Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 apaa apaaaaaaaaaaa adamı top diye sektiriyor hahah.Süper başladı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 çok kalitesiz olmuş ya, 2005 yapımı gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ovanın ne kadar izlendiğine bağlı olarak yeni bölüm çıkartacaklarmışta ovayı beğenemedim sanki animenin havası kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Valla ben beğendim. Eğlendim işte. Ama mangaya mümkün değil yetişemez. Despair islandmıydı oradan başlasa direkt kano shou ile dövüşe geçse. Animede 2 bölüme sığdırırlar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 okumam lazım mangasını ya, kesek devam edeydi anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 OVA şeklinde 2 bölüm verdiler Yomi ve Yami gözüktü ama daha çoooook şey var gösterecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Çok güzel gidiyor manga: http://i.imgur.com/dIp8T.png Arclar arası filler şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tamda Berserker a ne oldu saglam bir masteri olsa ne olur diyordum ki cikti piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 lol shiratori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 517 Dat intensity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Shigure wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 558 Combata gel, bleachin abidik gubidik uzun gereksiz combatlarına 10000 basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 OVA 8 9 altyazılı gelmiş koşun... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 0f nasıl buna ful anime ckemiyolar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Bende anlamıoyrum, mangası en iyi giden serilerden. Baymıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Ben bunu unutmuşum ya, en son OVA3 ü izlemiştim. 7 ye kadar izledim 8-9 nyaa ya düşmemiş. Ama çoook iyiydi bu ya, neden animesini devam ettirmiyolar ki? OVA lerle yürümez bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 yine damağımıza bir parmak bal çalıp bıraktılar, kim bilir ne zaman gelecek yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 OVA 10-11 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 elleeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ahahaha uzaylının kar topuna taş saklayıp kralı yenmesi cok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bitiyor artık. Son bölüm. Niye bu son bölümleri çok aceleye getiriyorlar anlamaıyorum side storylere aylar harcarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Lan böyle son bölümmü olur allah top etsin seni. Çok geçmeden kenichi 2 diye bişey çıkar ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 yenisi çıksın lan 12 sene oldu bi oğul bi kardeş gibi artık kenichi hasretine dayanamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Vaybe sonunda bitti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar