Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bu konuda bir bilginiz var mı? Yara bandı gibi bir şey yapıştırdığınızda daha kolay zayıflandığı söyleniyor. Açlığınız düşüyor, yağ yakımı artıyormuş felan. Bu kadar basit bir metod cidden zayıflamakta işe yarıyor mu? Bilimsel açıklaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 abi olurmu ole sacma sey ya merak etme her kiz her erkegi begenir, ebediyete kadar sap kalmiycan bonec (cok pis yalan soylerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Doğru olsa bile sağlıklı birşey olduğunu zannetmiyorum. Her zaman sporla kilo vermelisin bence, kasıcan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 said: merak etme her kiz her erkegi begenir keşke öyle olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 psikolojik hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 psikolojik olarak etkiliyorlar,vucutta ona ayak uyduruyor.ben sana hergun bunları bla bla yer zayıflıcaksın desem aynı etkıyı gorur merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 O abuk sabuk zayıflama bantları, içecekleri bilmemneleri içinde tek işe yarayan şeyler kardiyo aletleri. Yani bisiklet, koşu bandı vs. E onları da almakla bitmiyor iş, üstünde kalmak önemli. Ben bir hevesle aldım noldu? Duruyor öyle bir köşede. Kilolar da duruyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Zaten zayıflamak ya da kilo almak için en etkili yöntem psikoloji. Moralin bozuktur, stresli dönemindesindir, günde 1 öğün bile yemek istemezsin, bi haftaya kalmaz 3-4 kilo gider. Ya da tam tersi işte. Dediğin tarz şeylerin hepsinin kolpa olduğunu düşünüyorum. Kolpa olmasa bile, çok şekilsiz bi hale sokar adamı. Bi yer zayıf, bi yer yağlı falan saçma sapan bi tipe sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Üşenme, spor yap. Peç meç bunlardan medet ummayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Sauna belt al o süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 hiç bir faydası yok, onu geçtim karın kası için satılan aletler bile bir işe yaramıyor milleti gaza getirmek için günlerini spor salonlarında geçiren kaslı üçgen abilerimizi oynatıyorlar reklamlarda :) insanlarda "vaov bizde bu ürünü kullanarak böyle vücut yapısına sahip olabilürük" diyorlar hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 patch diye alirsin expansiona gider yolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 auhauhahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 zayıflamanın tek yolu, kalkacaksınız makina başından. sosyal olcaksınız. ister istemez zayıflıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 zayıflamanın tek yolu düzenli spor+diyettir, saçma sapan tavsiyelerde bulunmayalım, yok efendim sosyal olcakmışsın peeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 konuyu yanlış anladınız. "nasıl zayıflanır" demiyorum. sporla zayıflandığını ben de biliyorum. diyorum ki, bu diet patchlerin işe yararlığının kanıtı veya bir bilimsel açıklama mevcut mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Her Tarafıma Yapıştırdım Bir Etkisini Göremedim... Dava Açıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 abi yok smokepatch yok slimpatch fln ben hayatımda bundan saçma bişey görmedim :D. inanıpta alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Şimdi madem paran var öle bi sacma sapan seye verecek onun yerine haftada 3 gün 2 ser saaten salonda hocanın kontolünde git işe yarar yok param yok çok diyosanki spor salonlarının en düsük 40 ytl den baslıyo cıkıyo duydugum kadarıyla oda yoksa sabah aksam yürü basta kosabiliyorsan koş ehh azcıkda bogazını tuttacaksın hiç bir şey beles olmaz :D bişilerden fedakarlık edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 e bizde psikolojik dedik işte illa ISO 9001 KAlite belgesimi arıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Belki bu topici açmasan işine yarayabilirlerdi ama şimdi pskolojik olduğunu öğrendin artık hiç işine yaramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 psikolojik olduğuna nerden kanaat getirdiniz? sadece sizin fikriniz bu. deneyen var mı? yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bukadar kişi aynı şeyi söyluyosa bi bildikleri vardır dimi? özellikle işe yarıyor diyende çıkmamışsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Benim bi bildiğim yok açıkçası :)üsttekilerin dediğine göre konuşuyorum.Ama sanmıyorum bu kadar basit şekilde kilo verilebileceğini ha belki sporla dietle dsteklersen faydası olabilir ama tek başına bi işe yarayacağını sanmıyorum.Hiç bişi o kadar kolay deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar