Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Her grubun basligi var, AiC'in, grunge'in Pearl Jam ve Soundgarden ile birlikte gelmis gecmis en buyuk isminin ve dunyanin gordugu en iyi vokalistin grubunun basligi yok. Eh acayim dedim ben de. Bosuna uzun uzun anlatmayayim, harika bir AiC ozeti var zaten Wikipedia'da: http://en.wikipedia.org/wiki/Alice_in_Chains Ben gec tanistigim icin cok uzuluyorum, asiri sekilde sardirmam 6-7 ay oncesine falan dayaniyor, grubu da 2 yildir falan biliyorum. Aah ah 93'de bebe olmayip da konserlerini falan izlemek vardi adamlarin. Layne Staley gibi bir vokal bir daha gelmeyecek dunyaya ya, saatlerdir Love, Hate, Love dinliyorum ve bagirirken bile ses kaybetmiyor adam, ve harika bir ses tonu var. Yazik oldu, kurtulamadi uyusturucudan, 5 Mayis 2002'de oldu. Gerci o uyusturucu olmasa belki de asla Junkhead, Dirt gibi sarkilari da dinleyemezdik. Uzuldugum nokta, Kurt Cobain poserinin dunya capinda unlu olup da Layne Staley'in bilinmemesi, gerci Hey Girl'lere kapak olmaktansa boyle olmasi daha iyi. Ayrica, gelmis gecmis en basarili MTV Unplugged AiC'e ait bence. Sozun ozu, ola ki dinlemediyseniz, dinleyin. Benim 2 sene onceki halim gibi sirf Nutshell'i bilip de AiC dinliyorum da demeyin, acin media playeri, koyun arkaya 3 albumu, siradan calsin, hepsi ayri guzel, hele Dirt yok mu Dirt, inanilmaz bir album. Bakalim, Layne'siz AiC biseye benzemez gerci de, yine de o sarkilari bagira bagira soylemek icin umarim 2006'da yaptiklari Avrupa turnesini bu sene de devam ettirirler diyorum William DuVall ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 geriptir, ilginçtir, listemde senelerdir Would? var. merak etmeme rağmen diğer şarkılarını dinlemedim hiç. ii oldu bak bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 dinliyoruz evet. dinleyin siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Benim sardirmam da Unplugged'i bastan sona dinlememle oldu zaten, o yuzden onu oneriyorum herkese baslangic icin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 down in a hole...... yoruma ne hacet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 grunge sevmedim, sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 grunge rulezz değişik bir tadı var...ölesin geliyor dinleyince ama bir yanda süper rahatlamış hissediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Ben hiç dinlemedim, dinliim bakim. Hangi albümlerinden başlamalı? Dirt mü diyosun Penth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bikaç şarkı tavsiyesi alalım 5 6 tane misal iyi bi başlangıc olsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Valla benim en sevdigim o abi, siradan her sarkisini seviyorum ama ozellikle Would?, Down in a Hole, Junkhead, Dirt, Damn That River, Them Bones falan cok guzeldir ki hepsini saymisim geri kalan Rooster falan da cok guzel : ) Ama Dirt serttir yani normalde bildigin grungedan daha sert, metale yakin biraz. Bi de sozler falan cok depresif, karanlik, oyle sert bir muzigin uzerine yapilinca cok garip ve guzel oluyor. Sert muzikten hoslanmiyorsan bence Unplugged ile baslayabilirsin, en secmece sarkilarinin unplugged versiyonlarini yapmislar iste MTV Unplugged'da. Veya Jar of Flies, en yumusak albumleri. Zaten 3 albumleri var topu topu, bi de EP : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Baslangic tavsiyesi: Love, Hate, Love Nutshell Would? Down in a Hole No Excuses (ya bu cok guzel bi sarki) Junkhead (sozler acaip, nasil yasaklamamislar bilmiyorum, grungein en iyisi bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bide rooster ekle oraya =) alice in chains i bana sevdiren parçadır da kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 gecen paticik fm topicinde love,hate,love un sözlerine bakınınca bir dinleyeyim dedim ama ne hikmetse bulamadım hiç bir yerde.deli oldum gece gece ondan sonra aramadım bir daha =p $ansımı tekrar deniyim bakınayım ben,belki cıkar.hatta direk unplugged ı arayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 dua et oteki tarafta kiz olda adama ver kurtul, yoksa cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 öeh? bulamadım zaten yine love,hate,love ı eheh.diger hepsini buldum ama o yok.ugra$amıcam artık napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 angry chair olasıdır başlamak isteyenlere. man in the box v.s devam eder liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Pyro ben kac gundur evimde degilim ondan upload edemiyorum, aksam gidince upload ederim : ) Ayrica her zaman youtube dan yararlanabilirsin boyle durumlarda : P said: dua et oteki tarafta kiz olda adama ver kurtul, yoksa cekilmez.oha hic boyle dusunmemistim lan, harika oteki tarafta bu herifler falan olcak. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 17:18 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 hiç aklıma gelmedi youtubeo saatlerde valla =) neyse t$k ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Man in the Box dunyanin en guzel nakaratli sarkisi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Down in a hole, Man in the box, Would?, Them bones hostur baya, ayrica Godsmack'in ismini onlarin bir sarkisindan aldigi soylenir, o bakimdan ayri bir sempati yaratmistir bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Evet Dirt albumunde var Godsmack diye hos bi sarki. Dirt album degil insanlik disi bisey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Rain when I die Heaven beside you bu aralar şu ikisine sarmış durumdayım. nutshell'e her daim sarmış durumdayım zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 I tried to love you I thought I could I tried to own you I thought I would I want to peel the skin from your face Before the real you lays to waste You told me i'm the only one Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell Cheating myself still you know more It would be so easy with a whore Try to understand me little girl My twisted passion to be your world Lost inside my sick head I live for you but I'm not alive Take my hand before I kill Still love you, I still burn Love, hate, love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 isnt he emo isnt he wonderful asdadfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Sly, who has two thumbs up and... anladin sen anladin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar