Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CXKuMPJNAYQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 da fuk? sadece bir cm değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 öyle gözüküyor makoto shinkaiye reklam yaptırmış adamlar auhaudah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Esasinda bu video nun burada linklenmesine sasirdim:) Taisei nin japonya icin hazirlattigi TV reklami bu, bildigim kadariyla diger yuruttukleri uluslararasi projeler icinde benzerlerini hazirliyorlar. Hatta bir kisminin afislerini 1-2 sene once hazirlamislardi, slogan ariyorlardi. Bu sekilde yeni nesile hitap edip, eleman alimi icin ilgi cekmeye calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://s3-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web05/2011/2/15/16/seal-of-approval-23221-1297805841-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 E afedersin de o artist bu parmağı alsın bir tarafına bir zahmet ... Bir çizim bu kadar bok edilebilir. Harika bir desktop olurdu bundan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 saniyede 5 duvarkağıdını tavsiye ediyorum o zaman sana vaperon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=CXKuMPJNAYQ niye japonlar yapınca her şey cennet gibi gözüküyor lan. ilk başta yeni bir anime sandım, kiraz ağaçları önünde cimnastik yapan bir kızı konu alıyor diye. sonra "aa istanbul lan" oldum, ondan sonra anladım tünelin reklamı olduğunu. ulan ne güzel çizmişler, 30 dakka olsa gene izlerim onu hehehe. taisei sağlam bir şirket midir bilmiyorum, ya da videoda neler diyorlar anlamıyorum, ama reklam süper olmuş. tekrar tekrar izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 obaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 japonyadan babanız çıksa yersiniz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 trafik marmarayla bitmez kadıköy-kartal metro hattı bitince biter denmediyse ben diyorum şu an edit:2007 topiğine sert bi giriş yapmışım fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Metro ile Marmaray bütünleşik zaten. Metro E-5'in altından gidiyor Pendik'e kadar, umarım çalışmaya başlayınca E-5teki minibüsleri kaldırır belediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Ardeth said: japonyadan babanız çıksa yersiniz ha ya sana bile waifu bulduk hala diretiyorsun http://i.imgur.com/w8l9S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bir arkadaşın dediğine göre tünelin aynısını çizmişler ama 2 yıldır orada tek bir japon kadın mühendis görmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya bırak random terimleri biraraya koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tünelin ortasından suya çıkıp vurgun yiyerek intihar edecek yaratıcı depresifi merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Aket-Atum said: Bir arkadaşın dediğine göre tünelin aynısını çizmişler ama 2 yıldır orada tek bir japon kadın mühendis görmemiş :D o yuzden adamlar iste "haydi kizlar tunele!" kampanyasi yapma ihtiyaci gormus asfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Killer said: trafik marmarayla bitmez kadıköy-kartal metro hattı bitince biter denmediyse ben diyorum şu an edit:2007 topiğine sert bi giriş yapmışım fdg bittimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kadıköy - kartal metrosuyla trafiğin ne alakası var yea ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 kadıköy kartal arası trafik trafik değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 akp iyi yol yaptı, ama son 1 sene içersindekiler acayip kaliteli öncekiler baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 trafiğin iice boku çıktı, istediğin kadar yol yap, artık trafik önlemide kesmez bu şehri. Tek opsiyon ---> başka şehirlerde güzel iş imkanları + istanbulu aratmayacak bir yaşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 İstanbulda trafik derdini çekmek istemiyorsan alacaksın bir 250cc scooter bak nasıl gidiyorsun her yere. Ahanda kanıtı 1:40 dan sonra başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Turkiye'de motosikletcilerimizde suruculerimiz kadar cahil kusura bakmasinlar. bir kere daha onaylandi video izlerken. sonra tv de cikip motorcu olumlerinden yakiniyorlar. ya hep diyorum bi ulkede bi seyin kalitesi hep orantilidir. 4 teker suruculerimiz ile 2 teker suruculer arasinda bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Abi köprüde metrpbüsün sağından geçmesi... Mal mısın olm sen?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar