Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kadir kim, nereden kaynamış araya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sonuna kadar bir kerede okuyan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 merhaba herkeze iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ehehehe araya karısan abdlı gence ayrıca guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 trenli olan tekerleme çok kel alaka sanki sdfhhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm: Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler ogrettiginiz icin borclu sayilirim. Tesekkurler!!! asfasdfasdfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Ahuah buyrun secme inciler: ." Sen orada yazdigim *rospu ruhu ifadesindeki inceligi anlayamacak bir g*tverensin" "Ben senin doktorun olur s*ke s*ke seni iyi ederim *mcik agiz." Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksizsin *bne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nutella yerim said: sonuna kadar bir kerede okuyan var mıben.ilk okuduğum zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ehuehuehue said: By Magaraci on Tuesday, November 14, 2000 - 04:04 pm: küfür etmeyi sevenler, karısından ottan boktan sebepten ayrılmış olanlar, levent kırca hayranları, oya başar düşmanları, amerikalı bakireler,diğerlerinden üstün olduğunu düşünenler, sezen fantazisi olanlar ve herkes dinlesin: internette saatlerinizi harcamayın. ister karınızdan ayrıldığınız için ister sevişecek bir erkek bulamadığınızdan ya da neden olursa olsun bunalımdaysanız işte önerim: mağaracılık sporuyla uğraşın. Gerçekten stres falan kalmıyor insanda. Ayrıca oldukça ucuz da bir spor. Türkiye'de yapan birkaç üniversite kulübü var. Hemen temasa geçin. Bana bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Öptüm. koptum bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 alinin küfürleri (80+) bi bakın yine de Hulusi n'aber senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani nereye tasindiniz seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa insan tasindik diye bir haber verir lan siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal zekeriyakoye mi tasindiniz sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu olm altinda araba da yok artik seni iyiden iyiye goremeyecegiz malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu olmasa tasindigindan bile haberdar olmayacagiz yani yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu neyse hadi bir yaz da yeni adresini ve de telefonunu falan ver malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm ayriyeten haberlerini de yazarsan fena olmaz tabii ki essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin neyse benden simdilik bu kadar zaten sinirliyim okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini bir de sana kufretmek ile ugrasamayacagim simdi sabah sabah gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim mal herif gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ben isimin basina donuyorum sen vakit bulunca yaz bakim hadi hadi ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hadi ben gittim sen oku caninin cektigince hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi senin anani avradini sulaleni ecdadini gotten sikerim orospu cocugu malak gibi emziririm attiririm agzina verir kulaklarini oynatirim gotten sikerkene bagirttiririm essogluessek ibnenin pici kevasenin dolu yarrak kafali gotoglani seni sike sike yarragimda kil bitti hala akillanamadin okuz hayvanoglu sipa siktir deget ulan it amina amcigina ayri ayri dudukledigimin emmeli gommeli bastigimin cocugu aptal sapsal makafa fahise akrabasi beyinsiz pezevenk evladi yeter nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ulan yanlız tarihlere bakıyorum adamlar tam duruluyo 5 gün sonra yine devam ediyolar sövmeye birbirlerine ahah. ulan 3 ay boyunca birbirlerine sövmüş adamlar. kadir ise bitirmiş olayı. tam bir TR klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 By Eminonu Ulku Ocagindan Cengiz on Tuesday, November 14, 2000 - 01:45 am: Ceyda denen aydin'a aehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ali +1,000,000,000,000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 said: By SexyGirl on Tuesday, November 14, 2000 - 03:50 pm: Selam arkadaslar ben Aray cok guzel kufretmissiniz. Ben mazosizt bi kizim. Eger sakincasi yoksa bunlari sizlerin agzindan dinlemek isterim. Bana kufretmeniz beni en cok mutlu edicek sey olucaktir. Once arkadas olmaliyiz tabi. Hulusi beyi ozellikle cok tanimak isterdim. Bana yazin beni arayin cok sevinirim. Telefonum 0532 2762205 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 puhahahahah efsane! burdaki apayrı karakterlerden biri de berk tabi :D ortama laf edip kaçan tip böyle +18 Filiz Kardesim Kusura bakma adina Hulusi denen gay yüzünden duymaman gereken ifadeleri okumussun. Hulusi denen sapik gelip bana arkasini sürttügü icin ben de ona gereken muameleyi yaptim ve agzini kapatana kadar da yapacagim. Cünkü bu onun özel zevki ve meraki. Sen oralari okuma ve pass gec istersen. Ama Hulusi gibi manyaklari tanimak istersen oku da böyle sapiklardan uzak dur kardesim. Sana iyi günler dilerim kardesim. --- Sayin Filiz Hanim nazik uyariniz icin size tesekkür ederim. dediginiz gibi o salak yaratigi hic adam yerine koymamak gerekirdi. Ancak dikkat ettinizse benim Sezen Aksu ile ilgili yazmis oldugum bir yoruma müdahale etti ve ise Annemi karistirip ona hakaret etti. O yüzden o namussuz yaratik agzini kapatana kadar istemeyerek de olsa onun agzini kapatacagim ve layik oldugu sifatlarini siralayacagim taa ki o pis agzini kapatana kadar. Inanin ben de bu ifadeleri isteyerek ve hoslanarak kullanmiyorum, ama o bunlari hakketti. Yoksa gündelik is ve aile hayatimizda bu laflarin hicbirini benden veya cevremden duyamazsiniz. Istemeyerek de olsa sizi hayal kirikligina ugrattigim icin sizden özür dilerim. Ancak bu cok istisnai bir durum. Adina Hulusi denen bir pislik yüzünden gözlerinizi ve kulaklarinizi istemeyerek kirlettigimiz icin sizden tekrar özür dilerim. Aslinda cok seviyeli ve edepli birisi olarak bu münferit olayin sizde iz birakmamasini özellikle rica ederim. Saygilarimla ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bu adamlar şu an ne yapıyorlardır, nerelerdedir acaba? Mesela Hulusi, şu internet sitelerini sansürleyen kurumun başındadır belki de. Mahmut da heralde çayocağından kazandığı paralarla simit evi falan açmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mr_Hand said: said: bir de ben gireyim bu olaya ayrıca size de gireyim hemde neyse töpe töpe ya sezen aksudan girdiniz ananızın ****dan çıktınız AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHAH geberdim ya ne salak insanlar var ya abi bu ne ya gözümden yaş geldi AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 By Superman on Monday, November 13, 2000 - 11:26 am: Supersiniz, Sezen Aksu da super ben de superim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 said: Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksizsin *bne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. aeueuhhue sana laflar hazırladım sözünü nerden hatırlıyorum diye düşünüyodum bende. şunu ilk okuduğumda ne gülmüştüm ya nası efsane bişey. aehuaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gerçekten de gözümden yaş getirmişti ama alıntı bile olsa buraya yazmayalım bari. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 insan üstü bi sabır göstermişler adamlar yaa küfür etme ve yeme konusunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 mahmut'la hulusi'nin 9. sanat yılı. UNUTMA UNUTTURMA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 peki senin ananda varmı bu ruh lafına yani kavganın başlangıcı,aklıma gledikçe gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar