Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

why people think americans are stupid (youtube)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

senin benim gibi insan onlar da ama amerikada yaşıyolar. bizim burda iş sahibi olmak için götümüz çıktığı için her boku bilmek durumunda kalıyoruz ama adamlarda para bok olduğundan yayıp ta...kları oturuyolar bi şey de bilmiyolar. amerikalılar aptal değil yani sadece cahil.
Sosyal ağlarda paylaş

E iyide gidip bizim koydeki herhangi birisine bu sorulari sorsaniz emin olun benzer cevaplar gelir.
Bizim koyden istanbul'a goc eden insanlara sorarsaniz onlar da ayni cevaplari verir.
Genel kultur insanlarin hayatlarina ve ihtiyaclarina gore sekillenir. Ayni sekilde sehirde yasayan birisine ciftlik hayatiyla ilgili bir soru sordugunuzda bilecegini pek sanmiyorum.
Ordaki insanlari savunmak gibi bir niyetim yok, ama program tamamen gulme amacli, gulduruyo. Yerme amacliysa, pek de dogru degil yaptiklari, zira orda cevap veren insanlarin da bildigi ancak bizim bilmedigimiz bircok sey vardir kesin. (hepsi degil tabi, arada salaklari da vardir elbet, her yerde oldugu gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

Yarıldım yaa koptum=)

*Kofi Annan is a drink. True or false?
-Coffee is a drink

Bunlar gerçek halk olamaz ya imkansız. Kesin bikaç tane figüran toplamışlardır onlarla çekmişlerdir gerçek olması imkansız.

Tamam bikaç şeyi anlamıyosun, ben de diplomat değilim zaten ama insan bu kadar moron olmaz ki.

Hadi dinleri,politikayı,coğrafyayı es geçtik te

*How many sides the triangle have?
-Damn... Four?
-There is no sides. One?

Ne oluyo? Hadi onu da bıraktık okula gitmemiş olabilirler ama bu ne oluyo?

*A country starts with "U"
-A country? Eaaaa...Iııııı...(sessizlik)
*What about this one? United States Of America

Oyuncularsa cidden güzel yapmışlar. Ama bunlar gerçekten de Amerika halkıysa trajikomik dedikleri olay bu olsa gerek.
Korkunç bişey yaa bu kadar cahil bir halk olamaz...

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 11:07 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 11:07 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam "How many sides" demiyordu ama, "How many sizes" diyordu. Belki yanlış anlamışımdır, bir kız çakıyordu olayı çünkü.

Bir de Amerikalılara cahil diyip duruyoruz da, bizim halkımız da en az onlar kadar cahil. Sadece madalyonun bir yüzünü görerek değerlendirmeyin olayı. Etrafınızda yaşayan insanlar olmayabilir, ama Türkiye büyük şehirlerden ibaret değil.

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 11:43 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene yurtta bir cocukla tanismistim bu cocuk universitede okuyor
cocuk adnan menderes i condalliza rice i ve daha cogunu tanimiyor Monarsi nin Teokrasinin tanimini yapamiyor.

Bunun gibiler cok Turkiye de.Istanbul da yasayipta bogaz dan haberi olmayan insan sayisi kac acaba?

ama bi gercek var.orana vurdugumuzda Biz onlardan daha zekiyizdir.Ama onlar oyunu daha iyi oynuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

üniversitedeyken aynı okuldan bi eleman wardı anadolunun bağrından kopup gelmiş..
amerikayı sınır komşusu , gorbaçov u japon balığı die bilirdi zavallım bizim rahatsızlar grubu hergün gel sana genel gültür ögretecez deyü deyü çocuun kafasına olmadık zırvalar pompalarlardı. zannımca her ülkede böyle , asıl sorgulamamız gereken üniversiteye giden bi elemanın bu halde olmasıdır die de toplumsal mesaj vermek istiyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

bu her ulkede varmi bilmiyorum ama bizim ulkede egitim sisteminin cok buyuk bi rol oynadigini tahmin etmiyorum.
Sadece boyle bir cocugun universiteye kadar gelmesine izin vermesi kotu.

Bu gazete kitap okuma aliskanligindan kaynaklaniyor bence.Biz de ayni sistemden ciktik geldik ben gunluk gazete okumayinca rahatsiz hissediyorum ama aileden gelen bisey o aliskanligi edinmisim ve bu cok fazla sey katiyor insana.
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikan halkı, insan vücudu gibi, herkes kendi alanında uzmanlaşmış, ancak alanı dışında hemen hiçbir konuda fikri yok. Arada gerçekten komik ve absürd cevaplar var, ama çoğunluğu sadece cehalet. Açıkçası ben işini iyi yapıp Tony Blair kim denince afallayan bir halkı, işi konusunda geri kafalı, kendini yeniliklere kapamış, sadece yapmak zorunda olduğu için yapan ama Hülya Avşarın sevgililerini kronolojik sırayla sayabilecek "kültürlü" ve "zeki" insanlara tercih ederim.
Artı belirtmek isterimki, internetten oyun oynadığım/muhabbet ettiğim Amerikanların hiçbiride BU KADAR cahil değil.
Kendimizi kandırıyoruz.
Sarışın kız güzelmiş ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...