Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pars:Kiraz Operasyonu


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Osman Sınav'ın yeni filmi ve yeni yayınlanan 3 dakikalık fragmana bakılırsa bu güne kadar çekilmiş en iyi aksiyon filmimiz olmaya aday.

Yeni fragmanı bulamadım daha nete düşmemiş,eskisini idare etsin diye koyalım :P

http://www.youtube.com/watch?v=1Hiw5VRCsUE

Mehmet Kurtulus,Nida Safak,Selçuk Yöntem,Udo Kier,Pelin Batu,Ugur Polat,Murat Daltaban gibi oyuncuları bir araya getiren filmin konusu kısaca uyuşturucu ticareti.Çekimleri İstanbul,Monaco ve Hollanda'da yapıldı.Pars lakaplı Attila'nin Afganistan'dan yola çıkan bir uyuşturucu sevkiyatını engellemeye çalışması anlatılıyor.(anladığım kadarıyla :P )

Sinema'da izlediğim fragmanın sonundaki replik ise beni bitirdi;(aklımda kalanı ile anlatayım)

-Yine senin yüzünden herkese hesap vermek zorunda kaldım.
-Niye ?
-yolda tırların üstüne çıkmışsın.
(attila tır üstünde cebelleşirken 2 saniyelik görüntü ve ... )


bekliyoruz :D

edit:url düzeltme

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 23:08 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben begenmedim acikcasi, boyle filmlere yatirdiklari paralari daha farkli konulu(hayır aşk değil) filmlere yatirsalar, belki bi tarihi film cekseler cok daha iyi bir iş yapmis olurlar.
osmanliyi konu alan, cok guzel bir film cekilse, objektif(olmayı becerirlerse tabi) harika olur.


dipnot: ben bu tarz filmleri seven biri olarak, ozellikle memolinin sinema versiyonu olarak gordugum bu filmi begenmediğimi soyluyorum. eleştri nesnel değil, bi nevi oznel. turk sinemasinden beklentime yonelik, kimse alinmasin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fragman gayet güzeldi.

hatta heyecanlandırdı benı dıyebılırım. Daha önce çok başarılı bir aksiyon-sinema filmi çalışması yok milletimizin.(bana gore) Böyle filmleri çekmemiz lazım ki gelişme kaydedilsin. Gerekli yani. Crime/Drama seven bi insan olarak bekliyorum filmi bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Fılme bugun gıttım ve acıkcası genel olarak begendım fılmı..En azından standartlarımızın ustunde oldugu kesın...Fakat soyle bır sey dıkkatımı cektı..Fılmı ızlerken sureklı fılm cekıldıgı yukardan uzatılan mıkrofonları gordum ve cok sasırdım..Acaba yanlıs mı goruyıorum dedım 5 10 daha gorunce ve arkadaslarımda benım gıbı gorunce baya bır saskına dondu dıyebılırım..Daha sora makinist acaba goruntuyu fazla mı asagı kaydırdı falan dıye de dusunduk :)..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Valla gitmedim henüz, fragmanına falan bakarak yorum yaparsam türk standartlarının üzerinde ama sıradan bir aksiyon filmi gibi geldi bana. Bir de konusunu okudum, "Babasının katili peşine düşen, işin içinde cici adamlar çıkınca da işten alınan polisin intikamı" çok fazla sıradan ve klişe geldi. Ama aksiyonu falan iyiyse kurtarır yine gibi geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...