Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piiz !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(edit)
iyi bir cover
Birdaha dinledim de
Enstrümanlar biraz sığ olmuş ama... Yine de hoş geliyor kulağa
Solo gitar da biraz birşeyler yapsaymış

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 13:41 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi Emir var piiz'in solist. Eskiden sıfırın altındaydı sanırım. sıfırın altında da piiz'den daha eğlenceliydi sadece cover çalsalar da ama dağıldılar. her neyse :) güzel gruptur, ares'te bir kaç kez gidip aynı şovu izlemek bazen sıkabilse de güzel bir grup bence.

zeytinli rock fest'te çıkıyorlar, yarın akşam da 222'deler.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Eskşehir de fanı olmamı sağladı bu grup. Sahnesi mükemmelleşti yada ben her gittiğidme çok içtiğimden mükemmel geliyor.

222 de çıkıyorlar. Tanıştık kaynaştık çok kafa çocuklar. Hsonu her programlarında vardım. Çok eğlencelilerdi çok büyük keyif aldım.

Tez zamanda canlı dinleyin müthiş eğlendiriyor.
Çıktıkları yerler genelde ucuz.Bu yüzden kalite düşük oluyor. Öğrenciye hitap etmeye çalışıyorlar fakat ucuzluktan dolayı kalite çok düşüyor.Tek sorunu bu.

hele bir dedikodu söylüyorlar ki...
Mesaj tarihi:
eskişehirdekiler bu grup için çıldırıyor, ölüyor. bana pek gelmeyen bi tarz yapıyorlar, bende beğenmedim. ama bu kadar hayranları varsa başarılar demekki.
Mesaj tarihi:
black genelde 222de çıkmıyorlar mı. orasıda pek ucuz bi yer değil. bi yemek yediydik 2kişi sağlam para ödemiştim restoranında.
ama konser olayları kaç para bilmiom hep beleş girdim :)
Mesaj tarihi:
222 de ki restaurant a gitmişsin sen Sish e pahalıdır orası. Auidi masalar falan var güzel mekan. 222 clubı ve şarap evi de pahalı ama piiz rock tarafında çıkıyor hepte ucuz oluyor.Kitlesi direk öğrenci sanırım bu yüzden ucuz.Ama çok garip tiplerde geliyor.

bide sanırım dinan ı gördüm esparkta dota videosundan hatırladığım kadarıyla.

Piiz-dedikodu videosu veya mp3 ü olan varsa repe boğarım.
Mesaj tarihi:
saçları kestirdim ben kısa ama : )
Doğrudur bu aralar çok uğradım. Ama uzun saçlı birini benzettiysen ben deilim =)

222'nni club'u her kesime hitap ediyor zaten pahalı olmaması ile. Yani elit bi genç topluğluğu beklemek hata olur. Ki ares'te çıkıyoar ne kadarcık yer ares.

Bi de "gitme" cover'ı vardır ki dinleyiniz.
Mesaj tarihi:
lemanyak tshirtü vardı kumral biri tek hatırladığım o biri yanımdan geçti çok takıldı kafama... 2gün önce falandı sanırım.

Babam sağolsun da çok güzel. Coverları çok iyi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Eskşehir de fanı olmamı sağladı bu grup. Sahnesi mükemmelleşti yada ben her gittiğidme çok içtiğimden mükemmel geliyor.

Ne işin var lan senin eskişehir'de ibiş.
  • Yeni Oluştur...