Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Eno delikanlı olsa, gelicem diyip 45 dk kala mesaj atma çıktı diye eno delikanlı olsa boğaya gel diyince gelir ille beni burdan al demez.... eno delikanlı olsa profocio zırt pırt göçmez, bu kadar pahalı olmaz =) Ekti bizi hain ama süper muhabbetti kaçırdı... oturup enonun cezasını bulduk, görünce söyleyeceğim kendisine..[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Enoya laf yok. Profocioya hiç yok.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ..bi haber verir derki getirme cdleri axedice kardeş ben gelmiyorum.. :)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Eno delikanlı olsa Türkiyeye yatırım yapar :) ENo delikanlı ama Türkiye'ye yatırım yapmıo[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! İşporta Hosting'e HAYIR! Tamamen Türk Hosting.......
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Eno iyidir, Türkiyeye yatırmını yapacaktır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 delikanlı adam maceracı olur öyle ya beni şurdan al burdan al demez[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Niye profocio için yapmıo Türkiye'ye yatırım :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! İşporta Hosting'e HAYIR! Tamamen Türk Hosting.......
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 oda telekoma kafa tutmuş laf sokmuş bir türk genci delikanlı yani olsa deil oldu zaten :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Eno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Berk, bittin olm sen bittin :) Axedice, abi bi telefonunu yolla dedim özel mesajdan, ama ııh yok. :) Beni aradın mı dün gece peki etrafta heheh? Bu arada aştım kendimi. İki günde iki defa ektim insanları. Utanıyorum kendimden. Bidaha yapmıcam, yaparsam ölene kadar delikanlı olamayayım. amin. [Bu mesaj Eno tarafından 20 September 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eno tarafından 20 September 2003 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 gelicem diyip gelimcem diyen delikanlı mı olurmuş peeehh[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bende kendimi telefon özürlü sanıyodum, arayınca seni numaram gözüküyor ordan kaydetsene. Hayır ben bile biliyorum bunu. Bide Estel diyince böyle böyle Eno gelmiyor bi arama lüzumu görmedim:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 axe sen dert etme eno iki defa ekti insanları ama biz onun başına güzel bi çorap ördük hele bi dönsün izmire =) *! evil grin *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ne ayıp[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 eo delikanlıdır sapına kadar, raporu var kapı gibi thrillus'dan alınma.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 forumu gören Eno ile ilyas atak yer değiştirmiş sanır :D neyse bir fısatını bulursak eno ile görüşecez[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ehe eno walla cok sınırlıydı bı gorsen dershane cıkısı bole alev alev amma sınırlendırmıssın adamı yaws[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 eno yu da kattın delikanlu olmayanalra =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bir de Bonepart war bugunun non-delikanli listesinde...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bonepart delikanlı olsa 22km mesafede dururken ziyaretime gelirdi.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 buluşma falan mı oldu ? poeehh beni haberdar etmeyenler delikanlı olsa...[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Berk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 eno delikanlı olsa az önce shell acc isteirm diye arayınca elimde bilg yok laptop alın demezdi =) ne biçim teknik destek bu vırvırvır![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Topunuz delikanlı olsa ne yazar... :-P[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Eno delikanlı olsa delikanlı olurdu :-)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 eno delikanlı olsa bowlingi ekmezdi bizimle gelirdi. Başka yorum yok. Bide buluşmaya çağirmayanlar delikanli olsaaa...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Eno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bunların hepsini, bir bir bir yedirecem :)[hline]Profocio Hosting
Öne çıkan mesajlar