Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 3

scorch

Öne çıkan mesajlar

hayla inanamıyorum venom a bukadar kısa süre ayırmalarına romanları olsun çizgi filmleri olsun spidermanın kendisinden daha cok sevilen bir kişilik (oda ne)olmuştur bari bi şekilde herifi kurtarsalardı en azıdan simbiyotu bir şekilde kurtarsalardı cok güzel olabilirdi

filme gelince ilk 2 filmide begenmemistim bunu da begenmedim bukadar düşmanı bir filme koymak pek olmamış bence

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çooook kötüydü. çok büyük hayal kırıklığı oldu

üstüne filmi zaten 14:30 matinasında izleme hatasını yaparak çoluk çocuk dolu salonda işkence çekerek izledim.

ancak çoluk çocuk bile dayanamadı filme artık filmde ne olsa alkışlamaya başladılar. acı çektim salonda resmen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bruce wayne de psikolojik bir şey o gördüğü hayal her düşmanını öyle görüyor bi çeşit motivasyon

öyle birşey yok.
batman 1 filminde anne babasıyla tiyatrodan çıkarken, gerçek joker, joker olmadan önce anne babasını öldürmüştü.
motivasyon felan gibi birşey yok ortada :)

o değil de, şu spider-man 3'ün hd formatında filmi yok değil mi?
böyle birşey olsa, orjinal bile olsa, 20 dolar öderdim izlemek için.
kıbrısa gelmiyor ki kardeşim böyle şeyler...
Sosyal ağlarda paylaş

valla adı ve ağ atması dışında pek bi ilgisi yoktu spiderman'ın spidermanle.

ne peter parker peterparker ne spiderman spider man.....

bi tane biele espri yapmadı combatlarda spiderman o kadar combat oldu tek bi alaycı söz cıkmadı azından, ne bicim örümcek adam bu böle.. olmamış hiç.
[spo]
harry'ının sonunu iyi getirmişler burrock da öle bence guzel secimler olmuş ikisi içinde, özellikle harry coka acıklıydı duyguladım yanı.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildigim romanlarındada kara olduktan sonra ruhsuz alaycı kendini begenmiş oluyordu pek espiri yapmıyordu

aklıma birşey takıldı burrock un fotograflarının yalan oldugunu gosterirken neden peter burrocka iyi olmak istiyorsan dinini değiştir dedi yoksa spiderman ın kotu yanı bir hitlermi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
öle pis öle işşiz gücsüz biriyim yanı.

biz seni bu yüzden seviyoruz cuce.

said:
valla adı ve ağ atması dışında pek bi ilgisi yoktu spiderman'ın spidermanle.

ne peter parker peterparker ne spiderman spider man.....

x-men ve spider-man filmlerinde gördüğüm bir durum bu.
örümcek adam filmlerinde peter parker depresyonlarda takılan bir emo gibi olmuş.
çok üzülüyorum onu izlerken.
Sosyal ağlarda paylaş

@cado müslüman ol diyor sdfsda

bu arada Spider-Man'in Cartoon'daki müziğini arıyordum,arkadaşa vereyim gitardan çıkarsın çalalım diye şunları buldum,şaşırdım,dünyam yıkıldı...

Japon Spider-Man,Yıl 1978
http://www.youtube.com/watch?v=bKtK0tyA5-k&mode=related&search=

Amerikan Spider-Man dizi serisi traileri,1970'li yıllar (FAK DEDİM BUNA)
http://www.youtube.com/watch?v=lMcCt2Ag4Sg

Özellikle Amerikan Spider-Man'in şokundayım hala,gülsem mi ağlasam mi karar veremedim ...

edit:Şunu da yeni buldum auehuaeh
http://www.youtube.com/watch?v=hvdasGysrUs&mode=related&search=

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:32 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin ortasında sinirlendim çekip gidicektim bir an. Sam Raimi çıldırmış dalga geçmiş resmen.

Jigolo Peter Parker !!! Geçişler kötü saçma sapan sahneler. 2 osborn rip, gwen hala hayatta.

Zaten 1. filmden itibaren huylanmıştım. Peter'in ilk aşkı MJ felan değil Gwen Stacy'dir. Norman Osborn ile köprüde MJ deil Gwen vardır normalde. Köprüde Gwen arkasından Osborn ölür. Öldüğü sanılır aslında sonra geri döner. Yok Sam Raimi sevmez böle geri dönüşleri. Adam herkezi öldürmek zorunda.

Sam Raimi'nin umrunda deilki. Adam yeni bir örümcek adam dünyası oluşturmuş. Kendine göre saçma sapan bişiler yapmış. Ulan insan Tobey'in saçının boya olduğu gizler be. Gözünde rimel vardı adamın ! Oha dedim orda.

Herif sadece laçka macera veya drama yapmayı bilior. Ciddi bi iş yapamıyor. Filmin en iyi iki sahnesi Hoffman'ın Jameson'a bişiler anlattığı ve Peter'in restoranda yaşadıkları. Süper komik ama o kadar yani. Dövüş sahneleri iyi tabi ama zaten güzel olması gerekiyordu.

MJ şarkıcı mı ? Ne alakası var yahu. Osborn serumun etkisindeyken Peter ile el mi sıkışıyor ? Vay anasını be.

Halbuki 2. film o kadarda kötü değildi. Hatta Dock Ock en iyi çizgiroman karakterlerinden biri oldu sinemada.

3. film tam bir hayal kırıklığı. Bu iş "çizgiroman ile aynı olmak zorunda değil, kendi fikirlerini katabilir" mantığını çoktan geçti.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 16:55 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...