Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 aşağıdaki resimde ortada bulunan siyah noktaya gözünüzü ayırmadan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ohaa süper bişey yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 cidden güzelmiş yalnız anlamadım başta, birşey olmasını bekledim kek gibi o black and white notunu görünce ampul yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hızlı açan çiçek gibi, "Allah var!" belgesellerine konsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 aha oha yuh süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Harikaymış hakikaten de... En ufak bir harekette bozuluyor yalnız, tekrar odaklanmak gerekiyor renklerin geri gelmesi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 20. kez bakınca farkına vardım olayın hehe ee ne olcak ki haraketli görüntü renklden siyah beyaza geçiyor durmadan diyodum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bende sadece bir saniyeliğine [spo]renkli[/spo] oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 evet forgiver bende de öyleydi. bir anda ekran değişince refleks olarak gözümü hareket ettirdiğim içinmiş. ekran değiştikten sonra da aynen o noktaya bakmaya devam edince renkli kalıyor bir süre. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 black and white cikinca ulan dedim ne var bunda bw cikinca resim siyah beyaz oluyor iste oyle degilmis ehehe sonra anladim yanliz ben topici ilk actigim black and white siyah beyaz resim cikti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 şeyy...güzelde ben anlamadım bw nin önemini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çok interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 oha piskopat bişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yaaa ben bişi nalamadım biri anlatsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Görüntünün rengarenk olduğu resimde geri sayım boyunca siyah noktaya odaklanıyosun, geri sayım bitince resim siyah beyaz oluyor ama sen noktaya baktığın sürece resmi renkli görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hasss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 denedim biraz 10 sn yeye kadar çıktı renkli görme süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Benim rekorum 30. Kapışmak isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 herhangibir noktaya odaklanıncada öle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hadi ya :/ Bende renkli görmek için kafama huni geçirip ağzımda klavye kendi etrafımda zıplayarak dönmeye çalışıyodum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 youtube da bunun diger bicimleride vardi ama ismini hatirlayamiyacagim, ilk baktigimda farkedememistim cok süper bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 30 da falan anladım ama güzel cidden..helalli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 öh yani hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 2. de gözlerim sonunda yaşarmayı bıraktığında ne olduğunu anlıyabildim. 15 saniye diyor ya bakamıyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 anladığım kadarıyla 15 saniye boyunca baktığımız kısımda renk farklılıklarını ve renklerin yerini gözümüzün bakış sınırlarınca algılıyoruz. Ortadaki siyah noktaya değilde her hangi başka bir yere bakın. 15 saniye boyunca baktığınızda gözünüzü kapasanız silüetini göreceğiniz bir resim oluşuyor beyinde daha sonra normal resim gelince beyninizde oluşan resimle gördüğünüz resim üst üste geliyor. bundan renkli görüyorsunuz. fakat gözlerinizi oynattığınızda beyninizde yeri sabit olan görüntü ile gözünüzden beyne gelen yeni görüncü örtüşmeyip beyin yeni gelen görüntüyü kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar