Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 film güzel olabilirdi 1- eğer dandik hulk animasyonu bruce bannerdan daha korkunç olsaydı 2- hulk kimseyi öldürmemek için emiralmış terminatör gibi 0 casuality kasmasaydı 3- animasyonlar 5. sınıf olmasaydı 4- film 10 sene önce gösterime girmiş olsaydı.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 kopeklerle kavga sahnesi baya guzeldi kopeklerin animasyon oldugu cok belli oluyodu ama olsun :) bide hulkun hızı ve zıplamaları superdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 sinemada izledim, cidden uykum geldi. nezaman ara olacak diyorsunuz. Pek baygin pek sIkIcI.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ben seyretmedım ama genel cızgı roman (veya kıtap) fılmelerınden sonra ortaya cıkan "Ben boyle beklemıyodum" olayı ortaya cıktı. bana sorarsanız hulk geregınden cok daha buyuk ve grafıklerı cok kotu olmus. oysakı hulk barız sızofren felsefık geyıklerı yapılabılecek bır olaydır yane...[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ya filmi beğenmeyenler var (bunlar çoğunlukta) bi de baya beğenenler var gidicez gibi gözüküyo ama arklarla .. umarım aksiyon az diye beğenmiyodur bu kısım gerçekten sıkıcıysa hak veririm ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 konu çok bayık bi anda değişiveriyo film beğenmedim pek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 beğenmedim pek bende. ama jenni abla için gittim zaten euuhea[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Ben oldukça beğendim.... Gerçekten ses efektleri falan çok iyi olmuş... Fİlm bayaa uzun uzun olması da iyi olmuş böyle bi anda hulk ol ortalığı daat film bit! olmamış... iyi olmuş böyle ne uzun ne kısa... ki ben hulk karakterini severim ve yanımızda hulka benzettiğimiz bi arkadaş olduğundan eylendik yani biz filmde... ama adamın ilk hulka dönüştüğü andaki efektler mükemmel bence... Hatta filme 5 üzerinden 4 veririm yani çok güzel bir film çünkü...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bu arada Batman 1 ve 2 den sonra izlediğim en iyi çizgi film/roman uyarlaması...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 spiderman ve daredevil kadar başarılı olduğunu pek sanmıyorum. fragmanında gördüm hulk'ın animasyonları çok göze batıyor ve iğrenç. hatta bi ara zıplamayı bırakıp uçuyor falan hulk yani öeh dedim. sırf bu yüzden gitmicem.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hulk ı bilmiorum da daredevil cidden kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yorumlara bakıpta gitmicem demek de olmaz. biri baya sevmiş mesela yukarıdaki örnekte. ben de Daredevil'i çok sevmiştim ama hemen yukardaki arkadaş berbat diyor. Zevk meselesi sonuçta... Film genelde yavan bir havada geçiyor. Aksiyon sahneleri yine de eğlenceli. (Tanklarla kapışması mesela) Hulk'un şortu bir sahnede gidip geliyor ama ben bunu cd kopya diye bozulmalar oluyor zannettim. Heralde gerçektende animasyonda bug var :)[hline]Oh Christine on this eve I will come for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ben burdaki yorumlardan dolayı diil fragmandan dolayı gitmicem... ayrıca daredevil bence spiderman kadar başarılıydı. tabi daredevil'in çizgi romanını okumayanlar için pek birşey ifade etmez o film.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: THARKAS, 26 June 2003 17:26 tarihinde demiş ki: aksıyon fılmıne gıdıp uyuyarak tarıhe gecersınız gıdersenız aynen öle oldu yuh yani iğrenç rezalet. ben daredevili beğenmemiştim ama bu filmin yanında oscarlık yani. biri demiş kim hatırlamıyorum ama 10 sene önce çıksaydı birşeyler olurdu diye hakakten çok doğru. yuh yani bu kadar mı kötü efekt yapılır. koskoca hulk için bu kadar mı sıradan film yapılır yani peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 iyi de efekt ve animasyonların çok kötü olduğu fragmanlardan anlaşılıyor. sanırım herkes fragmanı izlemeden gitmiş[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 abi nolursa olsun bi gidiim dedim de ne biliim bu kadar da kötü beklemiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ben matrixvari aksiyon sahnelerinin bulunduğu ekranın donup kameraların 360 derece döndüğü bi film görmediğime sevindim şahsen.ang lee filme güzel bir stil katmış.hulk normalinden 4 kat falan daha büyük olmuş aslında.çizgifilminde pardesü giydiğinde sadece iri bir insan oluyordu.[gri dev olaraki böyle bi sahnesi wardı] animasyonlarının güzel olmadığı konusunda hemfikirim sizinle.hulk un bruce bannera benzemesi olayı iyi olmuş. hangi sahnede şortu gidiyor anlamadım ben? birde brucun o ufak pantalonu kendinden 6-7 kat iri birinin nası beline uyuyor ki.sıvı bulunan bi tankın içine brucu kenetlediklerinde hulka dönüşürken belindeki bağ koptu ama pantalon yırtılmadı.[bu da hulkun bir bugı filmden kaynaklanmıyor:)][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 valla hulk'un hiç öyle blood opera tarzı son gaz aksiyon yaptığını görmedim. çizgi filminde de hep kaçıp duran birisi.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 o kanişi istiyorum ben[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 tarist ben ve tarist in bi arkadaşı beraber gitmiştik moviplex te 23.15 seansına iyi para girdi filmin başında gelin beni de araştırın diyecektim biraz daha devam etselerdi bilime[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 gittim, gerçi işten arkadaşlar benim yerime bilet almışlardı. bilmeden gittim yani. ben sevmem öyle marvel bros falan, o yüzden beğenmedim... filmin ilk yarısının tamamına yakınını "hadi ulan şöyle hulka dönüşte aksiyon görelim" düşünceleriyle geçirdim. geri kalan yarısı da sıradan bir aksiyon filmi izledim. marvel brosta ana tema falan varsa (mutantlarin yaşama mücadelesi benzeri) bile bu filmde herhangi bir ana tema bulamadım.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ewt kabul ediyorum biraz gec izledim ama begendim bruce bannerın kurtulması dewam filminin cekilcei anlamina gelio izlemeyen kalmamıştır ama gene de: spoiler film hakkında bi soru: sonunda o gama bombasını yedikten sonra babası geberiyo da hulk sağ mı kalıyo? o sırada babası hulkun gücünü emiyodu yani artık bruce un bi daha hulka dönüşmemesi lazım?[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ben beğendim gayet güzel bir filmdi adam zıplayarak dünya turu yapıyor eheh uçaklar yetişemiyor hızına :P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bende cok begnmedim ama adamin kosusu benim cok garibme gitti yani o sahne degisikdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Çok garip ama ben gene paticik eşrafından farklı hissediyorum.... Bence ÇOK ÖZEL ve GÜZEL bir filmdi. -Kamera açıları. -Genetik konuların detayına inişi. İzleyiciye "Siz anlamazsınız karışık birtakım bilimsel detaylar işte.. Alın size aksiyon" dememesi... -Duygusal karmaşanın üzerine gidişi. Banner ile empati kurmaya zorlaması - ki beceriyor. SPOILER * * * SpoiLER: -Çekimlerdeki berraklık : Babanın dönüşme sahnesi hariç. -Köpeklerin saldırdığı sahnede olayları her açıdan göstermesi çok iyiydi... -General'in oyunculuğu - ikinci bir empati bence gaayet iyi bir filmdi ki ABD'de yaptığı gişe de bunun göstergelerinden. Gerçi gişe kalite göstergesi değildir ama Marvel imzası taşıyan her film izlenmeyi hakeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar