Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kral dünya karmasında


TRA_GS

Öne çıkan mesajlar

Hakan, 19 Mart'ta Fransa'nın Marsilya kentinde yoksul çocuklar yararına, Ronaldo ve Zidane'ın takımlarının karşılaşacağı maçta Türkiye'yi temsil edecek.


Birçok kez dünya karmasına çağrılan milli futbolcu, Ronaldinho, Eto'o, Totti, Del Pierro, Buffon ve Beckham gibi yıldız isimlerle birlikte forma giyecek.


yakışır krala
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kurdugun cümlelere dikkat et kimi küçük düşürdüğünü anlarsın. hakan'ı küçük düşürmek isterken yazdıgın cümleden farklı anlam cıkıyo

ha bu arada hakan gençken de dünya karmasına çağırıldı

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 21:19 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük forveti. Evet kariyerlere bakılınca hem Metin Oktay'dan hem de Tanju Çolak'tan başarılı ayrıca avrupada da oynadı, adını da baya bi duyurdu. Ayrıca geçen seneki şampiyonluk onun eseridir, takımı yüreklendiren, birarada tutan bi adamdır Hakan. Fetocu metocu şampiyonluk onun sayesinde başımın üstünde yeri var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Hakan bu maça çok iyi futbolcu yada şuan cok formda oldugu icin cagrılmadı yani acılan her konuyu aynı sekilde eleştirme amaçlı laf koyma işine dönüştürmeye gerek yok.

Türk futbolu adına Hakan ın nekadar önemli bir yer teşkil ettiğini ve ne kadar tanınan bir futbolcu oldugunu(ki özellikle yurt dışında) göz önüne getirebilir iseniz, neden çağrıldığını anlarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...