Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonumuz iyi değil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Koyun Online valla gelirlerse kötü olur ama onlara sheep tag falan ögretmek lazım :d
Oyun adı cuk diye oyturmus cafede oynıyanların yada evde gördüklerim koyun gibiler mee mee
Mesaj tarihi:
bak birden üstüme alındım çünkü ben o forumlarda bende dotaya başlayacağım demiştim...

Sen kendini ne sanıyorsunda ko forumlarına post atan herkesi geneleyip aşağılıyorsun?

evet dotaya başlıyacağım ama bu aralar değil derslerim yoğun,ve battle net e de gelirim başlarsam...

ne yani oo ko tayfası geliyor diye olayı saptırıyorsun?

Mandanın forumundan ko bölümünü kaldırdın haklıydın ama 100 kişiden 99 u seviyesiz olsada genelleme yapamazsın arkadaşım bu konuda tamammı akşam akşam zaten doluyum deli etmeyn adamı !!!!111

ko ticaret tir paradır =)

go home !!!!111
Mesaj tarihi:
Dyunun a biraz hak veriyorum.

Fakat Narstil biraz yanlıs konusmus.Genelleme yapmıs.

Ben 2 sene aktif Ko oynadim.10 ay önce de tüm ilişkimi kestim.Dota da oynuyorum.WOW da oynuyorum.Tamam belki suan ki KO server i mynetin okey odalarina dönmüş olabilir.Fakat hepsine koyun demek yanlıs olur.

Ko oynuyanda Dotaya başlar.Noob olur ezilir biraz,Sonra oyunu ögrenir istediginiz seviye ye gelir.

Ko oynuyani aşağlamak sence ne kadar doğru?
Mesaj tarihi:
Wow dota vs oynamak bir ayrıcalık falan değil KO oynuyordunuz bizden iyi biliyorsunuz ortam çocuklarını,muhabbetlerini vs.
Dert yandığı noktada sonuna kadarda haklılar istisnalar vardır elbet ama geneli ezik tipler.

KO TAYFA FTL nokta
Mesaj tarihi:
Valla çok gaz gördüm herkezi ben arkadasları , cafede ko oynıyan adamları gördüm adamlar en ufak normalde güclegin haraketlerde arkadaslarıyla kavga ediyolar telefonda ailesi cagırıyo ailesiyle kavgA ediyo kendi arkadaslarımız ekiden dısarı cıkarken bi salak oyun yüzünden odalarına kapandılar....tmm siz öle olmayabilrisiniz ama benim için ko bu gördüklerimden sonra koyun online staj yaptıgım fabirkadaki teknisyen bile iş arasında bakıyodu bu kadar hastalık yapıyo bu oyunlar kurtulamaıyan cocuklara diyorum ben alınmayın yaranız yoksa bu konuda
Mesaj tarihi:
@PassivE_KesH: Seni tanımıyorum ben. Sana karşı bişey demedim.
Çok saygı duyduğum insanlar var KO oynayan. Oyundur sonuçta , niye oynuyosun diye yargılanmaz.

Celallenme konuyu yanlış yerinden tutma.
Sen de çok iyi biliyorsun ki, o oyunu oynayan türk kardeşlerimizin büyük çoğunluğu "ABİ PLS AQ AGA" ile dert anlatan insanlar. Dota'da da görmek istemem açıkçası. Bunu kabul et yani :)
Mesaj tarihi:
Ko nun çıkmasına 1-2 sene önce sevinmiştim çünkü ultima online oynayan 0 -12 yaş arası kesim Ko ya kaymıştı. Şimdi Konunda modası geçiyor wow ile bakalım neler olcak. Ultimacı varsa hala ortamda ben roleplay serverı kurarım valla :) isteyen contact etsin
Mesaj tarihi:
said:
Valla çok gaz gördüm herkezi ben arkadasları

Gaza falan gelmedim ben -lar yanliş orda^^ (Passive-Kesh i bilmem)

said:
Wow oynamak ayricalik degil

Böle bişi yazmadim.Eger bana sölediysen.

tamam hak veriyorum.Hepsi Poke cafelerde.İstisna olarak tanımladigin zaten oyunu cok önce bıraktı.

Dyunun da haklı.

Ben sadece genellemenin yanlıs oldugunu söledim.Ne kadar poke varsa oyunda, bir o kadar da adam gibi oyun oynayan vardi ko da.Şuan belki yoktur.

Millet cafede sabahlıyor.Tüm parasini oyuna harciyor.Hayati Ko oluyor.Çünkü oyun aşırı bagımlılık yapıyor.PVP sinden aldıgım zevki wow dan alamadim.

Fistan;

gercektende Ko'dan cok büyük paralar kazanabiliyor player.

Evini baştan aşağı dizende biliyorum,altina spor motorsiklet alanıda.

"Dotada Poke istemiyoruz" daha dogru olurdu.

[ Mesaj 29 March 2007, Thursday - 19:24 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@ShadowFax
Yazılarından alıntı yada ismini belirtmediğim sürece üzerine alınmana gerek yok.Genel olarak söylenen laflar bu tür tartışmalarda KO'cıların sonuçta wowda oyun değilmi veririm parasını oynarım tarzı lafları içindi sadece...

bknz : Forum kültürü
Mesaj tarihi:
said:
*yüzünde hsktr ifadesiyle uzaklaşır*

ya fis bişiy dicem ama hayal kırıklığını uğratıcam seni. ben de birkaç ay önce böyle düşünüyordum ama geçen hafta sınıftan bi eleman karakterini 600ytlye satmış. bu kadar enayi var yani düşün...
Mesaj tarihi:
karakter alana neden enayi diyorsun ki wow da yada bu tip oyunlarda zaten binlerce dolar harcayan zaten var sadece ko da yokki karakter alma satma işlemi hele sims gibi bi oyun vardı adını unuttum herifler acayip para harcıyorlar o oyuna yada wow da ebay da oyun parası itemi satan dolu insan var zaten onlardamı enayi

bir atasöz vardır parayı veren düdüğü çalar diye mmo oyunlarındada oyle parası olan düdüğü çalar en cok para harcayan en cok itemi en yüksek lvl i olan olur genelde
Mesaj tarihi:
Bedava MMORPG boka sarar.

Genelleme falan değil, evrensel bir yasadır bu basbayağı. KO'yu da gayet yakından biliyorum, inanılmaz derecede düşük seviye.

Bedava bir oyunda, sırf item'lara milyarlar harcayanları da gördüm, yazık dedim, o kadar da bug'ı var oyunun halbuki. (Örneğin en son dupe yapılıyordu inanılmaz rahat bir şekilde. Yakın 3 arkadaşım dupe'la 3 karakterin kasalarını Gold Bar'larla doldurmuştu, yazık değil mi şimdi senin harcadığın paraya?)

Fazlasıyla haksızlık var oyunda ayrıyeten. Kops kullanan Gold Premium kullanıcıları ban yemezken -eh adam para kazanıyo niye banlasın tabii- onunla aynı party'ye giren normal kullanıcı *lak* diye yiyor banı, çifte standart.

Tüm KO'cuları kapsayarak konuşursak yanlış olur tabii ama, %99'u çekilmez oyuncular, hepimiz biliyoruz. İnternet kafelerde "Abi bana yarım saat" deyip stres yaratan ufaklıklar mı ararsınız, en yakın arkadaşlarına etmediği küfür kalmayan yetişkinler mi istersiniz, hepsi KO'da var gani gani.

Sonuç olarak da, kurunun yanında yaş da yanıyor. "KO'cular uzak dursun" denildiğinde, bahsedilen adamların seviyesinde değilseniz, KO oynuyor olsanız da anlarsınız zaten sizden bahsedilmediğini.

Ha derseniz ki "KO oynadın mı? WoW oynadın mı? Ne konuşuyon dümbük?" derim ki önce o elini indir. Oynamadım ikisini de, yakın çevremde gördüklerim bunlar benim...
Mesaj tarihi:
ya benm celallenmem genellemeden dolayıdır ko oynayanların % 98 i bahsettiğiniz gibi tamam orda sorun yokta genellemeyin % 99 da olsa...

zaten karakter astıyorum oynamıyorum satılıncada işim olmaz zaten bu kadar basit...

@Fistan:öyle değil işte...

Zaten biz o seviyesizlikten bıkıpta ko yu bıraktık 3-5 arkadaş...Böyle tartışmaların yeri burası değil aslında :))

Neyse size iyi oyunlar...
  • Yeni Oluştur...