Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Oynamak

mardox

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle yeniden açılmış paticik camiası hayırlı olsun.
Bu konuyu mage oyun tarzı hakkında konuşmak için açtım. Baştan belirtmekte fayda var mage'i güçlü ve ya güçsüz olmasını değerlendirmeyeceğim, o yüzden şimdiden elleri "l", "2" ve "p" harfi üzerinde olanlar boşuna bekliyorsunuz.
Bir süredir mage oynuyorum. Mage'i değerlendirirsem pve ve pvp açısından gruptaki görevini hakkıyla yerine getirebilen bir sınıf. Ayrıca diğer bütün sınıflardan da level 40+ karakterlerim oldu(paladin hariç) belki diğer sınıflarla karşılaştırmak çok doğru değil ama diğer mage'in oyun tarzının diğerlerinden çok yavaş ve monoton olduüunu düşünüyorum (tamam /afk hunterlardan daha heyecanlı olduğunu kabul edebilirim ama hunterlarda oyun daha hızlı :) )
Biraz etraflıca bahsedeyim, misal bir warriror, rogue'u göz önüne alırsak bir "mob" keserken bile bastığınız tuşlar veya 1 dakika içinde yaptığınız hareket sayısını değerlendirirseniz (apm) , bir mage'in "mob" kesme sırasında pek çaba harcadığına inanmıyorum. Ne var ki bu her zaman kötü değil, mage ile mob keserken bazen bir eliniz boşta kaldığı için çenenizin altına koyup destek olarak kullanabilirsiniz :P
Mage'in gerek armoru az olması gerekse petinin olmaması gibi dezavantajlarının dengelemek için verilmiş Ice Ward, Fire Ward, Ice Barrier, Mana Shield ve hele ki Ice Block, gerçekten oyunu kimi zaman "easy mode"a çevirebiliyor. Normalde başka bi sınıfın pot içmesi veya çekilip bandaj basması gerektiği durumlarda ve hatta bazı bosslarda oyuna renk katan pek çok atraksiyon, bir mageseniz sadece action bar'da Ice Block'u bulana kadar sürüyor.
Yani kıssadan hisse mage güzel bir sınıf ama eğlenceli demeye dilim varmıyor. Şüphesiz başlarda çok eğlenceksiniz ama bir süre sonra monotonlaştığını düşünüyorum. Yani bir süre sonra "ben kalkayım da fb'yi atadığım tuşun üzerine taş bırakayım nasılsa mob 2., 3. fb'da sonra ölür zaten" diye düşünüyorsunuz :D
Bu konuyu bir ağlama duvarı olması veya niye bir rogue bir warriorum bir hunterım yok ulee vs... demek için açmadım. Sadece bu konuda sizin düşüncelerinizin neler olduğunu merak ettim. belki oynadığım süre boyunca farketmediğim oynanış tarzları vardır.

reroll diyeceklere şimdiden cevap: bunu düşünürsem zaten bahsettiğim diger karakterlerime geçebilrim. eğer mesajlar konuyu saptırmazsa bu başlık altında mage oyun tarzıyla ilgili güzel fikirler çıkacağına inanıyorum.

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 14:10 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sana katılmıyorum. Rogue oynayan çoğu arkadaşımda diğer tüm classlarda olduğu gibi genelde tek bir skill kullanıyorlar. Ayrıca Fire build bir mage'im var ve gayette agresif bir oyun sergiliyorum. BG'lerde uzaktan spam yapan magelere alışmış olduğundan diplerine girip elindeki herşeyi üstlerine boşaltan bir mage karşısında çoğu kişi afallıyor.

Mage bana göre çoğu classtan daha eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

29luk paladinimle Darkshore'da nightbane kesmeye çalışırken, ortama bi mage aktı 30. level. Dedim bunun şimdi canı benden az, ben zor dayanıyorum, bu nası kurtulcak falan (noobum da ben, en ileri karakterim 31. level asdasd).
Yahu adam taktı peşine 5-6 tane warg'u, dolaşıyo etrafta. Baktım frost armor da yok, napıyo bu diye beklerken hepsini hapsetti buzun içine (büyünün adını bilmiyorum asda), çekildi bikaç yard öteye, bi blizzard attı hepsinin can yarıda. Biraz içlerine girdi, tekrar hapsetti, yine blizzard, hepsi yerde. Bu kadar kolay level kasan başka class var mı bilmiyorum da, bu fazla geldi biraz bana.
Ben daha 1 tanesini kesemeden o 5-6 kestiği için bütün hevesim kırıldı. Sırf kendini heallar, zor ölür diye paladin açmıştım, bi işe yaramadı. Bi de gay diyolarmış asd :P
Neyse, gittim mage açtım bi tane, ama üşengeçlikten 4. levelda bıraktım. Bi ara hevesimi toparlayıp mage'e devam edicem. En fazla 31. levelı görmüş bi noob olarak, mage gibi hızlı level kasan görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende uzun süre mage oynadıktan sonra hunter/warlock kasıp oynamıstım, bir de shaman ve priest accu tradeleyip onlarıda denemistim max lvlde. Bu classlardan priest ve shaman dısındakilerde pvede sıkıcı yine bence, sadece priest ve shamanla raidde healer olmak zevkli geldi. Ama pvpye gelince hicbirinden magedeki tadı alamadım, tekrar mage kastım onu oynuorum. pve de sıkılabilirsin ama bence pvp de en zevkli classlardan mage. Bu arada biraz aoe grind dene cok zevkli oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

mage kadar oynaması zor class yok güzel oynayanda dünyada sayılırıdır pvp de de pve de de.öle otur frostbolt spam filan deil işte ben mage de addonların barlarını + oyun interface barlarını kullandığımı bilirim yüz tane büyü neyi nerde atıcan mause macro şu bu çok marifet isteyen karakterdir.özellikle 70 te filan pvp de yok daha eğlenceli class.invis olur rogue unu keser blink atar döner dolasır bişeyler yapar hareket etmeden kolay kolay adam kesemiceen bi class anca nova atıp filan.pve sinde 40 ppl da zevkli değildi frostbolt spam olayı vardı ama artık oda yok giriyosun 10 kişi wipe yedik derken 2 crit atıyosun millet seni alkışlıyo filan çok güzel classtır.oynaması zevklidir kasması kolaydır.yemeği suyu vardır iyi parada kasar.yoksa öle hunter gibi autoshota koy kahve yap gel değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

tbc oynamadım 60 lvl mage im var (bırakalı uzun zaman oldu). 30 fire 21 arc dı bence pvp zeka istiyordu çok değişik kombinasyonlar yapabiliosunuz.el çabukluğu gerekiyor, pvp çok zevkli oluyor fakat sadece warlocklara karşı kıvranıyor insan.. pvp başlıyor sheep yapsan seduction geliyo silence la baslasan gene seduction cast yapamıyosun arcane explosion yaparak kıvranıyosun berbat bi durum.
magein soyle bir olayı var. ona dalan biri yoksa yani mesela 2v2 savaşta karşıdakilerin 2 si de yanındakine dalıyorsa 2 sini kesmesi 10 sn sürmez :) ama hp ve armor az olduğu için iptal olabiliyor.
slowu olan classlardan herangi biri daldığında bi anda felç olabiliyor.
tabi biraz da oynayış stili önemli.Eğer diyorsan ben 3 dk da bir adam kessem kardır, o zaman polymorph - pyroblast(6 sec cast) - presence of mind - pyroblast(instant) - fire blast kombosuyla yanına yaklasmadan paketlenir zaten :D
yazılcak çok şey war ama okunduğunda anlam bütünlüğü olmadığı için burada kesmek zorunda hissediyorum kendimi.. Dayandığınız için tşk ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bütün mmorpg oyunlarında magedim bu oyunda da mage açtım. diğer classları denedim. açtıgım charları level 20 ye geldiğimde bu ne lan böyle diyip sildim. mage'den başkası zevk vermiyor. sen 2 tuşa basarak mage oynuyosan aslında mage oynamıyorsun. dielrsen videolu olarak göstereyim ne demek istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

frost mage olunca belki dediği gibidir ama fire'ın sonuna kadar gidince (en azından pvpde) öyle değil. özellikle mage vs mage izlemeni tavsiye ederim, tam anlamıyla pvp.

topiki açan kişi grind/quest yönünden bakmış olabilir, o zaman sana enhancement şaman dene diyorum :P sadece stormstrike kullanıyosun, gerisi autoattack.

bi de beastmaster hunter'ım vardı, bi tuşa pet attack atıyosun. peti salıp autoattack veriosun :D

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 05:03 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oyunda skill gerektiren sadece warrior ve rogue .

Buna katılmıyorum her class'ın kendine has yetenek isteyen yöntemleri vardır. PvP olsun PvE olsun olayların gelişimine göre eğer dövüş şeklini değiştirmek vs. gibi şeyler yetenek ister, class'ı oynamak istemez. Zaten bir sürü rogue arkdaşımında söylediği tek şey SS spamdan tuşu kıracağım oluyor. mage Frostbolt ya da fireball spam yapıyorsa rogue da sinister spamlıyor (ya da backstap eğer dagger ise). Ya da aynı şeyi warrior için söyleyelim Tek bir stance da kalıp yine damage verebilir ama duruma göre hemen stance değiştirip bir onu bir bunu yapıp akabinde istenmeyen pull olmuşsa tanklığa koşmak yetenektir.

Konu mage olunca birşey eklemek istiyorum. 3dk Mage'i bana çok zevksiz geliyor. yani tamam milletin kafasından 6k filan çıkarmak belki zevkli gelebilir ama nedense bana zevk vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

3 dk da bi arcane power ile pom kullanman seni 3dk lıkmı yapıyo yani.sanki arcane açtı pom kulllandı bilmemne at artık partyden bi işe yaramaz gibi.çoğu mage arcane-frost bu devirde çok buffladılar arcane i maşallah istesek böle olmazdı.arcane-frost oluyosun % 150 crit frost dmg in oluyo bilmemne powersızda iyi vuruyosun powerlıda.hiçte zararlarını görmedim yani o talentların ben 3 dk da bir azıyosun yoksa onlar yokken kötü vuruyomuşun gibi konuşma burda.

[ Mesaj 11 March 2007, Sunday - 10:53 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abicim 3 dakkalık mage işte

dün shaman arkadaşla ben(war) arena yapıyoduk 2 frost mage geldi direk beni sheep edip arkadaşın pekmezini akıttılar defalarca.
2 tane cooldown mage geldi blade's edge deki 2 taş bloğun üstünde beklediler.biri bana pom pyro sıktıktan sonra poly attı diğeri bozuldu felan sora bidaha poly atıp arkadaşa pom pyro attı diğeri
sora noldu out heal gittim doğradım .2 frost mage i dörtte biri sıkıntı vermedi.

ayrcıa paso ss spamlayan rogue lar da yemek oluyor bana ama bazı piskopat rogue lar var direk tek başına 2 kişi alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

görende mage i onlar olmadan vuramıyo sanıcak.pvp den bahsetmiyorum ben bitek pve de de iş görüyo.ben cd lerim olmadan ne adamlar kestiimi biliyorum pvp de.2 tane warrior bende 300 hp varken aklı sıra ganklemeye çalışıp ambush u missleyen rogue...3dk lık mage miş allah allah...arcane power olmadan 3k critliyosan arcane powerla 4k oluyo yani.çok çekiyosanız mage lerden 3dk lık diyede bi tabir uydurmayın ama.cd siz keser cd li rahat keser olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiklerimi paylaşıyım biraz. Mage bu oyunda internet bağlantısının çok önemli olduğu classlardan biridir fikrimce. Ayrıca kullandığın key binding ve macrolar ve tabiki el çabukluğu ve hızlı düşünmek o mage i pvp de iyi yapmak için yeterlidir.

Ha bu dediklerimi "Ne var bende düşünüyom basarım asdaf" diye düşünmeyin. Gerçekten uzun süre üstünde çalışmak, olabilecek her durumu görmek için bolca pvp yapmak gerekli ki bu gerçekten koly birşey değil. Şimdi öncelikle şu 3 dk lık mage işini açıklığa kavuşturalım.

3dk lık mage diye tabir edilen pom + pyro veya pom + frost talentlı mageler oyunda 3 dk da bi adam almazlar. Önceki postlardan birinde söylendiği gibi sadece daha rahat adam alırlar. Çünkü o cdları (bu cd lar içinde trinket de var tabiki) kullanıp attıkları tek büyü inanılmaz rakamlarda critleyip işinizi çok kolaylaştırabilir. Ama birde şöyle bir durum var;

2 mage arenada karşılaştıklarında örneğin o "3 dk lık" dediğimiz mage bismillahla pyro/frost büyüsünü salladı diğer mage e. Peki karşısındaki ice block açıp yırttı diyelim? Ee noldu arena bitti direk "You win! Gratz!" falan mı yazıyor nedir? Bu adamın başka skilli yok mu? O yüzden bi o önyargıyı geçelim. Evet belki cooldownları bi seferde kullanan mage videoları elemental build mage videoları kadar atraksiyonlu değildir. Ki tahminim sadece bu videolara bakarak yorum yapılıyor ki bu oldukça üzücü.

Şimdi gelelim diğer mage buildlerine. Şu an ice lance kolaylığından maximum yarar sağlamak için full frost mageler petin bir extra frost novası sayesinde iyi iş yapıyorlar. Ama üstüne basa basa söylüyorum, bu demek değildir ki adam 3 dklık pet cooldownu sırasında gidip içerde tv seyrediyor. Sadece kolaylık sağlıyor..

Ayrıca hala elemental buildler mevcut. Onlar da bi anda insta kill yerine biraz daha ortalama dmglar vererek (tabi yüksek crit atmak yine mümkün) rakibini hızlı hareketlerle yere çalıyorlar. Genelde "Ohh you rock! What a skill!!! Yea you wtfpwn!!" denilen mageler bu buildle meşhur oluyor. Bunun böyle olmasında yazının başında dediğim gibi internet bağlantısının inanılmaz önemi var.

Adam lockun death coilini görüp ice blocka basıyor ve kurtuluyor (dmg yemeden). Veya ne biliyim pom pyro yu görüp reflector a basıyor falan. Evet bunları o an düşünmek kolay iş değil tabiki çok iyi. Ama o adama (evet vurtneden bahsediyorum p.s. çok severek izlediğim bi mage dir) gelip benim bağlantımı verirsen muhtemelen bu atraksiyonların yarısı havada kalıcaktır. Ha bide karşındakinin ne yapıcağını tahmin edip ona göre oynamak var satranç misali. İşte o, zaman gerektiren ve üzerinde durulmazsa becerilmesi güç olan birşey. Bu kadar zamandır oynamama ve bilmem kaç mage görmeme rağmen sadece şahsen tanıdığım tek bir mage bu kadar iyi. Yani her önüne gelen beceremiyor.

Ha bu kadar yazdım da ne yazdım ben? Dedim ki mage hızlı düşünerek + klavyeyi düzgün ve hızlı kullanarak diğer classlara üstünlük gösterebiliceğiniz bir classtır. Talent buildi ne şekilde olursa olsun güçsüz ya da pom cooldownu olmadığında /lol /dance yaparak kesebiliceğiniz bir class değildir (tabi burda player unsuru önemli).

Pve de rogue ile birlikte main dps ellerindedir. İlla birinci olucak diye birşey yok tabi ama aoe ile bazı pulları temizlemesi ve yeri geldiginde 1k + dmg up ile inanılmaz rakamlarla dps yapabilmesi sayesinde genelde ilk sıralarda yer alır dps meter da. Manasının bitmemesi içinde mana gemleri + talentlara ve itemlara bağlı her class gibi mana regen oda yetmezse evocation oda yetmedi pot gibi seçenekleri olan uzun süre dps yapabilen bir class.

Gearın gayet önemli olduğu bir class. Tabii pve de...(pvpdede üstünlük sağlar zaten söylemesemde anladınız onu siz)

Umarım bir kaç noktayı açıklığa kavuşturabilmişimdir. Katılmadığınız yer varsa buyrun tartışıp karara bağlayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun başından beri mage oynadım ve rahatlıkla söyleyebilirim mage her zaman pve de easy mode olmuştur

pvp de ise skill ister. yani izlediğim mage videolarında benden çok daha üst seviye mageler gördüm aradaki uçurum gibi fark skilldir heralde. tabi latency de ayrı bi etken :)

pve de tbc sonrasını bilemiyorum ama öncesi için konusmak gerekirse diğer çoğu class potiondır resistancedır kasarken farmlarken sen birşey yapmıyorsun.

ragnarosta vaelde huhuranda herkes öküz gibi resistance itemi kasıyor prot potionlar içiyor sen içmiyorsun. benim gibi tembeller için çok uygun mage pve si :)

iceblock ve ice barrier(hele hele cooldowni 30saniyeye indikten sonra) zaten pveyi aşırı kolay yapıyordu mage için.

iddia ediyorum hardcore guild göz önüne alalım mesela nihilum. adamların en hardcore mage i, maintanklarının yarısı kadar uğraşmıyordur farm için(raid için olan farmdan bahsediyorum para vs kasmak için dğeil)

---

bu arada mage'in lagtan etkilenmesi olarak pve açısından katılıyorum çok etkilenir, auto attacklı classlar lag da olsa damage vermeye devam ettikleri için damage kaybı daha az olur. ancak mage, lock gibi classlarda latency büyü arası süreleri uzatıyor ve bariz dps kaybına uğruyorsunuz.

bazı addonlar var bunu çözmeye calısan ancak türkiyede latency bi çıkıp bi azaldığı için arada sırada büyünüzü son anda cancel ediyor bu addonlar ve yine dps kaybına ugruyorsunuz bişi farketmiyor. en azından bende öyleydi

pvpde ise latency mage için rogue ve warriora anzaran cok daha az etkili

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 11:41 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane 60 bir tane 70 mage'i olan bir adam olarak (biliyorum sağlıklı bir adam değilim) şunu söyleyebilirim easy mode hadisesi her class için geçerli bu seçtiğiniz mobla alakalı birşey lvl olarak sizi zorlayacak bir mob ile uğraşmazsanız hangi class olursanız olur 1-2 tuş kullanacaksınız zaten wow da hadise bu wow easy mode bir oyun en kallavi noktada 3-5 tuştur bütün ihtiyacınız olan

çok basit bir örnek vereyim wow priest i dediğim gibi 3-5 tuşla healleyebilir başka birşeyede ihtiyacı yok eq2 i deki inquisitor (priest muadili denebilir) yaklaşık 32 tuş kullanır inanın abartı değil aktif healler reactifler heal over timelar bir dünya başka oyuncak ve hepsinin yeri var oyun içinde onlara özel anlar oluyor x spellini kullanmadan adamı ayakta tutamıyacağın vs

iyi kötü wow daki her classla haşır neşirliğim var priest in ilk lvl larını saymazsak bence grind i en zayıf karakter mage

pvp bazında ben mageleri acınacak halde görüyorum glass cannon olan bir sınıf ama herkes ondan fazla dmg vuruyor ve herkes ondan fazla hayatta kalıyor

oyun öyle bir hal aldıki ice block ve şans olmadan rogue kesemiyorsun yada önce sen görecen ve pyro critleyecek :D

sonra shaman o ne ya adam bir başlıyor shockları saydırmaya sonra toparlayabilirsen toparla

lock zaten bahsetmiyorum bile mage kesemezmi keser ama çok efor sarfetmesi kusursuz plan kusursuz zamanlama birazda şanslazım

hunter valla bu yeni aşmış sp itemları ile kesiliyor ya bide dmg nerf yediler birini kesmek güzel oldu

warrior eskiden kolaydı gereğinden fazla kolaydı şimdi bi garip oldu bana şimdide çok şansa dayalı bir kombat gibi geliyor adam alıyor eline sapık dps li bir 2h eskaza o mortal critlerse zaten bir şekilde yatıyorsun

druid ilginç bir şekilde bana kolay geliyor geçenlerde bütün cool down ları yakıp druid in tekine 4k ile combat açtım adam gerçek hayatta stunlandı

Not:ap pom pyro combosu benim için bir pvp haraketi değil zira critlerse i win tuşu oluyor bu yolda giden kimse kendisini pvp yapıyorum diye kandırmarsın öte yandanda çoğu zaman critlemiyor :D

Not2:ice lance demesin kimse bana :D zira hem gene açtım ellerimi döndüm kıbleye yalvardım allahıma crit yollasın bana durumu var hemde komplo teorisi ama ben novanında eskisi kadar rootlamadığı kanısındayım gizli bir nerf komplosu kuruyorum :D

blizzard hala mage i overpowered görüyor son imp nerf ündende belli mage daha çok nerf yer ama herşeye rağmen mage oynamak güzeldir
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sıralar sanırım partylerde shadow priestelr olduğundan Warlocklar artık CoE yerine CoS atmaya başladılar (CoS = %10 Shadow dmg + Shadow Vulnul = %15 yanlış hatırlamıyorsam) e haliyle bu kadar shadow dmg bonus gelince onları yakalamak oldukça zor oluyor. Acaba bunu engellemek için Empowered Arcane Missile build nasıl çıkar? Emp Arcane missile alındığında oyunda en yüksek dmg'e sahip spell oluyor sanırım. CoS aynı zamanda Arcane dmg'i de bufflıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar en yüksek levela ulaştığım classlar warrior(70), rogue(60) ve hunter(41); hepsi fiziksel dmg veren classlar. gerçi biri lvl 30 biri lvl 20 olmak üzere iki tane mage'im var :D. mage ilk başlarda çok eğlenceli görünüyor ama sonra acaip monotonlaşmaya başlıyor (aynısı hunterda da başıma geldi). warrior gibi de oynaması zor bir class, her ne kadar kaçmak için bir kaç tane abilitysi olsa da en ufak bir hatada çat diye ölünebiliyor. arkadaşlarımı (ve mage pov'uyla çekilmiş raid videolarını) izlediğim kadarıyla raidlerin geneli mage için tek bir ability'yi spamlamakla geçtiğini söyleyebilirim, bu rogue oynarken benim için aynı durumdu ama warrior için daha farklı elinde ne varsa boşaltıyosun :). bunun nedeni magelerin ve rogueların cdlere bağlı kalmadan düzgün dps yapabiliyor olmaları ama wariror ve hunter gibi classların ise cdler yüzünden farklı attack zincirleri kullanarak monotonluktan biraz olsun uzaklaşmaları.

edit:// lvl70 bir fire mageim olmasını acaip isterdim, bunu söylemeden geçmiyim dedim. o nasıl bir aksiyondur öyle :D

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 12:16 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

frostmage te action nasıl olur? mage nasıl bir karakterdir? combosu az tek tuşmudur?.
Bence fazla söze gerek yok. Google video u açın ve "Vurtne" yazın sonra arkanıza yaslanın ağzınız beş karış açıkken sinek kaçmasın diyede tavsiyem ağzınızı kapalı tutun :p
Sosyal ağlarda paylaş

1 yıl önce oyunu bırakmıştım şimdi kaldığım yerden devam ediyorum 65 yaptım mageimi . GEçen duel yaptım 70 rog ve 69 warriorı 65ken aldım :D . Böbürlenme kısmını geçersek .
Frost talentları inanılmaz kuvvetli ice block ice barrier shatter water elemental , elemental precision derken yenilmiycek klas yok gibi görünüyor şu an , ve oynaması inanılmaz keyifli . Rogu yenemiyorum diyen arkadaşlarada taktik water elemental summonlayın frost nova çekin rog %90 tamam şimdi aldım bunu diye direk size kosacaktır . 2 3 saniye sonra water elementalin novasını kullanın ve işte bir adet donmuş rog :D . Duellerde oldukça işe yaradığını söyleyebilirim :D .

Onun dışında mage mükemmel keyifli bi karakter lvl 60 warrior ve rogumda var onlarda çok keyifli hangisinin daha keyifli olduğunu bende bilemiyorum ama önceliği magee verdiğimegöre vardır bi bildiğim .

Peace
Kobaren of Shadowsong
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...