Burax Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 evet gelelim benim FEM maceralarıma :) süperdi yav hala hatırlar gülerim bakın biraz da bu açıdan fem'i görün ben namaz fln kılmayan bir insanım yurtlarda kaldım evde kaldım ama 0namazdayım hala herkes namaz kılarken ben kız arkadaşlarla msjlaşıyordum rehber hoca da biliyordu ama 1kelime etmedi sağolsun yani özendirme var ama zorlama yok kılmayana kılacaksın diyemiyorlar +bir arkadaş vardı o da fem'e gelene kadar 0namazdaydı ama femde full namaz kıldı sonradan öğrendik ki hepsini abdestsiz kılmış cenabet herif ne gülmüştük yav :) +evlerinde kalırken hiç ders çalışmadım yemekleri güzel diye gidiyorduk[ve beleş diye] hep güreş fln yapıyorduk bir çok kez alt kattan şikayet geldi en son arkadaş kafasını masanın yanına çarptığında hocanın kulağına gitmiş güreş yaptığımız ondan bi daha eve gitmedik :) +yurtlar acayip yerlerde şehir dışında garip bi yerde 4katlı bir bina vardı üst katı full ibadet için ama biz namaz saatleri dışında boş katta maç yapıyorduk :):):) bissürü çorap eskittim o maçlarda +dershane 12katlıydı üst4kat yurt olarak kullanılıyordu erkeklerle kızlar arasında 4kat fark vardı yani 1 2 3.katta sırasıyla lise3 lise2 lise1 4.katta bebeler vardı 5 6 7 8de kızlar sırasıyla lise1 lise2 lise3 yani etkileşme ihtimali en yüksek grup (lise3ler) arasında 4kat fln vardı ahahah gerçi biz çıkışta buluşuyorduk ama... +dershanede namaz kılındığını bunun için ayrı(gizli) yerler olduğunu bakanlık müfettişleri de biliyor evet abartmıyorum müfettişler genelde habersiz teftiş yapıyor ama bizimkiler nedense teftiş günlerini biliyordu ve o bölümleri sınıf yapıyorlardı 1haftalığına ondan sonra eskisi gibi :) son olarak şehir dışında demiştim ya bir yurt için işte o yurtda JİTEM [olmadığı iddia edilen jandarma istihbarat şeysi] geldi hocaları fln sorguladı demeyem de nasıl desem işte konuştu bilgi aldı fln yani devletin içerde olanların çoğundan haberi var bence ve açıklarını arıyorlar en ufak bişi olsa kapatmak için kullanacaklarına eminim ondan herşeye azami dikkat ediyorlar içerdeki oluşumdan ben de rahatsızım ama onlar sayesinde ii bi bölümü kazandım ama yine de amaçları ben olmasam da benim gibi insanları kazanmak yani belki ekonomik durumu çok ii olmayan bissürü genci kazanacaklar bu yolla özetle insanlar açsa ya da bişilere ihtiyaçları varsa onları kandırmak çok kolay beleş ders verirsin yemek verirsin kalcak yer verirsin sonra sana fetoboy olur :) uzun oldu biraz ama daha yazılacak bissürü şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesafeyi başta koyarsanız, hiçbir sıkıntı çekmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 adam adnan hocayi istemis fetullah diye baslik acmis topic fem e donmus eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Dj Fetoyla Nur Clubta sabaha kadar non-stop ilahi!!!dark sen iyisin gene ben aynı şartlardaki Toros diye okul var oraya gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yanlız nefismiş şu ya: -hapşuuu. +çok yaşayın hocam. -çok yaşa demeyim allahın işine karışılmaz. pauhhhuaahuauauahuauhauuahuahu. ayrıca duyduğum bişi, bu heriflerin abi evleri dedikleri beyin yıkama mekanları milyonlara ulaşmış deniyor. kızılaydaki evin aşşasında vardı bi tane. önünde alkol tüketiyorduk paso.herifler camdan falan bakıp bakıp çekiliyorlardı.çok eğlencenli bişi tavsiye ederim.hele bi de tip satanist görünümlüyse eyvah eyvah.tadından yenmiyor.adamlar korkuyor yahu.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 tebrikler laraken. önünde alkol tüketilmeli inadına ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Yurtdışına ilk geldiğimizde bir arkadaşımız ailesinin baskısıyla FG evlerinden birine yerleşmişti. 1 hafta sonra kapımız çalındı karşımızda o arkaşdaı gördük çökmüş adam=) . Adamlar Traş köpüğünün arkasını bile bir saat okumaya çalıştılar domuz yağı varmı diye diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 almanyadada heryerde EKOL adinda okullari var. epey propaganda yapiyorlar. uzun uzun anlatmiyim yukarda arkadasin anlattigi sistemle calisiyorlar. bedava ogrencilere ders veriyorlar,sonra beyin yikamaca falan. Ekonomik olarakda cok gucluler,bukadar para nerden geliyor kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 burda yazdıklarınızı okuyunca iyice bir korktum. fem'e, fetullahçı olmayanlar bile gidip fetullaha para kazandırıyor. üstelik dediğiniz kadar iyi ezberletiyorlarsa dersleri, hep en iyi yerlere fetullahçılar giriyor demek ki. şöyle birşey var, bilim kafasına sahip olmayan kişilerin sırf öss'den yüksek puan aldıkları için, tıp, mühendislik, genetik gibi bölümlere girebilmesine çok üzülüyorum. erkeklere bakmayan kadın doktorların sayısı artıcak demek ki. ya da doktora gittiğimde "senin neden saçın uzun, bakmıyacağım sana" diyecek. yok yani kanıtlayamassın da o kadar aşşağıladıktan sonra... hele hele kasten polislere yerleştiriyorlarsa işimiz harap. ben eskiden polislere güvenirdim. artık pırımızı pırtımızı alıp kovarlar bizi ülkeden. sırf adbestli değilsin diye ağır bir suçtan hapse bile tıkarlar. napılabilinir ki bu fetullh ve adnan hoca hadisesine. böyle kös kös oturup bizleri vatandaşlıktan çıkarcakları günü mü bekliyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok bone o kadar kötü durumda değil dershaneler,onların yaptıkları tamamen kendi kafasından olanları seçip,gerisini atmak. Bizim dershanenin yarıdan fazlası namaz kılmayı bilmez mesela,o tiplerden de dediğin şeyler çıkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Oha ama çok abarttınız ya kardeşim atında yavaş atın bende o cemaatin dershanesine 1 sene gittim abilerede takılmıstım bi ara ama bu anlattıgınız kadar ilginç değildi dogrusu.(bu arada cemaat ile ilgim yoktur heh nurcu geldi yala yala demeyin) Arkadaşın biri demiş beni sabah namazına yumrukla kaldırdılar has.. pezevenk dedim yattım. Eh arkadaş az bile yapmıssın beni yumruklasa onu öğlen ezanına kadar döverdim.Valla bize kimse ne kötü davrandı ne beynimizi yıkamaya çalıstı.Abi kardeş şekli vardı anlicagınız. Polis akademisi askeriye vs. bölümlere ögrenci yerlestirmelerine gelince bence adamların düşüncesi şu şimdiye kadar karsıt görüş hukukta emniyette askeriyede kadrolastı şimdide biz yapalım güçlenelim diye düşünüyorlardır. Bana namazı sevdirdikleri içinde kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 türkiyenin yurt dışında okullarının olmasına sebep olan insandır fethullah gülen. dersanesine bilmem kaç senedir gittim,zorlamayla bi şey yapılmaz,eğitim karmadır. 90 lı yıllarındaki hızlı büyüyüşleri her yere giren fırsatçı ve çıkarcı adamlardan dolayı azaldı,ama yine de türkiye de yıllardır hizmetlerine devam eden cemaat tabakasının kabuk kısmını oluşturyorlar,böyle olmaları bir yönden iyi,tüm ilgiyi kendi taraflarına doğrultmaları. kendisinin türkiyeye girişinde bir sorun olmadığını 2006'da adalet bakanı cemil çiçek,konu gündeme geldiğinde söylemiştir,hakkına aleyhte bir mahkeme kararı çünkü şu an bulunmamaktadır. sanırım bu kritik dönemde ülkenin gündemini değiştirmek istemiyor. şu an çok hasta,kendini biraz iyi hissettiği zaman kitap yazıyor,yazı yazıyor,sohbetlerine devam ediyor. umarım iyileşir bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Atatürk'ün mirasının içine etmeye çalışan bir "varlık" için umarım biran önce iyileşir diyebiliyorsun ya inanamıyorum. said: şimdiye kadar karsıt görüş hukukta emniyette askeriyede kadrolastı şimdide biz yapalım güçlenelim diye düşünüyorlardır. Karşıt görüş ne demek ya? Atatürk'ün laik Türkiye mirasını korumak istemektir o. Karşıt görüş olduğu zaman onlar suç işlemiş olur. Adamların kafası belli ve üzülerek görüyorum ki bu forumda Feto ve tayfasının adını iyiye çıkarmaya çalışanlar da var. PS: Quoteladığım kişi bunlardan biri değil. O cümleyi yanlış bulduğumdan quoteladım sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bende zamaninda ÖSS ye hazirlanirken 1 seneye yakin gittim dershanelerine, dogrudur kendi aralarinda toplanip Fetullah Gülen video izlediklerin bazilarinin agladiklari ama zorla yaptirdiklari felan yok. Yurtlarinda bende kaldim bir süre sabah namazina kaldirmaya geldiklerinde gelmeyecegimi söyledigim zaman ne kafir oldum ne dayak yedim ve bu neredeyse hergün oluyordu. Hocalari ise bu zamana kadar sahip oldugum en iyi hocalardi dersler harika zevkli geciyordu hala mat. hocasinin esprileriyle cözdügü sorular aklimdadir. Ama Fetullah Gülen nasil biridir kimdir ne yapar pek bilgim yok =) Amac öss yi kazanmadikti yaptik gectik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ya fethullan gulenın tayyıp ne oldugunu hepimiz biliyoruz ama savunuculari kendi fikirlerini ,istediklerini acik acik soyleyebilcek yureklere sahip olmadiklari icin , amaca giden her yol mubahtir diyerek dansöz gibi kıvırıp duruyorlar. ne söylesek bir kulp bulabiliyorlar. ben sıkıldım mesela bu adamlarla tartısmaktan bir sure sonra burda (almanyada dolu bunlardan) , artik direk budur sizin hakkınızda dusundugum diyip kaciyorum ortamdan.çünkü gercekten çok yorucu kişiliklere sahipler. ya bide herkes diyor zorla yaptirdiklari yok falan, zorla yaptirmiyorlarsa niye cikip "kardesim siz manyakmısınız boyle triplere giriosunuz bi adamin peşinden " diyen cikmamiş. herkes diyor zorlama yok,adamlar insan psikolojisini etkilemeyi biliolar.zorlama yok da bir etkileme yöntemi. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 19:12 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bi de o paralar nerden geliyor denen arkadaşları bilgilendireyim. türkiyenin çok ünlü fabrikatörleri,ticaret adamları vs bu cemaat için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve para topluyorlar. zibillen yani. yoksa dersanelerin amacı para kazanmaktan daha ziyade,biraz daha insan toparlamak. çünkü bana göre kim ne derse desin hala türkiyenin en iyi dersanelerine sahipler. kadrolaşma olarak bakarsak,isterim heralde ben de böyle insanların kadrolaşmasını.pek bi yamuğuna da rastlamadım ben,daha bi Allah korkusu içinde hareket ederler belki.şimdikilerine tercih ederim en azından. bu adamlar ne olacak,e avukat,polis,mühendis,doktor.bu insanlar bi şeyler yaptığında bir yerlere gelecek elbette. milliyetteki ropörtajında ordudaki emekli veya faal generallerden sohbetine uğrayan insanlar olduğundan bahsetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Zorlama yok uydurmuyoruz, herkesi davet ediyorlar istersen git istersen gitme, arkadaslar gidiyordu haydin gidelim diyorduk gidiyorduk ayda 5 6 defa sohbet gibin toplaniyorlardi 1 2 defa gitmisligim var. Hic gitmeyen arkadaslarim da vardi. Zorlama olsaydi hepsine gitmek zorunda kaldirdik. Etkileme yöntemi olabilir de buna niye kiziyorsun ki simdi? Bir hatun seni etkileyince suclumu oluyor yani? Özellikle alman hatunlari? Etkilemeleri baska zorlamalari baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Feto'nun zilyon tane dinci radyosu, tv kanalı, gazetesi, dergisi var. O para buralardan ve tabii o ekmeğini kazandığı ülkeye düşman olan fabrikatörlerden, işadamlarından geliyor. Burada nasıl fetoyu savunabilirsiniz ki? Şansı olsa şeriatı getireceğini, ülkemizin içine edeceğinin farkında değil misiniz gerçekten? Yoksa anlamazlıktan mı geliyorsunuz? Allah korkusu olan insan ayrı, şeriatçı insan ayrı. Ki doğru olan Allah korkusuna sahip değil, güzel ahlak anlayışına sahip, akıllı, bilime gereken önemi veren "şeytan işi" demeyen, karikatür için dava açmayan adamlardır. Korkuyla nereye kadar? Korktuğundan yapmıyosa bırak yapsın önemli olan gerçekten yanlış bulduğu için yapmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 @ultraaslan yanlıs anlamıssın ,uyduruyorsun demedim zaten. kizdigim sey,zorlama yoksa niye tepki koyulmadigi.niye boyle bişi yapiliyor diye soran yok ,cunku hizmetinden yararlaniliyor. köprüyü gecene kadar ayiya dayi deme durumu yani. kimseyide suclamiyorum zaten,bircogumuz hayatta böyleyiz nasilolsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Emelleri kötü degil ve amaclari sadece hizmet ise istedikleri kadar yapsinlar lafim yoktur, ötesine giderlerse haklisiniz tabi. beni de hic acmiyor zaten bu muhabbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Fetullah'ınmı emeli kötü değil? :D Korkuyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 nilep. Şeriat= Kur'an'daki ayetlere, Hz. Muhammed'in sözlerine dayanan İslam kanunu, İslam hukuku. Şeriat bilime şeytan işi demez aksine ilk vahiy "oku" dur şeriat ile başka şeyleri karıstırmayalım. Ayrıca şeriat bir ülkenin içinede etmez etse Osmanlı onca sene dünyanın anasını ağlatamazdı. He ben Cumhuriyetimden memnunum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 nileppezdel, ben tanimiyorum dedim önceki mesajlarimda bir bilgim fikrim yoktur terslemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ben bunların şeriat anlayışından bahsediyorum. Ayrıca şeriat=laikliğin olmamas. Atatürk'ün bize bıraktığı laik Türkiye cumhuriyetinin içine eder. Osmanlının da içine etti. Müslümanlığı seçmeden önce Osmanlı devleti gerçekten büyük bir güçtü, bilimde ve sanatta öncüydü. Müslümanlık geldikten sonra gayet de şeytan işi dendi. Mesela matbaa için. Kaç yüzyıl geç geldi matbaa buraya. Osmanlı'nın her anlamda çöküşü Müslümanlığı kabul etmesiyle başladı. Ha Müslümanlıkkötü demek değil, yanlış yorumlayan Araplardan aldığımız için böyle. Kur'an bilime teşvik ederken onlar yasaklıyordu. Belki daha doğru bir İslam anlayışı seçilseydi veya başka bir din seçilseydi şu anda dünyadaki süper güçlerden biriolurduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Kusura bakma ultraslan, görmemiştim. Ama bilgin yoksa da emellerinin kötü olmadığını da söylememelisin. Çünkü açıp birazSamanyolu, Mesaj falan izlesen neyin ne olduğunu anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar