Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diet Patch, Ti Ji vs... Zayıflama bantları

Bone

Öne çıkan mesajlar

bu konuda bir bilginiz var mı?
Yara bandı gibi bir şey yapıştırdığınızda daha kolay zayıflandığı söyleniyor.
Açlığınız düşüyor, yağ yakımı artıyormuş felan.

Bu kadar basit bir metod cidden zayıflamakta işe yarıyor mu?

Bilimsel açıklaması var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

O abuk sabuk zayıflama bantları, içecekleri bilmemneleri içinde tek işe yarayan şeyler kardiyo aletleri. Yani bisiklet, koşu bandı vs. E onları da almakla bitmiyor iş, üstünde kalmak önemli. Ben bir hevesle aldım noldu? Duruyor öyle bir köşede. Kilolar da duruyor. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten zayıflamak ya da kilo almak için en etkili yöntem psikoloji.
Moralin bozuktur, stresli dönemindesindir, günde 1 öğün bile yemek istemezsin, bi haftaya kalmaz 3-4 kilo gider.
Ya da tam tersi işte.

Dediğin tarz şeylerin hepsinin kolpa olduğunu düşünüyorum. Kolpa olmasa bile, çok şekilsiz bi hale sokar adamı. Bi yer zayıf, bi yer yağlı falan saçma sapan bi tipe sokar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir faydası yok, onu geçtim karın kası için satılan aletler bile bir işe yaramıyor milleti gaza getirmek için günlerini spor salonlarında geçiren kaslı üçgen abilerimizi oynatıyorlar reklamlarda :) insanlarda "vaov bizde bu ürünü kullanarak böyle vücut yapısına sahip olabilürük" diyorlar hepsi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi madem paran var öle bi sacma sapan seye verecek onun yerine haftada 3 gün 2 ser saaten salonda hocanın kontolünde git işe yarar yok param yok çok diyosanki spor salonlarının en düsük 40 ytl den baslıyo cıkıyo duydugum kadarıyla oda yoksa sabah aksam yürü basta kosabiliyorsan koş ehh azcıkda bogazını tuttacaksın hiç bir şey beles olmaz :D bişilerden fedakarlık edeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...