Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin Uca Cumhurbaşkanlığına aday

Voys

Öne çıkan mesajlar

yanlış
siyasetçinin vatandaş olması yeterli. işin hukuk yönü için anayasa mahkemesi var, danıştay var, yargıtay var. ama cumhurbaşkanının hukukçu olması iyi olur, olmazsa olmaz değil elbette, sadece iyi olur. asker olmasından iyidir en azından. gerçi o günler geride kaldı ama özlemiyor da değiliz hani bazı kesimler olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

açın çankaya kökünün önünü cem uzan geliyor!

+abi.. cem abi.. eşy yahu bak o yanlış koltuk..

-öle mi selamicim..

+evet abi..

-ee.. şeyy hmm. biz yanlış gelmişiz sanırım.. Açın cem uzanın arkasını, cem uzan gidiyor!

+abi çankayaya kadar gelmişken bi beykoz et lokantasına gitseydik.. karnım acıktı da.. abi. abicim..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip konular öyle 2-3 cümle ile kestirilip atılcaklar konular değil bence.Birisi hakkında yorum yapmadan önce biraz bilgi edinmek lazım.Bir insan hayatı boyunca kaç milyon küsür saat geçiriyor.Bunun içinden küçücük kesitleri çıkartıp onlara göre insanları yargılamak veya kişiliklerini kestirip atmak ne kadar doğrudur bilmiyorum açıkcası.Özellikle bir insan hakkında medya ile bilgi ediniyorsanız daha da kötü çünkü medya bilgi akışının çok rahat bir şekilde kontrol edilebildiği bir yer bence.Tabi ki hiç kimseyi desteklemeyin veya karşı çıkmayın demiyorum, sadece bence bazı şeyleri söylemeden önce iyi düşünmek ve dile getirirken dikkatli getirmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

220.735.000 saniye yasıyosun bunun 40 saniyesinide buna harcadınya songoku...

takma bunları hayatını yaşa oh ne güzel.

Metin uca konusundada, adamın cumhur başkanı olmasını tercih etmem (şu andaki adaylardan cok tercih edebilrim belki emin değilim) ama adam baska bi noktaya dikkat cekiyor cumhurbaşkanı olmak üzere olan isimlere dikkat cekiyo tepki gösteriyo, iyi bişey yapıyo.

evi neden satmış ben onu anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamdan cumhurbaskani olmaz, olamaz.

cumhurbaskani dedigin kisi tuzuk,yonetmelik, yasa vs vs siyaset isini bilen bir adam olmalidir.bu yüzden istedigi kadar kültürlü olsun, siyaseti bilmedigi icin herseyi birbirine sokacaktir. yani bu hülya avsarin cumhurbaskani olmasindan farksizdir. sonucta ikisinin de siyaset bilgisinin farkli oldugunu zannetmiyorum.

ama takdir etmekse takdir ettim cunku daha iyi bir sekilde akp'ye ayar verilemezdi.

tabi akp'den birinin cumhurbaskani olmasindan daha iyidir orasi kesin.

ama onun olmasi de pek iyi degil.

kulagimda bir ses var sanki
"yinee de sahlaniyooor ammmaaan"
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta iki bucuk hafta kaldi secimlere. ancak ortada bir aday yok. cumhura baskan mi seciyoruz sinif baskani mi belli degil. rahtasiz edici komik bir durum soz konusu, koca cumhurbaskanini basbakan atiyor. adam mahallenin delisini aday gosterse sectirecek bu durumda. emrivaki cumhurbaskani secimi.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 14:55 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

magazinin el atmadığı bi siyaset kalmıştı zaten. bi türkie düşünün metin uca cumh. bşk nı olmuş. ibrahim tatlıses genel af çıkarması için mecliste görüşmeler yapıyo, yarım türkçesiyle şebnem oturuma başkanlık ediyo. Cem uzan da kürsüden millete neler yaptığını anlatıyo, tabi yerlerse

ne biçim bi ülke olduk biz böyle

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 11:16 tarihinde, charlotte tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Metin Uca'yı severim ama sanırım Robin Williams'tan kopya çekiyor. Onun da yeni bir filmi gelecek sanırım yakında buna benzer.

Ama Metin Uca cumhurbaşkanı olsa kötü olur mu bilmeme ama çok güleceğim kesin. Herşeyi şaka gibi olan ülkemin cumhurbaşkanının da şakacı olmasında mantıksal açıdan hiç bir problem göremiyorum.

NoT: Herşeye rağmen Tayipçimden iyi olacağı kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...