Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Zaten genelde izlemiyordum televizyon uzun zamandır (NTV dışında), abudik diziler falan çok fazla yer kaplıyor, haber desen yarısı cinayet, yarısı magazin diğer yarısı da saçma sapan haberler (3 tane yarım oldu). Dünyada Türkiye'de neler olmuş ilk 5-6 dakikaya sıkıştırılıyor gerisi zerzavat. Bir de bu ana haber arasında konulan reklam nedir be kardeşim hangi ülkede var, tamam kanallar reklam sayesinde ayakta duruyorlar, yoksa o saçma sapan dizileri çekicek bütçe nereden bulacaklar anladık ama... Ama cılkı da çıkarılmamalı bence Merak ediyorum gerçekten var mı başka ülkelerde, CNN de, BBC de böyle ana haber bültenini reklamlarla bölmek, bilen var mı ? Sonra da bilmemne medya ödülleri dağıtıldı yılın en iyi ana haber programı bizim seçildi diye hepsi bas bas bağırıyor Ben bilmemne mankeni kimle şeyettirmiş ilgilenmiyorum, her haberde 10 tane hırsızlık tecavüz trafik kazası haberi -her ne kadar bunlar Türkiye'nin gerçekleri olsa da - izlemek de istemiyorum. Hebele lisesi zart kanalını yılın en iyi kanalı seçmiş bunu da görmek istemiyorum. Haber arasına reklam da istemiyorum. Seviyeli kanallar çoğalsa, en azından ana haber programlarını biraz ciddiyetle yapsalar kötü mü olur [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 13:57 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Amaç halkı uyutmaksa haberlere reklamda alırlar,mankenlerin popolarını da gösterirler ne yazık ki...Ülke 5 kuruşa satılıyor,satılık medya görevini layıkıyla yapıyor,lanet olsun hepsine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 CNN BBC zaten haber kanalları ATV SHOW la kıyaslamak saçma. Kaliteli haber izlemek istiyorsanız Ntv , Kanaltürk , Habertürk , CnnTürk var gerçekten 7/24 kaliteli yayın yapıyorlar. Diğer kanallar ise şirket politikaları gereği oyuncak olmak zorunda kaldılar.Mesela Kanal D , Star POAŞ ın vergi kaçakçılığı ile ilgili hiçbir haberi yayınlanmadı.Ama ATV basbas bağırdı. Ama aynı şekilde ATV de Ciner in Maslak ta ki arazi hakkındaki haberlerini yayınlamadı.Star Kanal D basbas bağırdı. Bu böyle Ama gerçekten diğer saydığım kanallar çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 abicim böle düşünen herkes ntv izlese zaten o haber programları,diziler yayınlanamaz. ben görüyorum televizyon kanalları çok yozlaştı artık hiç kaliteli bişi yok diyip akşamki dizi kaçtaydı diye soran. yok yani izlemezseniz adamlar da yayınlayamaz.arz-talep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 cnnturk + ntv gördügüm kadarıyla iyiler gerisi leş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 "rte sux, penguen okuruyum, gündemi takip ederim, cumhuriyet'i seviyorum" diyenlerin zaten kanal b (başkent üniversitesinin kanalı) veya kanaltürk (cumhuriyet gaztesinin kardeşi konumunda) izlemesi gerekiyor. ancak ne yazık ki bu kanallardan haberi bile yok. mesela pazar öğleden önce art (avrasya tv, kıbrısla ortak birşeyleri var sanırım) kanalında (ankara rüzgarı) emin çölaşan ve mustafa balbay (biri hürriyetten biri cumhuriyetten köşe yazarları) çıkıp konuşuyorlar. ondan sonra da kanaltürk'te cumhuriyet'ten iki kişi (politika durağı mıydı neydi adı) konuşuyor. sabahları kanaltürk 7-9 arasında izlemenizi tavsiye ederim. bir adam gazeteleri tek tek okuyup yorum yapıyor (eski bir polismiş sanırım öyle duydum). güzel programlar yani. en azından kültürleniyorsunuz. tam tersine akp ve refah partisi yanlısıysanız zaten kaçarı yok samanyolu, kanal 7 felan izliyceksiniz... akp ve rp konusunda çok olumlu haberler veriyorlar her zaman. atv, özellikle savaş ay yüzünden gıcık olduğum bir kanal. türbanlıları bırakın, karaçarşaflıları bile övüyorlar sürekli. show tv haberleri eskiden ciddiydi (yani ilk açıldığı sıralarda) ama sonradan cıvıttı. şimdi önemli hayvan ve doğa haberlerini bile sulu şekilde anlatan bir kanala döndü. bol bol magazin haberle süslüyor. kanal d düzgün haberler sunuyor. yorumlarda da fena değil. ama hükümet'e ters gitmemek için birşeyleri sorgulamıyor. star eskiden hükümeti sıkça eleştirirdi, akp'nin eline geçince saçma sapan haberler çıkmaya başladı. cnnturk ve ntv çok ciddi kanallar. özellikle ntv çok tarafsız. bu kadar tarafsızlık pek zevkli değil açıkçası :) habertürk denilene göre çok amerika yalakasıymış, zaten yayın kalitesini pek sevmedim. geriye habertürk ve kanal b kalıyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 politika duragı tuncay özkan-cüney arcayürek. bende tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ntv deki yorum farkını da ben tavsiye ederim =) Kongar süper bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Evet Kongar çok sağlam Barlas'la sağlam kapışıyorlar hehe Haftaiçi 20 de NTV de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Kongar vs Barlas diyorum bende izleyin izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 habertürk kadar hem haberleri hem yayın kalitesi hem de politikası fason bi haber kanalı yok ayrıca atvde gece 12 de çıkan yılmaz özdille ergun babahan da iyi yapıyolar [ Mesaj 12 March 2007, Monday - 17:13 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Hepsi Amerikancı Avrupacı olduktan sonra ha reklam soslu olmuş ha olmamış, ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Emin misin hepsinin Avrupacı Amerikancı olduğuna? Cumhuriyet gazetesi ve Hürriyet'teki birçok köşeyazarı Avrupa'yı da eleştiriyor, Amerika'yı da eleştiriyor, Hükümet'i de eleştiriyor ve Muhalefet Partileri'ni bile eleştiriyor. Örneğin dünkü (Kıbrıs'a bugün gelen gazete) Cumhuriyet'te Avrupayı kınayan birçok yazı okudum. Yani "herkes satıldı, bu milleti düşünen yok" olayına düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 En komiği de kanal d bu konuda, Mehmet Ali Birand yani. Herif resmen diyo ki "Şimdi biraz ara, ondan sonra bültenimizi bitiriyoruz.". Kim izlemeye devam eder ki artık sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Atv, Show tv, Star, Flash Tv gibi kanalların haber bültenleri tamamen fasa, fiso. Haber mi izliyorum yoksa magazin mi birbirine karıştırıyorum. Habertürk gibi rezil bir kanal hakkında zaten yorum yapmaya gerek yok. Onlar zeka seviyesi mükemmel olan muhabirleri ile kendi kendilerini kapak ediyorlar zaten. Şu link yeterli olur. http://www.youtube.com/watch?v=-rKGgNcg4iw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Orda bazen bir teyze çıkıyor. Korkuyorum kapatıyorum geri ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 artık izlememe kararı aldım iyicene canımı sıkıyor depresyondayım zati daha beter yapıcaklar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ewt kanaltürk çok harika bi kanal.tabi hükümetin işine gelmediği için baya bi sansür yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 haber izlenmez ki, vakit kaybi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 türkiye sınırlarında bazı gerçekler var televizyon kanallarıyla ilgili malesef. burada kanalları eleştirirken de bunlardan bi haber olmasak bile gözardı ettiğimiz gerçek. star tv'de mesut yar'la uyan türkiye programında çalışıyorum ben mesela. yani birşeylerin içindeyken görmek aslında daha zor olsa da sanırım dışarıdan bakan gözler de bunları göremiyor. aranızda radyo televizyon okumuş arkadaşlar varsa rating nedir ne işe yarar gibi genel geçer şeylerin farkındadırlar zaten. televizyon kanallarının tek gelirleri reklam gelirleridir bildiğimiz üzere. ve bu reklamlar programların ratinglerine göre verilir firmalar tarafından kanallara. yani ratingi olmayan programın reklamı da olmayacağından, zaten program giderleri fazla olduğu için program sonlandırılır, ekip işsiz kalır ve para kazanamaz. günümüz gerçeklerinden biri olan hatta tek büyük gerçek olan para konusu işin içine girdiğinde mecbur kalırsınız. evet ben starda çalıştığım için poaş haberi yapamadım. ama yapsaydım işsiz kalırdım. işsiz kalsaydım da annemin hastane masraflarını karşılayamazdım. kusura bakmayın ama hiçbiriniz umurumda değilsiniz o vakit, çünkü benim annem hepinizden ve bir haber programından neler beklediğinizden daha önemli. yukarıda anlatmak istediğim şeyin özeti şuydu ki, hayatın en acı gerçeği para kazanmak zorunda oluşumuz ve bu yüzden bazı yerlere bağlı kalarak devam etmek zorundayız. ha ben çok idealistim, gidim futbol spikerliği yaparım.adım bir nevi haberci olur, etliye sütlüye karışmam. bilmem anlatmak istediklerimi anlatabildim mi. tabi siz daha iyi bilirsiniz. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Satılık kanallar satılık satılık haber merkezlerı.Kanalturk hukumete yandaslık yapmadıgı ıcın basına gelmeyen kalmadı. Gercekten ulke 5 kurusa satılıyor mılletı cok guzel uyutuyorlar.Halkın malını bılmem kac mılyon dolara alan adamı alkıslıyorlar.Neden?benım malımı neden satıyorsun?Yalnızca dırs borcun faızını odemek ıcın sonra?Yatırım yap ama yapamazsın tabı abd ızın vermıyor. Ama ben korkmuyorum kımsenın gucu bu mılletı yenmeye yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ha bir de rtük teki zeki arkadaşların aldığı karara göre haber bültenleri reklamdan sonra 5 dakika daha devam etmek zorunda. uyarsın uymazsın takip edilir mi bilinmiyor ama uyuyoruz maalesef. m.ali birand'ın o cümlesini nsebebi de tepki koymak aslında. ayrıca programın neresine reklam sokulacağı konusunda bir şey yapamıyorsunuz fazla. eğer ana haber bültenine ana kumanda odasından iki reklam emri gelirse, ilk reklama bültenin 30.dakikasından sonra, ikinci reklama da ilk reklamdan sonraki yayından 20 dakika geçtikten sonra girilmek zorunda. ve bu ikinci reklamdan sonra yine 5 dakika yayın yapılması kuralı var. böyle de bi sistem getirmiş rtük amcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar