Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo poroblemi

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

kilo alamıorm! 21 yaşında hayvan gibi sağlıklıyım ama kilo alamıorm abiler. 1.82 boy var 63.1 kiloyum insan gibi yemiorm her gün aynı yemeği yediğimiz insanlar haftada kilo alırken ben yerimde sayıorm. Üstelik yemezsem zayıflamıorm, yersem de farkeden yok.

Şaka bi yana 1 hafta benle takıl aldırim gibi cevaplarıda savuşturarak bunun bi çözümü varmı merak ediyorum.

Mesela şöyle bir efsane duydum doğru olma olasılığı nedir?
- Kan ver, vücuttaki kirli kan gitsin kilo alırsın.

Bunun tıbben bir açıklaması varmıdır?Ne yapılmalıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Kilo problemin yokki boyuna oranla uygun bi kilodasın tabi 3-4 kilo daha iyi olur.
ben 1.81 70 kiloyum gayet normalim aynı şekilde sende normalsın ama çok zayıf değilsin.
bende 60 kilodayken kilo alamamktan şikayetçiydim

aynen şunları yaptım

geceleri nutellalı ekmekler yedim sütler içtim gündüzleri dürüm hernevi kebap yedim.
en sonunda 78 e çıktım
sonra spora başladım 70 e indim.

Geriye alkol tabanlı koca bi göbek kaldı yanlardada yağlar =)

dikkatli kilo al alacaksan.
Eritmesi zor oluyor.

ayrıca hareketli bi insansan kilo alman zordur.Ben öyleydim o yüzden alamıyordum ama öss zamanı feci şişmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

senin kilonda olsam şükür dicem :) 1.80 boy var, 55 kiloyum. söylüyorum zor inanıyorlar. kilo da almıyorum. düzgün yediğimi söyleyemem gerçi ama acıkmıyorum da. sağlığımda gayet normal. hatta çevremdeki çoğu kişiden çok daha az hasta olurum. düzgün yesem bile kilo alamama problemim var zaten. o yüzden çok kasmıyorum da yemeye. bünyeyle ilgili heralde.
görünüş dışında pek bi zararı yok bana. görünüş için de çok kastığım yok zaten. millet kilo vermeye çalışırken ben bu halimle sağlıklıysam kilo alıp napcam diyorum kendi kendime..

kilo almak için spor öneriyorlar. düzenli spor yapıp üstüne düzenli yemek yersen kaslarla birlikte kilo alırsın diyorlar. ama denemedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

metabolizman hizli, bu yuzden kilo almiyorsun.

ben 79 kilo filanim ve 10 senedir 2 kilo bile oynamamistir kilom.

ki ben bi oturusta 2 bigmac menu yiyen birisiyim tum arkadaslarim hayretle izlerler, doktora gittim acaba tenya fılanmi var icimizde diye, temiz cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

1.80 m
55 kg

bana ne demeli?

body öneriyorum, protein tozu öneriyorum. 6 ay falan gayet sağlam bi şekilde gittim zamanında düzenli protein tozu içtim 7-8 kilo aldım sonra bıraktım öss yüzünden 2 senedir de vakit bulamıyorum. -evet hala össye giriyorum- bulduğum an daha istikrarlı bi şekilde devam edicem.

ben ömrüm boyunca çok çektim bundan hala da çekiyorum herşeyi denedim diyetisyene gittim protein tozu verdi diyet verdi olmadı - verdiği diyeti uygulamak için sana bakan birinin olması senin sürekli evde olman falan fıstık şeyler gerekiyor zor yani-

body önerimi diğer yardım amaçlı "dostum bunu yap" önerisi olarak görmemeni isterim. gerçekten en işe yarar yöntem ve en sağlıklı yöntem. kilo almakla kalmayıp vücut geliştiriyorsun. var mı ötesi.

tabi tehlikeli yanı yokmu ? var.
yakın bir arkadaşım 48 kilo 1.75 falandı body'ye başladı. 1-2 sene sonra gayet güzel normal e hafif de kaslı bi adam oldu. -zaten ben ondan özendim de başlamıştım- ama sonra noldu?
direk sonunu söyleyeyim şuanda 90-100 arası bir kiloda. evet sorun bu da değil. sorun bu 100 kilonun yağ değil kas olması:) evet kendisi bir hayvan oldu kaptırdı yarışmalara fln katılıcam diyodu bir aralar.
böyle birşey var işte. insan kaptırabiliyo. baktın kaslanıosun ulan biraz daha kaslanayım falan. böyle işte:)

bir de şu vardır. ne zaman bir yerde protein tozu:
-ilaç onlar tehlikeli şeyler
-hayalar fındık gibi oluyormuş
-kunil eder adamı

tarzı şeyler duyuyorum. böyle şeyler yok arkadaşlar. protein tozu peynir altı suyundan elde edilen bir besin yani sonuçta.
doktor bana kilo alayım diye kunil edecek birşey vermez ya:)

amma yazdım ha
böyle işte durum kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

protein tozumudur bilmem bulk diye bişi kullandım yaklaşık 2 haftada bitti bi değişiklik göremedim(sütle içiodm deli gaz yaptm o ayrı).. açıkçası çok sabırlı deilim 2günde almayacağımı biliyorum ama 2 aydada en ufak bi yararını göremezsem souorm..

body e gittim düzenli olarak hiç sektirmeden 2 ay çalıştırıcı abide antremandan sora o tozla sütü karıştırıp bişi veriodu muzlu fln oda pek fayda etmedi öss geliodu bıraktm..bi doktora görünim bari ben(ilgili alan nedir?) ondan baırsak ilacınıda alim dr un söledikleri doğrultusunda sporada abanim dicem menisküste yırtık var artık üst tarafı çalışırız..

tiroid bezleriyle alakalı derse ne yapmam icap eder?bide kan iğnesi diyemi nedir bişi varmış bunun faydası zararı nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

yaş 22,bendede aynı sorun var yaw 1.78 boy 56 kilo,ne yapsam olmadi gece yatarken ballı süt içmeler,sabah çokokremli sucuklu-sosisli-salamı kahvalti:D, öğlen akşam kebap pide bana mısın demiyor yaw,babamda gençken böleymiş şimdi 1.83 boy 81 kiloda ne iş bu yaw kilo almak istiyom ben yaw ühühühü
Sosyal ağlarda paylaş

yag olmazsa kas olur, ılla yaglanarak kılo alınır dıye bısey yok. yanı sıze spor yapmayı onerırım. bu proteın tozu geyıgı hakkında temelde 3 cesıt boyle maddeler var karbonhıdrat tozları, proteın tozları ve amınolar, halıye kılo almaya en cok yardım edenı karbonhıdrat tozları, eger zayıfsanız ve spora basladıysanız bunlardan kullanmanızda fayda var hem bunların ıcerıgınde kas gelısımıne yardım edıcek duzeyde proteın de olur. ıstege baglı ılerde dıgerlerını de kullanabılırsınız. ama sadece bu urunler yetmez kılo almanız ıcın sadece yardımcı olurlar bu yuzden cok duzenlı ve bol karbonhıdrat ıceren yemekler yemenız gerekıyor. 1 ay gıdıp 2 ay gıtmeyen bırı olarak spora basladıgımdan berı +10 kılo almısımdır ve hala zayıfım :) yaza dogru bı +5 daha olsa hmm bugun gıdıp kayıt yenılıyım barı ıyı fıkır:D
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı derecede et tüketimim var sebze kullanmıorm, genelde 2 günde bi çıkıorm wc ye(irençleşmiorm daha burda kesiorm) sigara kullanıyorum günde 1 paket.. görünüm için istiorm tabiki sağlıklıyım yoksa daha evvel sölediim gibi.. kas yapim çoşim adam pataklıyım diye deil ama daha bi oturaklı görüntü olsa hoş olurdu açıkçası..

kan iğnesi ve kan verme yle alakalı cevap alamadım bu konular hakkında fikri olan var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...