Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Biliyorum birçoğunuz yeni yeni okullar kazandınız yeni üniversitelere girdiniz.Haliyle çömezsiniz ve birçok zorlukla karşılaşıyorsunuz, utanmayın sıkılmayın bizde o yollardan geçtik, böyle bi topic hediye etmek istedim sizlere, çünkü çekinebilirsiniz.sağlık olsun. Üst devrelerinize sorular sorabilirsiniz, çömezlikten nasıl sıyrılabilirim? ne yaparsam çömez gözükürüm? gibi faydalı bilgiler alabilirsiniz ya da ANNE YA BANA ŞAKA YAPTILAR diyip anlatabilirsiniz. Lütfen çekinmeyin. Eralp seni bekliyorum topike. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 eğitim gibi mi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yoksa "kamışa su yürüdü mü" tarzına benziyor ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yada "buğdaylar terledimi" gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 nasıl ezik olabilrm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Fistan ablamı? bilmiyordum ben ama eksiklik hissettim kendimde şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Fistan abla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ne ablası len. çıtırım ben 14/f/ist ema 1 ben 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 wooo hooooo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Oncelikle baska sehirde okuyorsaniz sunu asla ve asla unutmayin "Paranin nasil bittigini sittin sene anlayamazsiniz" evet gene param bitti :( Isbank a yatirin pilizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 --Yurtta kalıyosanız sakın yatak fişletmeye yastık mühürletmeye yada banyokuponualmayagitmeyin. --Ayrıca yurtta verilen yemek fişleri bimde internet cafede ve berberde geçmiyor haberiniz olsun. --Yatağınızın sağında solunda üstünde bir poster olabilir. Muhtemelen sizden önce o yatakta yatan ve ölen bir şahsa aittir. Hiç beklemediğiniz bir anda gece gelip kalk lan yatağımdan diyebilir. --3-5 adet hayvan arkadaşınız altta kalanın canı çıksın mantığıyla yatağınızı kırabilir. --Çok zeki bir insan sizi yurt ücretini ödemek için iş bankasına gitmeye ikna etmeye çalışıyoda olabilir. --Sıvı sabunların tepesine hızlıca bastırak sabunla sizi vurmaya çalışan mükemmel şakacı arkadaşlarınız olabilir.--- Geyik olsun diye birini dolaba tıkıp tepeden bozuk para atarak şarkı söyletebilirler. Eğer istenilen şarkıları söyleyemezseniz. Bir müddet dolapta kilitli kalabilirsiniz. ---Odanıza giren 3-5 adet arkdaşınız yere kolonya döküp yeri hafif ateşe verir. Sizi uyandırıp yangın var lan kalk diye bağırarak uyku sersemi sizi tırstırıp daha sonra aynen şu ses efekti ile gülerek dalga geçebilirler. Ses efektini yapıyorum ısısı tısısı nası yedirdik ama. Bunları bilmek sizi baya bir korur. Aklıma gelirse başka şeylerde yazarım sonra. Yurtta kalan öğrencileri şakalara karşı koruma derneği başkanı olarak bu asil görevi yerine getirmeyi bir borç bilirim. Herkese iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hani nescafe reklamı varya içip kaynaşıyolar. yalan o. ikram reklamı da yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 O reklamın yalan olduğunu anladığımda ağlamıştım ben sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 "Fistan ablaya sorun" cümlesine alınıp şikayet eden ve bu şikayeti haklı görüp cümleyi silen insanları seviyorum. Çok seviyorum onları. Sevgi doluyorum. Ağlamak istiyorum. Güzin abladan çarpma. Hani bana açılın falan. [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 03:01 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 tanımadığınız bi adama tuvaletin yerini sormayın.sınıfta buluverirsiniz bünyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 okulu bırakın ve okulun yanına bir fotkopici açın... aileniz size başlarda kızsa bile eve getirdğiniz çil çil altınları görünce keyiflerine yerine gelecektir.. bu bir tavsiye olabilir tabi.. ancak okulla ilgili şöyle başlayabiliriz, 1.sınıf dersleri önemlidir (mühendislink için diyorum) mat, fiz, kimya vs.. ilk sene takarsanız, okulda size takar ben yatay geçiş yapıcam, bölüm değiştiricem gibi olayların gerçekleşme olasılı ben yüzemden altın madalya kazanıcam, Hicham El Guerrouj'u da 1500m'de geçicem gibi olayların gerçekleşme olasılığı ile aynıdır. Ayrıca hepsi çok (çoook çokçok çoooook) çalışma gerektirir ilk iki sene biraz zor ama hocalarla ilişki kurun (heyy! motor safiye! hocalarla yatın demedim.. üstünü giy tamam mı?) sohbetiniz olsun, adınızı bilsin.. hiç değilse yüzünüzü bilsin. Bunu yaparken yalakalık yapmayın(belli etmeyin o kadar) fotokopi iyidir, fotokopiyi alıralmaz zımbalatmak daha iyidir.. kalın fotokopileri spiralletmek mükemmeldir. Çok basit bi şi di mi? değil.. atlarsanız patlarsınız. sınavdan önceki gece çalışma gecesi geldiğinde notların yarısının karışık olduğunu ve diğer yarısının bulunamadığını görmek hayatınızı kaydırabilir. 1kişi az, 3belki ama 4-5 çoook fazla... Uygun ders çalışma için gerekli kişi sayısı 2dir.. Hatta size bi lokomotif bulun ve siz de onun lokomotifi olun. okula beraber gidin, beraber çalışın... siz okula gitmezseniz o size imza atsın ve o okula gitmezse siz onun yerine imza atın. ders çalışmak için sadece 2kişi olun.. az olması iyi..işte böyle ama.. ama çevreniz çok geniş olsun herkesle sohbet edin ve daha sakin gibi gözükenlerden anında tel. no alabileceğinizi unutmayın. ödevlerde, sınav tarihlerinde, projelerde falan arayın sorun. bırakın tel faturası arkadan girsin size. Emin olun sene tekrarı daha pahalıya patlar. sınav tarihlerini astılar.. güzel! aldınız mı? evet mi? harika.. o sınav tarihlerine güvenme koçum.. arada gidip tekrar kontrol et. Üniversitenin liseden en büyük farkı herşeyin değişebileceği ve kimsenin size söylemeyeceğidir. bak yukarıda dediğim bişi var.. altını çizince anlayacaksınız "arayın sorun" çünkü kimse size, "hüseyim falan ca sınavın tarihi değişti" demez.. dese bile bu 4senede yapılan bi sürü sınavda 1-2 olur.. fazla değil. Kendi arkanızı kendiniz kollayacaksınız. devam olayında çok şikayetçiyim ama devam edin veya devam ediyor gibi gözükün. yani imzalar gelsin! derse devam ederseniz branş(!) derslerinde (yani bölüm dersleri işte, sizin mesleğinizle ilgili olanlar) fazla bilgi alırsınız. hocalarınız bazı detaylar verir sektörle ilgili, onları yakalarsınız. iyi olur... ama olmazsa da çok dert değil aslında. bölüm sizin sorunlarınıza cevap vermeyen bir bataklıkken, öğrenci işlerinin işi sorularınızı cevaplamamaktır! bunu böyle bilin. gerekli bilgileri okul arkadaşlarından öğrenmeniz daha iyi ve kolay olur. ve unutmayın sorun çıktığında işin içine bazen bu "federalleri" karıştırmazsanız işiniz daha iyi gider! Yok illa soru sormanız gerekiyorsa 3yaşında bir çocuğa anlatıyormuş gibi basit olun, ama adamların kendilerini aşağılanmış hissetmelerine izin vermeyin. Çıkar yol bulamazsanız buraya sorun.. sanırım cevaplayabiliriz. danışman hocanızı sevin ve onunda sizi sevmesini sağlayın! eğer sizi severse işleriniz daha kolay gider.. ödevler ve deneyler önemlidir! aksatmayın patlarsınız. büyük bir şehire dışarıdan geliyorsanız(nereden geldiğiniz önemli değil.. istersen NY'dan Ankara'ya veya LA'den istanbul'a gel farketmez) şehri öğrenin gezin ve tozun.. şehir her zaman işinize yarar takılırsanız korkmayın sorun ve sorun ve sorun.. anahtar kelime sormak.. ben çok hata yaptım sadece sormadığım ve/veya ısrarcı olmadığım için kalmak dünyanın sonu değildir, ama kötü bir histir. Diyelim kaldınız... işte o zaman dibe vurursunuz ve depresyona girersiniz... ve... BAM!! bir daha kalırsınız. Kaldığınızda ayağa kalkın ve devam edin.. gerisi önemli değil. kalma demişken.. bazı dersler birbirlerini kitler.. Yani yönetmelik der ki "A yı vermeden B'yi alamazsın ve B'yi verirsen ancak C ve D'yi alabilirsin" bu dersleri geçin! yoksa ebenizin belini kırarlar her gece... ..isterseniz daha devam ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 dasaa nerden buluyorsun bu enerjiyi etkisi kaç gün sürüyor, zayıflama oluyor mu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hangi enerji? ne enerjisi.. potansiyele ihtiyacın var biraz.. potansiyel enerji.. ?? mi? ilginç gelen ne valla çözemedim.. yazıların uzunluğu ile alakalı bir durum söz konusu ise, aslında fazla kasmıyorum.. başka bi şi ise söyleyin bileyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yazı uzunluğu deil ilginç, güzel bişeyler yazma isteği, akla gelmesi pot. enerjiyse iyiymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ehe.. (utanır) saolun (diyecek bişi bulamaz) ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 İlle de böyle arkadaş bulmak, millete kuyruk olmak şartmıdır? Asosyaller ve izole yaşam formları için de öneriler bekliyoruz(-m) Bu üniversitelerde tek başına hayatta kalmak mümkünmüdür? Eğer mümkünse gereken survival teknikleri plz [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 16:03 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 valla ben asosyal olarak başladım ve acı çektim çok (ben acılar çocuğuyum.. ben acılar prensiiiyiiim) tek olursan her savaşı kendin vermek zorunda kalırsın.. derslere gir! en basit yolu bu.. derslerde uyuma hocayı dinle.. ödev tarhilerini atlama.. (ben bu iki noktalık kısımlarda ve gereksiz parantez aralarında düşünüyorum işte, başka neler var diye) ama üni.de ister istemez bi çevren oluyor. asosyaller bile 2.seneden sonra birden birleşiveriyor.. hep aynı adamlarla takılıyorsun falan biraz sıkıcı oluyor ama yine de çevre çevredir. biraz şu hayvan belgesellerinde ki antiloplar durumu söz konusu herhal.. ha unutmadan! dersin kitabı varsa, satın alın, alın fotokopi çektirin, çalın.. orasını ben bilmem! ama elinizde tüm ders notları ve kitapları bulunsun. emin olun çok işinize yarar. Hocalar hep aynı soruları sorar (aynı dediysek birebir aynı değil benjamin! sakin ol ve fotokopilerimi dağıtmayı bırak!) benzer sorulara üst dönemlerden kalmış arkadaşlar aracılığıyla ulaşabilrsiniz.. aranız iyi değilse, abi ben bilmiyom ne sormuştu hatırlamıyorum derler... (i.neler!) o zaman başkalarında şansınızı deneyin olmadı fotokopicilere sorun.. İnanın fotokopicilerde bir sürü ders notu vardır.. işinize yarayacak olan. konferans kongre vs. bunlara katılmak ve görev almak kendinize yapacağınız en büyük iyiliktir! hem hocaları tanırsınız(onlar da sizi tanır), hem sektörden birileri ile irtibata geçebilirsiniz, hem de yeni arkadaşlar edinirsiniz.. ama ayaklarınız çok ağırır ve hammaliyedir biraz. yani koşturmak şart (gibi yapın! koşturmayın ama koşturur gibi gözükün. işi başkasına yaptırıp, aferini almak sizin liderlik becerinizi gösterir... iş halledilmiş ve siz o sırada bir başka sorunu çözmek için vakit bulmuş olursunuz. bu kötü bir şey değil.. di mi?) kızlar iyidir, güzeldir ve göğüsleri vardır! anatomik bilgilerden sonra, kızlar iyi not tutar.. iyi not tutmayan kız yoktur herhal. notu kızdan isterseniz vermeyebilirler.. ama sınav haftalarında herkes fotokopi çektirir. birinden fotokopi (FT diyim) çektireceksiniz ama size vermez.. eminsiniz yani bundan.. o zaman farklı taktik; eğer siz ondan FT istiyorsanız başkası da isteyecektir.. uzaktan izleyin ve onlar FT için gitmişken arkalarından belli bi mesafe bırakıp inin.. onlar FT çektirirken hemen FT.ci amcaya FT'ler 2 oldu onda diyin.. kızlara da Hede hödö ders notları değil mi falan diyin.. ayıp olabilir ama sonuç almak önemli. Ft sırasında öne geçmenin yolu.. FT.ciye telaşla "baba bunları falanca hoca istiyor hemen şimdi! toplanıyorlarmıymış neymiş" demektir, diğeri de "abi kontrole gidicem 2 kopya istiyomuş hoca!" demektir.. bu gibi durumlarda bazı gıcık FT.ciler yok der, bazısı ise.arkadaşlara soralım der.. genelde kimse ses çıkartmaz.. siz FT çektiri gidersiniz.. Ama bunları defter FT.si için yapamazsınız tabi.. hocanın defter fotokopisine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum şahsen(şahsenem). falan da filan da.. maksat küçük sorunlara takılmayın moraliniz bozulmasın. edit: ayrıca bunlar sadece benim minik gözlemlerim, işe yarar dişe dokunur bişi çıkar mı bilmem.. diğerleri de yazarsa ve eksikleri tamamlarlarsa daha iyi olur [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 17:00 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 devam, süper gidiyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 herzaman yanınızda prezervatif bulundurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bi kızdan ders notunu isteyebilcek kadr sosyal ol gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar