BeIlow Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Şöle bir konu açmak lazımdır bence :) Oynadığınız mmorpg leri, serverlarını, nicklerinizi yazarsanız oynayıpta sizden haberi olmayan arkadaşlar sanırım birbirini bulabilirler :) 1- Last Chaos - server 3 genellikle nick : Bellow 2- Myth War online - migaus (doğru mu lam :P) nick : Bellow sizlerde yaızn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 World of Warcraft - Sporeggarda level kaç olduğunu ve hatta adını bile hatırlamadığım bi şaman trolüm var. oynamıyorum zaten artık. wow sux =P Guild Wars - level 5 elemantalist monk , 12 warrior ranger ,15 warrior mesmer. ama girince adlarına bakmam lazım İstanbul Online - Devhochi adında level 5lik bi savaşçım var. oynamıyorum o günden beri =) Anarchy Online - hatırlamıyorum bile xD başka bi tanesine başlıyım diyorum. neye başlıyım ki ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben şu an arkla last chaos a başladım :) lineage tarzında sayılır oyun :D beleş diye başladım zevkli gidiyor daha başlardaız ama lvl kasmak gerçekten sabır istiyor :) ama tabi geçici bir oyun diye düşünüyorum şimdilik age of conan çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ne kadar mmorpg bilmiyorum ama mynet serverlarında satranc oynuyorum.pvp seklinde :p uo:kingdom hedesi gelince osi hesabımı actırırım. [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 12:53 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Guild Wars rank7 accountum = Egwene Althor ( monk/x), Ujiro Althor (warrior/x ), Mierin The Wicked(necromancer/x) 19 ay oynadım ama satıyorum artık ilgilenen olursa ö.m la bilgi alabilir :P Vanguard:Saga of Hereos = Ainariel Ancalime( Frengrot team pvp lvl20 psionicist) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Şu an wow ama çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 guild wars - dervish silkroad online - full str bir karakter(fire glavie) 2moons - ob'ye geçince devam etcem(magician ve azure k var) eudemons - sydney gibi bi serverda idim(warrior) gunz bide (unuttum bunu) [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 15:33 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 EVE Online Çıkan yeni oyunların neredeyse oynadın ya da betasına girdim ama Eve'den iyisini bulamadım. Deneme Sürümü Oynadığınız oyunlar için bir adres ya da daha iyisi deneme bağlantısını yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 up hatta sticky :) oynyan herkes oynadığı oyunları yazarsa güncel tutarsa sanırım herkes birbirini oyunda bulabilir rahatça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hehe ben halen accountumu satamadım bu arada :D. tabula rasa ya mı baslasam yoksa vanguard ı tekrarmı actırsam karar veremedim. ama sanırım tabula rasayı alcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tabula Rasa - Centaurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tabula rasa - Temert , warhammer çıkana kadar beni bu ve tf2 oyalayacak gibi. eve online - hatırlamıyorum ismini wow - 10-15 tane 30 40 level char, her tür classtan. gw - rank 5'e kadar çıkarabildiğim değişken charlar ragnarok online - biri rogue diğeri crusader iki tane ~80 level karakterim vardı , yanında 10'a yakın (farklı accountlar) 30-60 level arası çeşit çeşit classtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 biz sethlorlan vanguard olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben şöyle ya free- uzayda geçen bi sci-fi ayda böyle bir vampiri oynayabilecegimiz bir mmorpgh arıyorudma daha bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Galaksiler arası uzayda vampiri oynadıgın bı tane wardı ama adı neydi hatırlamıorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 uzayda geçen bi sci-fi ayda yazmış ama ya da olacak vampir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 hayır bende isteğe dumur oldum, hem sci-fi, hem uzay hem gezicek, hemde vaaaampiiiiir, sonra biride buoyunu bulmuş yuh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 WoW - Cythraul Adında 6 tane Farklı realmlerde Undead Rogue karakterim vardı Ragnarok - Cythraul adında karakterım vardı Gunbound - Cythraul1990 nickinde karakterim var baltalı* Knight Online Oynamıstım zamanında cok kısa bı sure fln filan daha bi sürü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 2Moons oynuyorum Abaddon serverinda 67 segnale ismide Scelia ^^ Warhammer ve Age of Conan i bekleyene kadar oyaliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi yok ya vampir olcak yada sci-fi uzay olcak. Yok diyorsanızki ikisi beraber var, direk oyun ismi söyleyin ben direk Hayat Offline tuşuna basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Şu sıralar WoW ve UO'dan başkasını gözüm görmüyor, param ve vaktim yetişmiyor. Her an bu durum değişebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 eve online 'da vampirli mampirli modüller vardı enerji emiyorsun böyle , onlardan taktır gemine . üstüne de vampir rp'si yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lotr online, server:snowbourn, fevax of mirkwood, level 11 hunter yok mu şöyle beraber takılcak bi weaponsmith metalsmith falan =/ hem bazı questler zor hem de craft olayında dayanışma olayına gireriz =P.(ben woodsman-forester-farmer) craftla yapılan itemlar questlerden vs bulunan itemlardan çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 SWG de master jedi GW de her classtan 1 er tane 20 WoW hala oynuyorum 70 tank warrior 60 mage im var Tabula Rasa level 15 commandom var daha yeni heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 KO-hatırlamıyorum ama 3 seneye yakın oynadım son 1 senedir dokunmuyorum WOW-fawori oyunum çok uzun bi süre değil 2 ay falan oynamışımdır.bolbol arkadaşların accountlarından kendi charımla EVE-şu anda eve indiriyorum çok meerak ediyodum ama hiç 14 günlük denemeyi bulma fırsatım olmamıştı.artık ücretli hesap alırım Silkroad Online-40 lvl int char kastım fire-sword hala char bende iisteyen olursa yanında 1 milyon parayla hazır item şeklinde çok cüzi bi paraya verebilirim UO-valla bi 2 ayda bunu oynadım ama felsefesini bi türlü çözemedim hele hayvan tame leme kafayı yedirtti bana bide türk bulmakta zorlandım başlarda sonra türk server a geçtim millet takmadı bile daha çok varda aklıma gelenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar