bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Cuce uyelik icin ne istiyorlar bi sorsana nerden anliyorlar gay olup olmadigini Hatta ve hatta davet et onlari bigun. paticik olarak kendilerini bi gun agirlamak isteriz boyle soru-cevap seklinde bi topic acariz biz sorariz onlar cevaplar eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Doğum kontrolü kullanmak da bozukluk oluyor bu mantığa göre. Üremeyeceksen çoğalmayacaksan niye cinsel ilişkiye giriyorsun ki? Hayır, bu bir yapay müdahale. "Doğanın işleyişine yapay bir engel" diyelim, ancak öbür türlüsü yani homoseksüellik direk doğuştan gelen bir şey olduğu için bozukluk, bir anomali. said: Yapilan arastirmalarda bir cok hayvanda escinsellige rastlanmis, hatta yanilmiyorsam maymunlarda bizden fazlaymis.. Topunun psikolojisi bozuk.. Unutmayin, cok uzun bir suredir escinsellik hastalik kabul edilmiyor, escinselligi "duzeltecek" hic bir tedavi yontemide yok tibben İlla psikolojiyle alakalı olduğunu söylemedim ki? Hormonal ya da genetik bir bozukluktan dolayı da olması mümkün. Ayrıca ben zaten tedavi edilebileceğini ya da hastalık olduğunu iddia etmedim. Bozukluk olduğunu iddia ettim. Dawn sendromunu da düzeltecek bir şey yok tıbben şu anda. Yanlış anlaşılmasın. Bu arada eşcinsellere bir aşağılama ya da herhangi kötü bir şey söylemediğimi tekrardan belirtiyorum ama bu bir bozukluk onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Gay olup olmaman bir sey degistirmiyo ki onlar icin. Yani gruba girmis olman herhangi bir sey degistirmiyo; grubun icinde adinin gecmesi de harhangi bi sey ifade etmiyo. Ancak gruba girmen, diger lgbt olan insanlarla tanisman demek ki bunun amaci beraber vakit gecirebilmen, dusuncelerini, hislerini paylasabilmen demektir. Bir anlamda onlarla yakinlasman, iliskiye girmen kisaca... Sen lgbt olmadan o gruba girersen ne o insanlarin sana soylediklerini anlayabilirsin, ne de orda bulunmak istersin... Niye grup kurulur... Bunu sanirim her grup icin sorabilirsiniz. Bugun Turkiye'de lgbt birisi baska birisinden hoslandiginda, ona yakinlasmaya kalktiginda genelde yadirganir, hakarete ugrar. Boyle seylerin olmamasi icin bu tur seylere sicak bakan insanlarin bir arada olmasi daha iyi; en azindan beraber olabilecekleri insanlari ogrenmis oluyorlar... Straight'lerin niye grubu yok demis aquila; gormussundur reklamlarini, eHarmony her dakika reklamlarda cikiyo abi. Bunun dusunda yalniz olanlar icin bulusma klupleri dolu... Aralik-Ocak gibi televizyonda bi manken, baska bi mankenin kendisine ilgi duydugunu farkettigini soylemisti ve olay olmustu... Farkli olana saygi duymak mi yoksa dislamak mi konusu bu bence. Turkiye'de dislandiklari icin de kendi aralarinda dayanisma gerekliligi duyuyorlar. Ben gbt degilim, ancak insanlara saygi duymak lazim. Su an Turkiye'de bu insanlarin bekledikleri tek sey, digerlerinin "bana dokunmadiklari surece ne yaparlarsa yapsinlar" demesi ki bu onlar icin buyuk bi adim, ama memleketimin ne kadar vahim durumda oldugunun da baska bir gostergesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ne konuşuldu vay anasını amma gay varmış burda da yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ya bi siesinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yüce? levent? o_O ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bişeyi ne kadar bastırırsanız o kadar pörtletirsiniz. biz hetero klübü kuruyo muyuz hede hödö diyosunuz da sizin bu çocuklar gibi itilen, kakılan, yalnızlaştırılan, toplum dışına itilen bir haliniz yok ki kulüp kurup dayanışma içine girmek, sesinizi duyurmak isteyesiniz. tamam bana da "hemcinslerimden hoşlanıyorum ulan, var mı yan bakan höööyt" şeklinde sokaklara taşmak tuhaf geliyor, kendimi bu cinsten bir statement yaparken düşünemiyorum filan ama diğer yandan da bekara karı boşamak kolay gelir, bilmem anlatabiliyor muyum? onların yaşadığı cinsten bir baskının onda birini yaşamayan insanlar olarak geylere bak ahuhaua gibi tepkiler vermek bu durumda az buçuk empati yoksunu kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 o deilde bunlar aşırı derecede hızlı çoğalıyo ki teoridede pratikdede mümkün olmaması lazım. yarın öbürgün "huaa straightlere bakın adfs" diye bi tepkiyle karşılaşmaktan korkar oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Bilgi'de okuyan arkadaşlarla dalga geçmek için malzeme çıktı iyi. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 20:57 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 bu başlığa yazılan bunca mesajdan sonra paticikte azınlık olduğumuzu ve hor görüldüğümüzü düşünerekten phk paticik heteroseksüeller kulübünü kuruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 @sensible x,y kromozomlarıyla ilgili yazdığın şeyle alakası yok onu bi sölimde.... hormonal bozukluklada alakası yok...hormonal bozukluklar vücut gelişmesinde gözükür düşüncede deil...htta göğüs gelişmesi görülen erkeklerde wardır... tamamen psikolojik rahatsızlık...veya....tamamen şahsın kendi seçimi... o yüzden dalga geçmekte hiç bir sakınca göremiorm way .bneler wayyy neler yapıolar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hormonlarla gayet tabii alakası var ayrıca bu konunun, sayısalda kerizlendikten sonra eştaarlığa geçen birisi olarak aydınlatmak isterim. şöyle ki; bir erkekte normalden fazla östrojen imal ediliyorsa o erkeğin doğal olarak kadınsı yanları gelişiyor kıl çıkmıyor göğüsler büyüyor vs. bir kadında normalden fazla testesteron üretilirse, o kadında kukudakipipi(klitoris) büyük olabiliyor ve kıl bıyık tekkaş çıkıyor, halk arasında kaynana deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 şimdi diyceksin ki bunlar vücut olayları işte, düşünceyi etkilemez, ulan benim de öyle kılım tüyüm olmasa, dolgun portakallarım olsa ve mart ayı gelince popom havaya kalksa, ben de gay olurdum.. şeytan kulaana kurşun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 iyi de her gayde hormonal dengesizlik yok ki. hormonal dengesizligi olanlar genelde cinsiyet degistiriyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Kasıtlı kültürleme= üniversite Eşcinsellik=isyenmeyen davranış Özgürlük = üniversite karmaşık bir durum.Kendı aralarında dayanışma için kurdular ise kımse karısmamalı ancak propaganda yaparlarsa o zaman farklı bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Ya bu kadar cahil insanlar olduğuna inanamıyorum burada Eşcinsellik nasıl bir seçim olabilir? Adam durduk yerdi hadi ben eşcinsel olup erkeklerle sevişeyim mi diyor? Ya hormonal dengesizlik yada başına gelen olaylar sonucu oluyor Bu insanların bu şey ellerinde değilse nasıl seçim olabilir ve nasıl medeniyetten nasibini almamış insanlar bunlarlar "way ibneler(w değil v olacak)" diye dalga geçebilir? Şaka gibi Bu insanların arasında çocuk yaşta cinsel tacize veya tecavüze uğrayanlar var. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Ya bu kadar cahil insanlar olduğuna inanamıyorum burada Eşcinsellik nasıl bir seçim olabilir? Adam durduk yerdi hadi ben eşcinsel olup erkeklerle sevişeyim mi diyor? Ya hormonal dengesizlik yada başına gelen olaylar sonucu oluyor Bu insanların bu şey ellerinde değilse nasıl seçim olabilir ve nasıl medeniyetten nasibini almamış insanlar bunlarlar "way ibneler(w değil v olacak)" diye dalga geçebilir? Şaka gibi Bu insanların arasında çocuk yaşta cinsel tacize veya tecavüze uğrayanlar var. Yazık.. "Aklım böyle bir seçimi almıyor bu yüzden herhangi bir seçim sözkonusu olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Eşcinsellik hiçbir zaman bir seçim değildi, ve olmaz da zaten. Seçim iradeyle yapılır, ve bilinçlidir. Oysa bu durum kesinlikle doğuştan ya da yaşam sırasındaki koşullardan dolayı ortaya çıkan bir şey. Kesinlikle seçim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Eşcinselliğin seçim olduğu da olmuyor değil ama? Tarihte bunun kamyonla örneği var, Helenler olsun, Makedonlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 eşcinsellik secim olabilir, neden olmasınki. iradesi olan bi canli türü olarak doğru olanı karşı cinsle ilişki olarak görmemeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 valla o zaman doğru olan erkeğin kadınla yatıp soyunu devam ettirip, başka erkeklerle yatıp çılgın atmasıydı. zor zamanlardı, aradan 2000 yıl geçti, artık bir ilerleme kaydedip bunu doğru olmadığını anlamış olmamız gerekirdi. belli ki bazı şeyler anlaşılmamış, belli ki bazı şeyler değişmemiş ki bir üniversite komünitesi hibinolar klubü açmış. ki üniversite evrensel bir kavramdır hesapta, bunu destekliyorsa bu da evrensel bir gerçek haline gelmiştir. bilgi üniversitesi bu hareketiyle hibinoların ilk tercihi olacaktır sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Cinsel tercihe yönelik klüp açılmasına takıldım ben. Aktiviteler başını alıp gitmesin :P Bu işin sonu Swinger Klübüne varır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 @Alexi Şimdi düşününce evet tercih olarak öne çıkması da olabilir ama açıkçası çok çok nadir olduğunu düşünüyorum. Eski yunanlılarda nüfus artışından dolayı şehir devletleri zorla eşcinselliğe yönlendiriyordu insanları. Osmanlı'larda çok fazla varis çıkmasın diye sarayda erkekler bulunuyordu haremde, halk arasında ise dansöz oynatılması yasaklandı diye tüysüz erkekler oynatılıyordu vs. Yani daha çok baskıyla zorlamayla yürüyor işler. Açıkçası tamamen iradeye dayalı yani "tecih" olduğu yerde de ben %90 -95lik yerde bir bozukluk ararım hormonal olsun psikolojik olsun ya da başka bir sebepten olsun... Geriye kalan %5 i de diğerlerinin yanında genelleme yapamayacak kadar küçük gördüğüm için tercih değildir dedim/diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: transparan ne zaman giydim allaskina ya? Pul olayına girdin mi :S said: Eşcinsellik hiçbir zaman bir seçim değildi, ve olmaz da zaten. Seçim iradeyle yapılır, ve bilinçlidir. Oysa bu durum kesinlikle doğuştan ya da yaşam sırasındaki koşullardan dolayı ortaya çıkan bir şey. Kesinlikle seçim değil. Lezbiyen ablalarımızınki de mi istemsiz, doğuştan gelen birşey? Bülent abla gibi olanlar senin dediklerinden, doğuştan çift cinsiyetli, iki cinsiyete de eşit mesafede. Fakat bunlar doğuştan değil, adı üstünde işte ipne. [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 03:33 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Girmedim abi, carpitiyolar. Makyaj dedikleri sey dans gosterisi oncesi sahneye cikmadan once yapilan makyaj (ve hayir gey danslari degil, tango ve sirtaki) Saclar uzundu metalciydik. Pul da bi sweatshirtun uzerinde vardi ortasindaki marka yazisi pullaydi. Geyin onde gideni Emre arkadasimin basinin altindan cikiyor bunlar. Sly da var gerci olaylarin arkadasinda, iki sevgili bas basa gelip yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar