Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Oyunlarında En İyi 10 Silah

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

aslında vakti olan patiler kendi ilk 10 (yuh çok uzun olur o) ilk5'lerini yazsalar da hoş olabilir... ee.. ehm.. ama benim aklıma şimdi gelmiyor fazla silah ama şunlar olabilirdi [gravity gun, holy hand grenade, light saber, system shock'taki (2.si) bööle kurtçuklarla çalışan garip silah ve.. wolfenstein'da ilk aldığımız silah (hayatım(ız)da ilk FPS kültürü ile karşılaşmamız ve kullanmamız dolayısı ile)] hey 5 tane sayabildim.. evet

o halde şöyleymiş;
1.gravity gun
2.holy hand grenade
3.lightsaber
4.hede..
5.hüdü..

bi de gatling laser mı ne bişi vardı (ii bişi olsa gerek aklımda yankılanıyor sesi.. ama o kadar iyi bi hafızam yok sanki.. hatırlamıyorum ve sıkıyorum fallout?)

neyse, sizlerinde ilk 10 olmadı 5 hadi o da olmadı ilk 3lerini belkiyorum.

ayrıca bişi daha ekliyeyim hemen(yani bu bi edit): max payne ve benzeri oyunlarda hiç bir zaman aman bu silah acaip damage veriyomuş falan diye o silahı almadım, tüfeklerden hazzetmem bu tür oyunlarda (3rd person ve (tabiricaizse) ilerlemeli bol bonuslu falan) hep çift tabanca giderim (Allah ne verdiyse) çift uzi olursa da olur bak.. Call of Duty falan gibi hedelerde de basic verilen tüfengk yeterli gelir hep.. çooook uzaklara bile sağlam atış yapar tuttururum. (bilgisayar oyunlarının zımbırtısı) gelgelelim bi Ghost Recon ne bilim bi Rainbow Six dedin mi.. silah konusunda falan deliler gibin düşünmeye başlarım 'onumu alsam yoksa bunu mu?' kısaca silah olayı geniş be.. çok çeşit var, ucu bucağı yok

[ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 01:02 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oraya MDK 1 veya MDK 2 den köpegi koymayan insanların oyun bilgileriyle youtube a erişimi durdurayım :)

benim listeye gelince
1. MDkK alrdan köpek
2. Wormsden Holy Banana veya super sheep
3. Big Fucking GUn (Bfg)
4. Gravity Gun
5. Rayne zinciri ve kolundakiler

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 17:18 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Armed and Dangerous'dan Topsy Turvy Bomb çok matrak gelmişti bana. Çevir Dünya'yı düşmanlar havaya düşsünler(!) tekrar çevir yere yapışsın herkes. LoL

Gerçi oyun a'dan z'ye absürt idi, tek bir bombaya takılmamak lazım. Sıkı göndermeler vardı filmlere falan. Tekrar mı kursam acep. Hmm nereye koyduk acep o oyunu...

Huh? Pardon konu neydi??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...