batuhan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Arkadaşlar Frozen Throne'da Blood elfler İllidan'in yanında savaşmadımı.Bağlılık yemini etmedimi.Neden horde'a bağlı peki.Tamam horde'da paladinlik için açmışlar belli de.Saçmalamış yani öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 tamam bekle bi soriim bakim nie böle kunillik yapıyorlarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 blood elflerin amacı Lich king i devirmek.. İlldianin da Undeadlarında sanırım herkezin. o yüzden horde ye katıldılar bilgimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 BElerin amacı Paladin çok güçlü diye ağalayan hordeları susturmak o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Tek taraflı olmasa gerek Nerf shaman diye ağlayan biz değildik hatırlatmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 blood elfler alliancetan dışlandıktan sonra dağılıyorlar doğal olarak. bütün blood elfler illidiana hizmet edior diye birşey yok zaten horde a katılan blood elfler de illidianın blood elflerine düşman horde a katılmalarının en büyük sebebi de sylvanasın eski bir high elf olması. zaten oyunda bloodelfler ve forsakenlar birbirlerine friendly başlıyor [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 11:32 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Senin dediğin şuna benzemiş. "Almanlar hitlerin emrinde tüm avrupayı yakıp yıkmadımı, şimdi nasıl avrupa birliğine giriyorlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 onu bunu bilmem blood elf hatunlarına hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 o kaşlar ne ama abi ya anten gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 O degil de ben su olayi anlamadim. Kael bilmemne instanceinda son boss degil mi? E bu adam blood elflerin hala lideri degil mi? Horde guildler nasil kesecek anlamadim ben, tabi bilmiyorum yeni hikayeleri oynamadigimdan su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 scryerlar da blood elf ama kaelin blood elflerini kesip rozetlerini getirene ödül veriyorlar :) hepsi farklı blood elfler. horde daki orclarla dungeonlarda kestiğiniz orclar ne kadar alakalıysa bunlar da okadar alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 @Penthesilea BE ler daha Kaelin Evil olduğunu bilmiyor outlande ayak basınca öğrenecekler yada işte bi q ile falan gerçi scryler ciyak ciyak bağırıyor ama bilemiyorum işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 @Absolut Horde hiç bir zaman paladin diye aglamadi ve aglamaz . ama su bir gerçekki Allienceler shaman diye agladi. WF FTW ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Outland'daki bütün race'lar karanlık güçlerin altinda kalmıştır. bu yüzden herkez herşeyi kesebilir. YOU ARE NOT PREPARED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 shattrath'da faction seçmenizi sağlayan questte herşeyi anlatıyor zaten. quest log okumadan "accept" dediğimiz için oyuna birşey eklediklerinde saçmalamış diyoruz hemen. mesela wc3 barış sağlanarak bitmişti. ama admiral proudmoore tekrar savaşı başlatan kişi. ilk orc questlerinde öğreniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 http://www.worldofwarcraft.com/info/story/chapter5.html Burda blood elflerin durumuyla ilgili hikaye var. http://www.worldofwarcraft.com/info/story/chapter1.html Burası da hikayenin en başı. Oturdum okudum geçenlerde. Çok beğendim hikayeyi. Oturdum Warcraft III oynuyorum şimdi sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 en tek siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Eski bi videoysa affedin. Horde does not want paladins! http://www.youtube.com/watch?v=nCem2c_apoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 lol süpermiş. keşke gerçekten hiç paladinleri eklemeselerdi de dırdır olmasaydı. for the horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 videoya bittim yaa ahaha paladin nefretim var benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Horde'a gönül verenler çok az, pekçok serverda horde-ally nüfus oranlamasında dengesizliklere neden oluyordu bu durum. Bunu dengelemek için Horde'a gay kılıklı bir ırk eklediler. Gördüğüm kadarıyla etkili de oldu. TBC ile birlikte blood elflerin başlangıç bölgesinde spawn beklerken 1 şise bira bitirdiğim bile oldu. Başka bir mantığı yok. Blood Elf dediğin Wow dünyasında tek başına, kibirli, dışlanmış adam olmalı. RP ya da lore açısından faciadır bu karar ama adamların 10 milyon oyuncusu var. Bu durumda bu konuları fazla karıştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yeni realmlerde cok güzel oluyor bloodelf vs alliance seklinde,cok baydım realmden nereye baksam bloodelf flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ya ally lere benziyo blood elfler görünce kesesim geliyo.. yakışmadılar horde'a.. yakışamadılar.. ben yakıştıramadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 binekleri iğrenç ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Hakikaten de gay tipli bi ırk. Dişileri güzel çizmişler, eyvallah da, erkeklerin önce erkek mi dişi mi olduğunu anlayamıyosun ilk görüşte dffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar