Mille Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Yalan olucak gibi yani giden olur tabide(bende gelcem hatta) duyulmıycak gibi gene gittiğimizle kalıcaz gibi çok gibi kullandım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben zaten hiç gitmemiştim hem görmüş olurum bişi kaybetmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kim düzenliyo bu eylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 "buradayız" platformu tarafından düzenleniyor. http://www.ozgurlukbenimkarakterimdir.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 gidecekler olarak hep beraber girelim Anıtkabir'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 evet aslında pazar bi yerde toplaşıp gidilebilir şahsen ben nasıl gidilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 saat 15:00 teymis arkadaslar. kacirmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ne oldu yalan oldu di mi bu da?ankaralı patile çok gaz yahu."houaa hadi abi gidiyoruz..gitmez miyiz be abi ayıp ediyosun" dedikten sonra o gün yaklaşınca sesleri kesiliyor.yapmayın etmeyin güzel insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kimseye ihtiyacınız yok gitmek için. her ankaralı mutlaka gitmeli. diğer şehirler ise imkanı olursa gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bakalım sansürcü medya bunu da sansürleyebilecek mi. 31 Mart günü Antalya da Kanaltürk tarafından Cumhuriyet miting i yapılmış. 10 binlerce kişi katılmış. var mı duyan eden ? hiçbir haberde gazetede görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 gidiyorum ben herşeye rağmen. kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: bakalım sansürcü medya bunu da sansürleyebilecek mi. 31 Mart günü Antalya da Kanaltürk tarafından Cumhuriyet miting i yapılmış. 10 binlerce kişi katılmış. var mı duyan eden ? hiçbir haberde gazetede görmedim. burda boşuna "kanaltürk izleyin" demiyorum. millet hala cnn türk, kanal d izleme telaşında. hiçbir haberde gazetede olmaz tabii ki, sadece cumhuriyet ve kanaltürk böyle haberleri gündeme taşıyor. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 14:39 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar