değiştirilmeli. İfade özgürlüğünü çok kısıtlıyor çünkü. Türklüğe hakaret kanunu çıksın ancak minimalize edilmiş olsun. Çünkü Türklerin yarısından fazlasının yaptıklarını falan söyleyince insan, kötü bir şeyse hakaret etti diye hemen yargılanıyor.
gellidus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Hepimiz Ermeniyiz sloganina bu kadar takilmakta baska bir idelojidir tabiki.. Simdi Hrant Dink kimdir? Once bunu biliceksin o olduruldukten sonra ne oldu ne olabilir ne olacak bunlari arastiricaksin.. Piskopatin teki geliyor sirf ermeni diye bir gazeteciyi kursunluyor.. O zaman Ugur Mumcu icin yuruyenler ne oluyor Turkiye dusmanimi? Tanidigim birsuru kurt birsuru ermeni var.. Ve tanidigim bir cok Turkten daha cok Turkiyeliler.. Su forumlara bir bakin.. Futbolda yeniyoruz kaleci kovaydi sansa yendik.. Ordumuz bok gibi bir bok yapamaz.. Ama olay boyle birseye gelince bakiyorum herkes milliyetci vatansever.. Ermeni soykirimi o tarihte olmus yada olmamis ben bunu tartismiyorum ama tabiki Ermeni olupta fanatik olanlar var vede bundan kazanc saglayacak adamlar var.. Ama Amerikanin boyle birseyi kanun olarak yasalastirmasi cok zor imkansiza yakindir.. Bu kurum daha cok onemli kisilerin birlesip ihtiyar heyeti tarzinda su soyle olsa boyle olsa daha kiyak olmazmi bush abicim tarzinda fikirler urettigi birsey.. Evet adamlar icin onemli tabi burdan cikan kararlar.. Ama turkiyede guclu bir Turk lobisi var bunun yanindada cook guclu bir yahuda lobisi var ermeni lobisine karsi++ Amerikanin onemli ve kullanmak zorunda oldugu askeri cikarlari var Turkiyede boyle bir yasa ciktigi an.. Incirlik kapanir Hava sahasi kapanir.. Askeri ateseler geri cagrilir.. Amerikanin Irak olayi cok zora girer.. Turkiye aninda Kuzey Irak a girer birsuru olay olur sizce bunu goze alabilirlermi??
gellidus Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Ayrica 301. maddenin kaldirilmasindan ote biraz hafifletilmesini istiyorum cunku kaldirildigi zaman agzina geleni soyleyecek millet..
Necro Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 301 kaldırılsın ama eğer bir dış etkenin isteği ile kaldırılacaksa hiç kaldırılmasın daha iyidir . İstedikleri gerçekleşirse dış ülkere bağımlı olduğumuza dair şüphem kalmayacak :S
Öne çıkan mesajlar