Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alice in Chains

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Her grubun basligi var, AiC'in, grunge'in Pearl Jam ve Soundgarden ile birlikte gelmis gecmis en buyuk isminin ve dunyanin gordugu en iyi vokalistin grubunun basligi yok. Eh acayim dedim ben de.

Bosuna uzun uzun anlatmayayim, harika bir AiC ozeti var zaten Wikipedia'da: http://en.wikipedia.org/wiki/Alice_in_Chains

Ben gec tanistigim icin cok uzuluyorum, asiri sekilde sardirmam 6-7 ay oncesine falan dayaniyor, grubu da 2 yildir falan biliyorum. Aah ah 93'de bebe olmayip da konserlerini falan izlemek vardi adamlarin. Layne Staley gibi bir vokal bir daha gelmeyecek dunyaya ya, saatlerdir Love, Hate, Love dinliyorum ve bagirirken bile ses kaybetmiyor adam, ve harika bir ses tonu var. Yazik oldu, kurtulamadi uyusturucudan, 5 Mayis 2002'de oldu. Gerci o uyusturucu olmasa belki de asla Junkhead, Dirt gibi sarkilari da dinleyemezdik. Uzuldugum nokta, Kurt Cobain poserinin dunya capinda unlu olup da Layne Staley'in bilinmemesi, gerci Hey Girl'lere kapak olmaktansa boyle olmasi daha iyi.
Ayrica, gelmis gecmis en basarili MTV Unplugged AiC'e ait bence.

Sozun ozu, ola ki dinlemediyseniz, dinleyin. Benim 2 sene onceki halim gibi sirf Nutshell'i bilip de AiC dinliyorum da demeyin, acin media playeri, koyun arkaya 3 albumu, siradan calsin, hepsi ayri guzel, hele Dirt yok mu Dirt, inanilmaz bir album.

Bakalim, Layne'siz AiC biseye benzemez gerci de, yine de o sarkilari bagira bagira soylemek icin umarim 2006'da yaptiklari Avrupa turnesini bu sene de devam ettirirler diyorum William DuVall ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim en sevdigim o abi, siradan her sarkisini seviyorum ama ozellikle Would?, Down in a Hole, Junkhead, Dirt, Damn That River, Them Bones falan cok guzeldir ki hepsini saymisim geri kalan Rooster falan da cok guzel : )

Ama Dirt serttir yani normalde bildigin grungedan daha sert, metale yakin biraz. Bi de sozler falan cok depresif, karanlik, oyle sert bir muzigin uzerine yapilinca cok garip ve guzel oluyor.
Sert muzikten hoslanmiyorsan bence Unplugged ile baslayabilirsin, en secmece sarkilarinin unplugged versiyonlarini yapmislar iste MTV Unplugged'da. Veya Jar of Flies, en yumusak albumleri. Zaten 3 albumleri var topu topu, bi de EP : )
Sosyal ağlarda paylaş

gecen paticik fm topicinde love,hate,love un sözlerine bakınınca bir dinleyeyim dedim ama ne hikmetse bulamadım hiç bir yerde.deli oldum gece gece ondan sonra aramadım bir daha =p $ansımı tekrar deniyim bakınayım ben,belki cıkar.hatta direk unplugged ı arayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro ben kac gundur evimde degilim ondan upload edemiyorum, aksam gidince upload ederim : )
Ayrica her zaman youtube dan yararlanabilirsin boyle durumlarda : P

said:
dua et oteki tarafta kiz olda adama ver kurtul, yoksa cekilmez.
oha hic boyle dusunmemistim lan, harika oteki tarafta bu herifler falan olcak.

[ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 17:18 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

I tried to love you I thought I could
I tried to own you I thought I would
I want to peel the skin from your face
Before the real you lays to waste

You told me i'm the only one
Sweet little angel you should have run
Lying, crying, dying to leave
Innocence creates my hell

Cheating myself still you know more
It would be so easy with a whore
Try to understand me little girl