Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited

Disappear

Öne çıkan mesajlar

ben aldım valla :D.ama zaten aklımda vardı böyle bi proje :D.
anneme dedim anne ben direksiyon alıyorum.nee benim arabamın direksiyonunu değiştiremezsin fln filan dedim sakin ol bilgisayar için alıyorum.sonrada nereye koycaz onu tartışması oldu dedim rahat ol :D.bilgisayarın yanında duruyo paşa paşa :D...
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende bugun kafaya koydum gittim bi logitec rumble2 gamepad aldım. =) hassasiyet olayı süper oluyormuş ya. klavye dışında ilk defa böyle bişeyle yarış oynadım.

neyse gel gelelim istediğim gibi bi ayar çekemedim şu gamepade biri bana yardım etsin deliricem :D

şimdi logitec'in kendi programı var windman miydi neydi. ordan gamepadin bütün tuşlarını oyundaki klavye tuşlarıyla eşleştirdim kendime göre ayarladım. bütün menüler vs tuşlar süper çalışıyor. hem klavye hemde gamepadi aynı anda kullanabiliyorum.

amma sorun şu ki gaz-fren ve direksiyon hassasiyeti ortadan kalktı. klavye gibi işlem görmeye başladı.

controllerden direk gamepad tuşlarını ayarladığım zaman ise klavye çalışmıyor ve abuk subuk tuşlar çalışmıyor bi anlam veremedim.

biri bana akıl versin yaw :D
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde virajlara gereğinden çok hızlı girince araba düz gitmeye devam eder, lastikler döner ama fazla hızdan dolayı yolu tutamaz lastiğin dönmüş hali, direksiyon tembelliği de denir buna.

NFS, CMR vb. oyunlarda arabanın hızlı viraj alma adına yaptığı tek şey götünü atıp kayarak dönmek olduğu için, Gran Tourismo, Test Drive, GTR gibi oyunlar bazı arkadaşlara garip gelecektir, normaldir, yadırgamamak gerekir.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 00:15 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben NFS oyunlarındaki dönüş sistemini hiç sevmiyorum. Basınca dönüyo araba direk. Az ağırdan alması gerekiyo, almayınca da beceremiyom. Gran Turismo'dakini de beceremiyodum.
TDU'daki gayet güzel bence. Hatta harika. Yakın zamanda direksiyon alıp zevkin doruğuna varıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ne arabalardan çakarım ne de konsol yarış oyunlarını oynamışlığım vardır. Grandprix, Test Drive 1 ve sonrasında Lotus döneminden itibaren NFS serisi ağırlıklı olmak üzere x tane yarış oyunu oynadım PC'de. Simülasyon tarzı olan pek oyun oynamadım galiba, hatırlamıyorum şimdi aklıma F1 geldi sadece, o oynayamayacağım derece zorlamıştı. Ben Test Drive Unlimited'ı baya kullanıcı dostu buldum, oynanış zor değil, oyun mekaniğine alışma süresi gayet kısa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de duydum öyle bi şey. Seneye çıkıyomuş. Hasar modellemesini düzeltir, offline hesapları online kullanabilmeyi sağlar, oyunun bi süre sonra monotonlaşmasını engeller, serverları da doldurabilmeyi (bomboşmuş) becerirlerse ii olur. Yoksa gerek yok yani bu kadar çabuk.
Ya bi de PTT engeline takıldım, siparişim hala geçmedi elime. Çok canım sıkkın sdffsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Hasar gene olmaz heralde, genelde ureticiler hasara izin vermiyor bu tip oyunlara telif hakki verirken.

Benim okudugum kadariyla fizik motoru dandikmis biraz kazalar konusunda, okudugum dergide verilen ornek ozetle: "bir kamyonla kafa kafaya girince siz azicik sarsilirken kamyon done done yoldan disari cikiyor, bir posta kutusuna carpinca ise betona carpmis gibi tamamen duruyorsunuz"
Sosyal ağlarda paylaş

evet baggionun dedigi dogru, bi kamyona 350 km/s ile vurdugumda kamyon resmen havada takla atiyor ama benim araba saga sola savruluyo anca, ama bi posta kutusu, ufacik direk olsun, vurdugum ansa araba full stop.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 09:28 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyuna hasta oldum ben ya :) Need for Speed'in o zevzek modifiyeci gençlik oyunlarının saçmalığını ortaya çıkardı resmen :P (underground 2den sonra sıktı be!) Ayrıca araçların kontrolleri müthiş karakteristik. SLR, Enzo, TT ne varsa hepsi aynen otomotiv programlarında, dergilerde falan test sürüşlerinde anlatıldığı gibi kontrol ediliyo ya ahah süper. Bi de oyun simulasyon bile değil. bravo valla atariye :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya benim lisansta hata mi var nedir anlamadim, oynun basinda bi araba satin aldim, arabayi test etmemi söyledi görev olarak, gidiyorum söyledigi yere, basiyorum entera, sonra bi ekran cikio, connect olamio galiba, ama oyun calisio, sagdan soldan arabalar gecmeye devam ediyor =((

lisanstan mıdır?
öylese ne yapmak lazımdır?
elinde key olan varmıdır?
bu arada gamespy id oluşturdum fln, ama yine de bişey deişmedi =( yardım ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...