Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: ayrica oyunda dikkatimi ceken single ve multi ic ice gecmis oyunda single takilirken yaninizdan online biri gecebiliyor galiba oyle bi sistem yapmislar. OHA oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 evet online oynadiktan sonra dedigim dogruymus. single haritada gezerken yaninizdan online biri gecebiliyor. selektor yaptiginiz zaman duel yapiyosunuz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 motorumuda aldım ben ama herşeyi çok güzel olan bu oyuna yakışmamış diyim :) motor kontrolleri olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 dis nerden kaça aldin orjinali? makul biseyse ben de alcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 weblebiden aldim biraz pahali ama, 94 milyon. senditten kargo dahil 85 e falan geliyodu galiba [ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 19:27 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oha:) ben alasıya bi kaç sene beklesem iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 mrlevie bu arada orasi gercekten Hawaii. O'ahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 levi yeterli abi levi desen yeter. yuh yani birebir modelledilerse helal olsun ya. hawaii yani sonuçta hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 corvette ve f430umu modliycak dükkanı bulamadım koca haritada kafayı yemek üzereyim. bilen bi resim vs koyarsa über olur. bide sitelerine girdim clublar var, içerde takılabilir veya kendi clubınızı açabilirsiniz vs diyo ama haritada yok malesef. bitek orjinalde mi var bu? eğer öyleyse yarın bende orj alcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 http://www.maplib.net/map.php?id=861&PHPSESSID=fa3a0b06a663c906b78a3e87a7feb0d4 çok güzel hazırlamışlar :) aradığını bulamayan varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ya ben yeni aldım oyunu.ama ilk yarışa başlıyamadım daha start a basıyorum kalıyor öyle kamera fönüyor yolu gösteriyor trafikteki arabalar geçiyor ama bitürlü başlamıyor yada yarışmacı arabaları ve kendi arabamı göremiyorum.böyle bir problemle karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 korsan yazılım kullanma sende;) anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ya yol tutusu iyi olan bi a sinifi araba onerebilecek varmi ? nerdeyse cogunu test ettim ama istedigimi bulaamadim bi turlu. enzo ferrari guzel bi ama nedense o arabayi kullanincada oyun teklemeye basliyo bu arada trivial bilgi verelim, oahu adasi lostun cekildigi ada, en azindan gecen gazetede oyle yaziyodu lost hakkindaki bi yazida . yarisirken arada ben'i falan gorurseniz itina ile ustunden geciniz :p [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 23:30 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 hallettim sorunumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 ya ben çok beğenmedim ne bileyim ne çok gerçekçi, ne de nfs gibi zevk veren bir tadı var. grafikler çok bilgisayar grafiği gibi. ayrıca saatlerce amele gibi düşük hızda enzo kullanmalar falan zevki düşürüyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 iyide onlari yapmak zorunda degilsinki, sonucta onlar sayesindede 2 milyon dolardan daha fazla yaptim ve kendi lamborghini gallardo, ferrari enzo, alfa romeo (concept olan, bedavaya geldi gerci) audi s4 cabrio gibi arabalarim var ve hepsi level 3 modifiyeli (enzonun modifiyesi 300k$ civari yani oyle dusunun arabanin yarisi kadar nerdeyse gallardo icin araba 170k$ modifiyesi 120k) yani onlari istersen vura carpa git. ben kasiyorum hepsini perfect veriyorum araba basina 150k$ gibi bi para aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 videolarını izledim oyunun arabaların sesleri çok gerçekçi hepsininki aynı degil o cok hoşuma gitti.arabayı dışından degilde içinden kullanınca cok zevkli olcagını tahmin ediyorum da ps2 için sordum bulamadım ps3 te falan mı var acba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ps2 icin cikti tdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 o zaman benim sordugum yerde yoktu ztn god of war 2 yi gorunce unutmuştum test drive ı.gow bittigine göre bugun test drive ı aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 [spo] [/spo] abi şu resme bak ya. görünce tüylerim diken diken oldu. bir de böcek yapışırdı ekrana, silecekle temizlerdin. aaah kabus gibi. eğer unlimited da böyleyse, el sürmemek lazım. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 17:51 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Megavizyon'da gördüm dün , 90 liraydı. Pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Böcek yapışmıyosa oynamam. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yapışmasın kardeşim. bu dönemde böcek mi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bende oynanabilir olmasına rağmen yavaş çalıştı. Ayrıca kontroller biraz zor geldi. Belki gerçekçidir onu bilemiyorum da, benim gibi çömez için düz yolda gitmek bile zor yani.. hele yavaşlayıp durunca oynancak gibi değil. Grafikler çok iyi ama pek detaylı ayarlanamıyor sanki. Detayları high'dan low'a getiriyorum ağaçlar falan rezil hale geliyor ama hızlanma olmuyor. Amd Athlon 2200+, 1GB Ram, 128mb GeForce 6800 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 oynanış ne simulasyon ne arcade 2sinin arası bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar