Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft The Movie

huun

Öne çıkan mesajlar

http://www.blizzard.com/press/060509.shtml

Blizzard, resmen yapımcı firmayı açıkladı. Hadi hayırlısı.

About Legendary Pictures
Legendary Pictures formed a partnership with Warner Bros. Pictures in 2005 to co-produce and co-finance at least 25 pictures during an initial 5-year term, which includes a first-look distribution arrangement. The company operates from the Warner Bros. lot in Burbank, California. Legendary Pictures' first film was Batman Begins, directed by Chris Nolan. Future releases include Superman Returns, directed by Bryan Singer, M. Night Shymalan's Lady in the Water, and Roland Emmerich's 10,000 B.C.

[ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 12:04 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Christopher Nolan'da çok iyi bir yönetmen seçilirse şaşırmam.Filmi ona da verebilirler diye düşünüyorum ama işin diğer tarafındaysa 2 tane süper X-Men uyarlaması ve 1 Superman uyarlaması duruyor.Sadece bu 3 filme bakarak bir uyarlama çekilecekse Bryan Singer'a gidilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu arada bir süre önce Chris Metzen, filmin herhangi bir warcraft oyununun senaryosuyla yapılmayacağını, tamamen başka bir senaryo yazmaya başladıklarını söylemiştir.

Bu olmadı şimdi seri niteliğinde tüm hikayeye yer verilseydi mükemmel olurdu...
Sosyal ağlarda paylaş

Seri olarak Saga yapabilirler bana kalırsa.Orc Human savaşından başlayıp aralara yan hikayeleri de çakarlarsa,üstüne üst üste çekip her sene bir tane olmak üzere 6 sene yayınlarsa,bunun da üstüne 6'sini da iyi bir yönetmen ev düzenle çekerlerse hem kült olur hemde senelerce insanların ağızdan ağıza konuşacağı bir efsane yaratılır.

6 sene de 6 film imkansız değil ama yapmazlar gibi geliyor :P 6 film nerden çıktı lan asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun
üye § 15 March 2007, Thursday - 19:43

5 senede 25 film çekmesi gereken bir firma, elinde Blizzard gibi dötünden uydurma hikayelerle satış rekorları kıran kaynağı bulduğuna göre ben en az bir üçleme bekliyorum.

blizzard gibi 5 senede 1 oyun yapan bi firma varken ortada bence senaryoalr bile cıakrsa üclee için 10 sanede mutlu olurum ben
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...